#Yıldız tilbe Şarkıların Şarkısı müzik dinle

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı

Jet Sosyete yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Star TV’de! Özpamuk Tekstil Seçime Gidiyor! Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz ola..

Kurabiye Tarifi 08:40

Kurabiye Tarifi

Kurabiye tarifim için malzemeler: 250Gr. tereyağı 100ml kadar sıvıyağ (1 çay bardağı) 1 buçuk su bardağı tozşeker 4 yumurta 6 su bardağı veya biraz daha fazla un (hepsini birden eklemeyin azar azar koyun) 1 paket kabartm..

Bodrum Masalı 14. Bölüm Aslı İle Uzay Arasında Neler Oluyor 04:40

Bodrum Masalı 14. Bölüm Aslı İle Uzay Arasında Neler Oluyor

Bodrum Masalı 13. Bölüm Yıldız'ın Evren'e Meydan Okuması İzle..

Wesley Sneijder Türkçe Tezahürat Yaptı 00:19

Wesley Sneijder Türkçe Tezahürat Yaptı

Dün akşam saatlerinde Türkiye'ye gelen eski Galatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, bir taraftarla beraber Türkçe tezahüratta bulundu...

  • JET TV tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balkabaklı Pasta Tarifi 04:54

Balkabaklı Pasta Tarifi

Malzemeler: İki kat sevdiğiniz bir pasta keki veya pandispanya Kreması için: 1 su bardağı soğuk süt 1 ikili paket krem şanti yarım paket veya biraz daha az beyaz krem peynir 1 kase balkabağı tatlısı 2 yemek kaşığı dolu..

Ali Uyanık Karaborsacı 10:07

Ali Uyanık Karaborsacı

TRT'nin seksenli yıllarda yayımladığı, Ali Poyrazoğlu'nun oynadığı aşırı Fenerbahçeli, sokak dolandırıcısı Ali Uyanık'ın, ünlü yıldız Mireille Mathieu'un adını kullanarak dolandırıcılık yapma macerası...

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suruç'ta AK Parti'lilere Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:01

Suruç'ta AK Parti'lilere Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekilere yönelik saldırıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Ezhel Beraat Etti 02:24

Ezhel Beraat Etti

Rock Dünyasının Parlayan Yıldızı Ezhel İlk Duruşmasına Çıktı Ve İlk Celsede Beraat Etti. Genç Yıldız Hem Annesine Hemde Hayranlarına Kavuştu...

Queen of the South 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:21

Queen of the South 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Temmuz Perşembe Günü USA'da Queen of the South 3x03 Promo/Preview Reina de Oros Queen of the South Season 3 Episode 3 Promo Queen of the South 3x0..

Manchester Cityli Yıldızın İmza Törenine Annesi Damga Vurdu 00:17

Manchester Cityli Yıldızın İmza Törenine Annesi Damga Vurdu

Manchester City'nin Leicester City'den transfer ettiği Cezayirli yıldız Riyad Mahrez, basın karşısına annesiyle çıktı, büyük beğeni topladı. İkilinin duygusal anları da İngiltere'de gündeme oturdu...

Evli Hakan Çalhanoğlu O Güzelle Çok Fena Yakalandı Skandal Fotoğraf 04:02

Evli Hakan Çalhanoğlu O Güzelle Çok Fena Yakalandı Skandal Fotoğraf

Milan'da top koşturan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu hakkında sular durulmuyor. Hakan Çalhanoğlu'nun eşi Sinem Gündoğdu'dan ayrılacağı iddia edilmişti. Hakan Çalhanoğlu öyle bir yakalandı ki iddiaları doğrular nitelikte. ..

  • BETA tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Almanlar Iyice Şaşırdı Amine Gülşe Için Skandal Iddia 03:49

Almanlar Iyice Şaşırdı Amine Gülşe Için Skandal Iddia

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamasının yankıları devam ediyor. Almanya Milli Takımı'nın başarısızlığının soruml..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Messi Köpeğini de Çalım Manyağı Yaptı 00:30

Messi Köpeğini de Çalım Manyağı Yaptı

Arjantinli süper yıldız Lionel Messi, evinin bahçesinde Hulk adındaki köpeğiyle top oynarken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Messi'nin, köpeği Hulk'u bile çalım manyağı yaptığı görüntüler en çok izlenen vi..

  • JET TV tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Benim Adım Osssman Fragman 02:01

Benim Adım Osssman Fragman

Filmde, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'nun yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor. Yönetmen ve yapımcılığını Sedat Kapurtu'nun üstlendiği filmin başrol..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan 09:32

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Dama..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları 09:53

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları

Bahar Jet Sosyete’yi de Çarpıyor! Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını der..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu 09:48

Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Çocuk Gelin 09:15

Jet Sosyete 11. Bölüm - Çocuk Gelin

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..

Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Ağzıyla Klarnet Çalan Yetenekli Adam 02:00

Ağzıyla Klarnet Çalan Yetenekli Adam

Ağzıyla klarnet sesi çıkaran elektrik ustası kameraya böyle yansımış. Beatbox olayına eğilse dünya çapında yıldız olma potansiyeline sahip ustamızı izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İskenderun 250 Kilo Olan Adam Hastaneye Götürüldü 01:28

İskenderun 250 Kilo Olan Adam Hastaneye Götürüldü

Kilolarından tedaviyle kurtulacak İskenderun ilçesinde yaşayan 250 kilo ağırlığında Cuma Yıldız, fazla kilolarından kurtarılması için tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı...

Tek Yıldızlı Ürünleri Test Ettik - O Kadar Kötüler mi ? 23:24

Tek Yıldızlı Ürünleri Test Ettik - O Kadar Kötüler mi ?

Bu videoda tek yıldıza layık görülen ürünleri test ediyoruz. Sonra da kendi yıldızlarımızı veriyoruz. Gerçekten de tek yıldız verecek kötüler mi? Objektif bir şekilde inceledik...

  • JET TV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jet Sosyete 11. Bölüm - Gençliğimi Yedi 09:56

Jet Sosyete 11. Bölüm - Gençliğimi Yedi

alıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çı..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Ye Kürküm Ye 08:38

Jet Sosyete 11. Bölüm - Ye Kürküm Ye

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..