#Yıldız tilbe sana değer müzik dinle

Agit - Firardayım Anne 03:38

Agit - Firardayım Anne

Yağmurlu bir günde Dersim gibiyim Dostum dediklerimi sallı vermişim Sazım sırtımda, Yar uykuda Akan göz yaşımı silemiyorum Firardayım Anne aranıyorum gündüz gece soruluyorum şiir: Sürgünde geçen günlerim, mapus ..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Şahê Bedo - Çima Nayê 05:31

Şahê Bedo - Çima Nayê

KÜRTÇE SÖZLERİ Çûy tu çima nayê Çûy sebra min nayê Çûy ka kengi weri Çavê te yî reş û belek Naçin bîra min Xewê şeva min herimîn Bela serê min Ka bêje tu k..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze 02:20

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze

Şiir : Öyle Seviyorum Seni Şair : Cemal SÜREYA Cemal Süreya- Uzaktan Seviyorum Seni Uzaktan seviyorum seni! Kokunu alamadan, Boynuna sarılamadan. Yüzüne dokunamadan. Sadece seviyorum! Öyle uzaktan seviyorum seni! El..

Burcu Güneş - Tamamdır 04:35

Burcu Güneş - Tamamdır

Hayatında kalma sözü Versem tutabilir miyim Tutabilir miyim Seninle her durumda Var olmayı istesem Sona giden yollarda Olabilir miyim olabilir miyim Her durumda sınanmaya hazırım ben Gücümü önce Tanrı'dan Sonra..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler 10:01

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler

Onlar tüm aleminin en acımasız ve en tehlikeli cinnileri. İfritler… Öyleki diğer bütün cinler onlardan çekinirler. Eski alimlerin anlattıklarına göre bazı melekler dahi ifritlerle karşılaştıklarında yollarını değiştirir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana  Sayıları Öğreniyorum Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana Sayıları Öğreniyorum Edis ile Fe

Edis ile Feris Eğitici Çocuk Şarkıları - Haydi Saysana Şarkı Sözleri: Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Nana nana na, nana nana na, hadi saysana Birle başlar satıla..

İsmail ŞAHİN - Amin..! 09:20

İsmail ŞAHİN - Amin..!

'' O kabir aleminde o an topraklar üzerimize atıldığı zaman, kabrin altına girdiğimiz zaman, hesap melekleri geldiği zaman, sen bizi darda bırakma yarabbi, sen bizi zorda bırakma yarabbi, sen bizi yalnız bırakma yarabb..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cemal Süreya Uzaktan Seviyorum Seni 01:55

Cemal Süreya Uzaktan Seviyorum Seni

uzaktan seviyorum seni kokunu alamadan, boynuna sarılamadan yüzüne dokunamadan sadece seviyorum ... öyle uzaktan seviyorum seni elini tutmadan yüreğine dokunmadan gözlerinde dalıp dalıp gitmeden şu üç günlük sevdalar..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan - Nar Tanem İzle 04:19

Kayahan - Nar Tanem İzle

Nar tanem türküsü Kayahan - Nar Tanem Albüm Adı : Ne Oldu Can Gönderen : hasankefeli Düzelten : wholkom Bir geçen yazın sonrası Sonbahar sancısı, nar tanem İçimde bilinmeyen aşkların Yarım kalan şarkısı, nar tanem..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Sensiz Olmam 03:37

Harun Kolçak Sensiz Olmam

Aldın götürdün beni başka yerlere O an şaşırdım böyle düştüğüm hallere Her günüm her gecem düşlerim hep seninle Sensiz olmam sensiz olmam Giriverdin günlerime günler değişti Duygular düşünceler birden gelişti Birş..

Harun Kolçak  İstersen 04:25

Harun Kolçak İstersen

Gecelere sığmaz oldu düşler, nede gündüzlere Doldum taşdım bak şu halime Bir sen varsın ki benden daha içeri Kavuruyor ateş gibi içimi Farketmek zordur beni göstermem kendimi Kalbinden giriveririm içeri Her an hey..

Ferda Anıl Yarkın   Aşkın Yetmez 04:55

Ferda Anıl Yarkın Aşkın Yetmez

Kırıldımı birkere Tamir yok yüreklere Unutulmaz acılar Hatırlanır kaç kere Gidildimi bir yere Dönüş olmaz eskiye Sıranın en önünden Şimdi düştün geriye Sen hakkını kaybettin Aşkımı yok ettin Sen hakkını kaybet..

Deniz Seki   Ahmet 04:20

Deniz Seki Ahmet

ekle dedin kaç sene oldu Okuldan ayrılalı Her birimiz bir başka yöne, Başka hayata savrulalı Bize nikah düşüyor çaresi yok Bir düşün girdiğin günahları Hüdaya havale ederim bak Ya gel geri alayım ahları Çoluğa ..

Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Mansur Ark   Maalesef 04:10

Mansur Ark Maalesef

İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş Kapattım penceremi kapılarımı Sürgülerini bir bir çektim Sana ..

Gönül Yazar  Hayret Bir Şeysin 03:47

Gönül Yazar Hayret Bir Şeysin

bazen melek gibisin sana doyamam bazen hircin mi hircin anlam veremem aglatirsin beni sebep soramam akil almaz birisin hayret birseysin hayret hayret hayret birseysin insan sevdigini boyle uzer mi aklina estikce cekip gi..

Bülent Sertta  Benim Kitabımda Yazmaz 04:23

Bülent Sertta Benim Kitabımda Yazmaz

Boyun borcum olsun sana Yemin ettim bitmez bu sevda Bu sevda sensiz yaşanmaz Canımı adadım yoluna Kırsa dizini bükse belimi Allah şahit bırakmam seni Benim kitabımda yazmaz Yazmaz boynunu bükmek Kırsa dizimi bük..