#Yıldız tilbe sana değer müzik dinle

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanının Babasına Silahlı Saldırı 02:48

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanının Babasına Silahlı Saldırı

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanı Esat Yıldız'ın babası Mustafa Yıldız, silahlı saldırıya uğradı. Silahın tutukluk yaptığı olayda saldırgan, Mustafa Yıldız'ı silahın kabzasıyla yaraladı...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı 00:57

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan..

  • GÜL tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle 01:00

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle

Yıllardır birbirlerini bekleyen Faryalı ile Yıldız, nihayet yeniden bir araya gelmişlerdi. Hemen akabinde Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenmiş; ikili arasına bir duvar daha örülmüştü. Maya'nın Bodrum'a g..

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Görevden Aldı 00:45

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Gör

İçişleri Bakanlığı, Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kayseri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve Ankara Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan'ı görevden aldı. İçişleri Bakanlığınca, Adana Ceyhan Bele..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Hakan Maz - Bekledim 04:01

Hakan Maz - Bekledim

Hakan Maz - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Aşk denilen şu garip şey ömrümü çaldı Beni ölümlü şu dünyaya direk mi sandı Denedim olmadı acım solmadı aaaa off Bekledim gelmedin bir haber vermedin ne diyim ki..

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) 03:46

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix)

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) Dinle İLK ADIMI SEN AT BENİM AYAKLARIM YERE BASMIYOR AÇILAMIYORUM SANA BİRAZ CESARET VERSEN BANA İLK ADIMI SEN AT AŞK BAHARININ RÜZGARI VURUR CAMLARA MEVSİMLER DEĞİ..

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri 05:32

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri

Vinde Şeri şarkı sözleri ile Bırak Gideyim bu yüregimi söyliyim sana pir olsun hak olsun ki sana bu hayinligi yapma bana gün gelir sorulur sana bu yüregimi sen yaktın evimi barkımı üstüne yıktın içimdeki umudu s..

Lerzan Mutlu - Beni Benden Alırsan 03:56

Lerzan Mutlu - Beni Benden Alırsan

Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Düzenleme: Caner Tepecik Yönetmen: Erkan Nas..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık 02:56

Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık

Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık Dinle TRT Müzik - Yıldız Akşamı - 13/02/2014 Düzelten : felucia Ayrılmalıyız artık Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce