#Yıldız tilbe yalanlar müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

 Sunucu Canlı Yayında İsyan Etti! 01:28

Sunucu Canlı Yayında İsyan Etti!

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan gündemdeki magazin olaylarının masaya yatırıldığı Beyaz Magazin programının ünlü yorumcusu Sinem Yıldız canlı yayında isyan etti...

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ  - Mehmet Sait'in Türküsü 03:22

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ - Mehmet Sait'in Türküsü

RUHUN ŞÂD OLSUN EY ŞEHİD! Mütareke yıllarında Antep'te Fransızlara karşı silahlı mücadele vermiş asıl adı Mehmet Sait olan Şahin Bey'e yazılmış bir şarkı Mehmet Sait'in Türküsü Sözleri Mehmet sait asıl adım Yırtıcı k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017) 00:58

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017)

Yılın en duygusal komedisi Yaşamak Güzel ŞeY filminin ilk teaser fragmanı... KONU: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

Vatanım Sensin Yanlış İnsanı Sevmek ! 02:39

Vatanım Sensin Yanlış İnsanı Sevmek !

Vatanım Sensin 14. Bölüm de Yıldız'ın başına gelenlerden sonra Leon'un, Hilal'e yaptığı açıklama kafasını karıştırıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin - Sen Yıldızı Seviyorsun! 01:45

Vatanım Sensin - Sen Yıldızı Seviyorsun!

Vatanım Sensin 14.Bölüm de Yıldız'a karşı duyguları olduğunu düşünen Eleni, Ali Kemal ile yüzleşiyor! Eleni'nin söylediklerini reddeden Ali Kemal, Eleni'ye karşı hamle yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Kimden Özür Diledi! 01:31

Beyaz Kimden Özür Diledi!

Kadına Şiddet e dikkat çekmek amacıyla hazırladıkları Cesaretin Var mı? sosyal sorumluluk projesi sorumlusu Aykut Yıldız Beyaz'a Kimden özür dilersiniz? diye sordu.. Beyaz'ın verdiği cevap büyük alkış aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayramda Hangi Ünlü Nerede Sahne Alacak  07:49

Bayramda Hangi Ünlü Nerede Sahne Alacak

Yavru vatan Kıbrısa Kurban Bayramında adeta yıldız yağacak...

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya Sevgi Duvarı 05:55

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı

SEVGİ DUVARI Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir am..

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Bayern Münih 5-1 Arsenal ( Özet - 15 Şubat 2017) 18:01

Bayern Münih 5-1 Arsenal ( Özet - 15 Şubat 2017)

Bayern 5. viteste! Dağıttılar... Bayern Münih 5- 1 Arsenal 11' 1 - 0 Arjen Robben 30' Alexis Sanchez - Penaltı kaçırdı 30' 1 - 1 Alexis Sanchez 53' 2 - 1 Robert Lewandowski 56' 3 - 1 Thiago Alcantara 63' 4 - 1 Thiago Al..

  • JokerS tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chelsea'nin Kalecisinden Forvetleri Kıskandıracak Vole 00:18

Chelsea'nin Kalecisinden Forvetleri Kıskandıracak Vole

Chelsea'nin yıldız kalecisi Thibaut Courtois, antrenman sırasında gelen ortayı nefis bir voleyle gole çeviriyor...

Sosa'ya İstanbul'da Trabzonspor Taraftarından Yoğun İlgi 01:17

Sosa'ya İstanbul'da Trabzonspor Taraftarından Yoğun İlgi

Trabzonspor'un görüşmelere başladığı Arjantanli futbolcu Jose Sosa, İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda, 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu bordo-mavili taraftarlar, tezahüratlarla karşıladı...

Emre Belözoğlu'na Büyük Doğum Günü Sürprizi 03:50

Emre Belözoğlu'na Büyük Doğum Günü Sürprizi

37. yaşını kutlayan Emre Belözoğlu'na Başakşehir Futbol Kulübü özel bir video ile doğum günü sürprizi hazırladı. Videoda Filipe Luis, Javier Zanetti, Arda Turan, Burak Yılmaz gibi yıldız isimlerin Emre için iyi dilekleri..

Aykut Kocaman'dan Diego Costa Açıklaması 00:43

Aykut Kocaman'dan Diego Costa Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Chelsea'de forma giyen İspanyol yıldız Diego Costa'nın transferiyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu...

Eski Arsenalli Yıldızdan Mina'da Kur'an Tilaveti 01:06

Eski Arsenalli Yıldızdan Mina'da Kur'an Tilaveti

Eski Arsenalli yıldız Abou Diaby, Hac görevi sırasında Mina'da Kur'an-ı Kerim okudu. Fransız yıldızın bu görüntüleri sosyal medyada kısa sürede binlerce paylaşım aldı...

Podolski'den Türk Milletine Mesaj Var 00:10

Podolski'den Türk Milletine Mesaj Var

Galatasaray'dan Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer olan yıldız futbolcunun çay içerken ki mesajı sosyal medyada gündem oldu...

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi 00:54

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi

Çin kulüplerinin peşini bırakmadığı Arda Turan'a formasını giydiği İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan yine izin çıkmadı. Bir Çin kulübü Arda Turan'a daha önce talip olmuş ve rekor transfer ücretiyle hem milli yıldız..

Harry Kane Gururla Sunar 02:53

Harry Kane Gururla Sunar

Premier Lig'de günün tek maçında Tottenham, Stoke City'i 4-0 mağlup etti. 3 gol ve 1 asistle oynayan Harry Kane maçın yıldızı olurken, son 9 maçta 3. kez hat-trick yaptı. White Hart Lane'de adete tek kişilik resital ver..

Halil Sezai & Tuğçe Soysop - Dolunay 04:09

Halil Sezai & Tuğçe Soysop - Dolunay

Şehrin ısıkları azalmış Yıldızlar daha belirgın bu gece Ve ayı gördüm dolunaydı Sırrımı söyledim Belki sende bakarsın diye hımm Bir haber bıraktım dolunaya dolunaya Penceremi actım buraya Esiyor sana dogru Bir haber bıra..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

Elif Altıntaş - Zaraya Gidem 04:25

Elif Altıntaş - Zaraya Gidem

Ağlayam ağlayam Zara'ya gidem Sivas yollarından Zara'ya gidem Bir bilinmeze bıraktım kendimi Çok aradım bulamadım dengimi Kızılırmaklara bağla mendili Çağlayan çağlayan Zara'ya gidem Sivas yollarından Zara'ya gidem Ağla..

Cristiano Ronaldo'dan Küçük Hayranına Sürpriz 01:01

Cristiano Ronaldo'dan Küçük Hayranına Sürpriz

Real Madrid'in Portekizli yıldız ismi Cristiano Ronaldo, Portekiz'de özel bir televizyon kanalında yayınlanan Hora do Faro (Yetenek saati) programında minik bir çocuğa sürpriz yaptı...

Real Madrid İdmanında Brezilyalı Yıldızdan Şahane Gol 00:17

Real Madrid İdmanında Brezilyalı Yıldızdan Şahane Gol

Müthiş kontrol, şık çalım, harika son vuruş... Real Madrid antrenmanında yıldız futbolcu Marcelo gözlerin pasını sildi...

Emre Mor Taraftarla Buluştu 01:08

Emre Mor Taraftarla Buluştu

Almanya defterini kapatan milli futbolcu, Celta Vigo'da düzenlenen tanıtım organizasyonunda boy gösterdi...