#Yıllar

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar 02:51

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar

Düzce’de yaşayan Salih Akar, yıllar önce yedikleri karpuzlardan çıkarttıkları çekirdekleri dikip karpuz üretimine başladı. Salih Akar, her biri 7 ile 25 kilogram arasında değişen karpuzların hasadını yapmanın sevincini y..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkılar #mixtapemüzik  #hayalperest 02:50

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkıla

Mixtape Listesi Orjinal Müzikleri 0:00 Hayalperest - Kendine İyi Bak https://youtu.be/6brcZ6HemU4 0:16 Hayalperest - Makale https://youtu.be/0eZCbUU_lx0 0:33 Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da https://youtu.be/bXAZhZA..

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K 05:46

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K

Makale adlı şarkısı Hayalperest'in teklisi özel klip yayında...! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bild..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans) #sonsesmüzik 01:02

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra 04:59

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra

....Ne yaparim Senden Sonra...Acima,dan gecer Yillar...Zaman,la Yanlizlik baslar...Yola cikar Pismanlik,lar... Kal..Sevgini,de al, gidiyorum ben...Sen Hoscakal.......

İsveç Kadınının 100 Yıl İçinde Değişen Güzellik Anlayışı 01:29

İsveç Kadınının 100 Yıl İçinde Değişen Güzellik Anlayışı

100 yıl içinde değişen güzellik anlayışlarında şimdi sıra İsveç kadınında. Cut ekibi 2016 biterken yılın son çalışmasını Caroline ile birlikte yaparak İsveç kadınının yıllar içerisindeki değişimine değindi...

  • PengoTV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sara, Yeni Yılınız Kutlu Olsun  :-D 01:02

Sara, Yeni Yılınız Kutlu Olsun :-D

Vücudunu müzik ritmine bırakan güzel bayanın noel gösterisi sizlerle.Sara'nın mutlu yıllar mesajı çok eğlenceli oldu...

  • Cowboy tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Numara Programı (1990) 05:33

1 Numara Programı (1990)

Ömer Karacan'ın sunumuyla 25.05.1990 'da yayınlanan ve Los Angeles'ın tanıtıldığı program İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli ~ Kalpten 04:04

Mustafa Ceceli ~ Kalpten

Öyle kolay değil ki Aşkla atan bir kalbi yok saymak Güzel günlerimiz oldu Gülücüklerimiz oldu en çok senden Anılar biriktirdim hep aşka dair Sen gidersin aşk kalır diyor bir şair Yeniden buluşana dek Sımsıkı sar..

YAVRU KURTLARIN TEKRAR SAHİBİNİ GÖRME HEYECANI 00:48

YAVRU KURTLARIN TEKRAR SAHİBİNİ GÖRME HEYECANI

Yavruyken kurtardığı ve beslediği kurtları doğaya bıraktıktan yıllar sonra kurtlarla tekrar karşılaşan kadın ve kurtların mutluluğu....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.472 görüntüleme
  • 8 yıl önce