#Yıldız tilbe sana değer müzik dinle

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

Furkan Erdoğan - Hançer 02:32

Furkan Erdoğan - Hançer

Şarkı Sözleri: Hep bi şikayet Aşk bi rivayet Tükeniyor zamanla En nihayet İlgisi yok Belkisi kayıp Gitmeli bazen Aşkı yok sayıp Kapı açık sana buyur Al hançeri yüreğe vur Kala kala bi’ canım kaldı Sök al onu da ne ki gur..

Funda Arar - Çık Aradan 03:57

Funda Arar - Çık Aradan

Çık Aradan Şarkı Sözleri ile, Bak zaman geçiyor durmadan Ne olur sen de vurma, özlem ortadan İlaç yok merhem yok acı tavan Kurudu gözlerim çatladı yaştan Yanağıma dökülen tuzlu sudan Kelimesi yok ki kifayeti olsun Sank..

Vedat Özkaya Suzan Hacigarip - Affet 02:56

Vedat Özkaya Suzan Hacigarip - Affet

Affet hatırla eskiden olanları ve sana ait olup da elinden hızlıca gözünden hırsızca düşüp gidenleri affet, affet beni unutma aşk içinde biyerde dokunmadan anlarsın ya evinden uzakta kalbiyle kavgada solup giden biri..

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı 03:08

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı

Aman Avcı şarkı sözleri ile Aman avcı vurma beni Ben bu dağların ay balam maralıyam Maralıyam hem yaralı Avcı vurmuş ay balam yaralıyam Bir taş attım çaya düştü Çaydan bir çift ay balam suna uçtu Benim gönlüm sana..

Belma Sera - Babama 04:40

Belma Sera - Babama

Babama Belma Sera Memleket hasretiyle Yandın tutuştun bu şehirde Dostluğun kardeşliğin Bittiği bu yerde İçin yandı kül oldu ahh sessizce Can diyen dilin neredesin sen Görmem hissesederim buradasın sen Gitmek istedin gid..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum 06:03

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum

her şey her şey senin için dualarım duygularım düşlerim de bakışların hep seni söylüyor şarkılarım umrumda değil kim duyarsa duysun varsın olsun kim görürse görsün bırak gitmeyi kolaymı sanıyosun söyle sevgimi he..

Mahsun Kırmızıgül - Daye 04:46

Mahsun Kırmızıgül - Daye

Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma..

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür 04:25

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür

Bilmesin o felek Seni çok sevdiğimi Duymasın kaderim Seni istediğimi Alırlar seni benden Vururlar yüreğimden Bilmezsin sensizliğin bana Neler neler çektirdiğini Söyleme kıskanırlar Ağlama dertli sanırlar Çalarlar kopar..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Dertli Dertli 05:17

Zara Dertli Dertli

ŞARKI SÖZLERİ: GÖRÜYORSUN TANRIM BENİ DEĞİŞTİR BU KADERİMİ AÇTIM SANA ELLERİMİ YALVARIRIM DERTLİ DERTLİ BU CANIMIN SAHİBİSİN SIĞINACAK GÜCÜM SENSİN DERMAN BANA SENDEN GELSİN BEKLİYORUM DERTLİ DERTLİ EZDİLER HEP TAŞ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme 05:11

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme

Nasil anlatiyim pismanligimi Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara dusmanligimi Cahilligime de yorma yorma Sen gideli her sey renginden oldu Gonlumun gulleri sarardi soldu Hayatimin gulen yuzu kayboldu Of bir ci..

  • Candy tarafından
  • 2.600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyi..

  • Candy tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Sahin Tanımam Senden Baska 05:36

Selami Sahin Tanımam Senden Baska

Beni yanından hiç ayırma Gözlerim gözlerinde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine 04:20

Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine

Evrencan Gündüz Sen Beni Yine Şarkı Sözü İlk başta çok tatlıydı beşinci aya kadar Sonra gerçek yüzünü gördüm Melek sandığım şeytanın maskesi düşünce Şaşkına dödüm Lan? N’oldu bunaaaa Yapma kardeş, yapma Sen beni y..

Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 06:26

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu söyle Selin önünde set durur mu söyle Sevenler hiç kard..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

Gökhan Ay - Promil 04:09

Gökhan Ay - Promil

Yağdı bak yine yağmur Gözlerimle yarışıyor gidişine Sanma bünyem alışıyor Sen günahlarını bana savur Kalpte endorfin yaratıyor Bilmiyorum bedenim kaç ihanetle savaşıyor İster ona sor buna sor hissizliği Bu hasr..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Azer Bülbül - Başaramadım 03:42

Azer Bülbül - Başaramadım

Amansiz bir günde ayrildim senden Ne günden memnunum nede bu günden Kalbim sikayetci oluyor benden Sensiz yasamayi basaramadim Ilk firsatta sana gelmek istedim Gelip kollarinda ölmek istedim Özledim birtanem sani ..

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim 04:30

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim

Sensiz hayatımda mesut olamam, Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim d..

Bülent Ersoy - Geceler 04:07

Bülent Ersoy - Geceler

Bu sevdanın sonu gelmez sana veda ediyorum Yeni bir sevgili buldum deli gibi seviyorum Dindi gözlerimde yaşım tuzsuz aşım dertsiz başım Dindi gözlerimde yaşim tuzsuz aşım dertsiz başım Bundan böyle arkadaşım geceler ..

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Müslüm Gürses - Gitme 06:23

Müslüm Gürses - Gitme

Ne çabuk tükendi olduğun günler Yinemi hasretler yaşayacağım Dün gelmiş gibisin doymadım sana Ne olur sevgilim birgün daha kal Gitme gitme gitme, benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Birdaha yüzümü görmeye..