#Yıllar

Pehlevi koleksiyonu İran′dan çıkamadı 03:23

Pehlevi koleksiyonu İran′dan çıkamadı

İran eski şahının değerli sanat eseri koleksiyonu uzun yıllar Tahran’daki bir depoda kilit altındaydı. Eserlerin Berlin’de sergilenmesi planlanıyordu. Ancak İran resmi makamları sergiyi son anda iptal etti. Konu hakkında..

Gülsen-  Nazar Degmesin 04:25

Gülsen- Nazar Degmesin

Albüm Adı : Of... Of... Şarkı Sözleri: Neyine güveniyor kalbim Boyumdan büyük bu sevda En zorunu buldum aşkın Kendini bana sakla Yaşamazsam bugünü Hayat beni bağışlamaz Yarını bilmem unut dünü Sana zararım dok..

  • Candy tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti 03:49

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti

Çok değil değil yıllar değil aylar Ömürlük değil değil Anlık bir sevda bu Başladı ve bitti Anlık bir rüya Gitti ve bitti Uyanmasak iyiydi Sonsuz aşk yoktu ya Bir vardın bir yoktun ya Evvel kalbim içinde Kalbur sevdam sı..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Abdulhamid'in Torunu Nilhan Osmanoğlu Milyoner Olmak İstemiş! 05:36

Abdulhamid'in Torunu Nilhan Osmanoğlu Milyoner Olmak İstemiş!

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme oturan 2. Abdulhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu meğerse yıllar öce milyoner olmak istemiş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Komik Videolar 14:52

En Komik Videolar

Geçmiş yıllardan derlenen komik videolar kolajımızla iyi seyirler dileriz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dikkatleri Üzerine Çekmek İsteyenler İçin Çok Şık Ayakkabı Modelleri 05:20

Dikkatleri Üzerine Çekmek İsteyenler İçin Çok Şık Ayakkabı Modelleri

Yıllar geçmesine rağmen hanımların ilk tercihi olan topuklu ayakkabılar ve bu modelin doğru kombinleri hakkında fikirler sunalım istedik.Bazen bir ayakkabı modeli aklımızı başımızdan alabilir, özellikle yüksek topukluysa..

  • Kadınca tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Atagül Fahriye Evcene Rakip Olabilir Mi? 03:25

Neslihan Atagül Fahriye Evcene Rakip Olabilir Mi?

Yıllar önce Yaprak Dökümü'nde beraber rol olan Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen şimdi Türkiye'nin gündemindeki iki güzel oyuncusu. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile evli, Fahriye Evcen Murak Özçivit ile beaber. Peki sizc..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

1962'den 2017'ye Video Oyunlarındaki Grafiklerin Değişimi 11:00

1962'den 2017'ye Video Oyunlarındaki Grafiklerin Değişimi

1960'lı 70'li yılların efsane oyunların günümüzün müthiş grafikli oyunlarına kadar dev karşılaştırma. 80'li yıllarda renklenmeye başlayan oyunların tarihsel evrimini görünce çok şaşıracaksınız!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksenli Yılları Hatırlatan Eşyalar ve Anılar 14:07

Seksenli Yılları Hatırlatan Eşyalar ve Anılar

Seksenli yıllar anlatan fotoğrafları, eşyalar, çocuk oyunları,her evde bulunan eşyalar.....

CEM KARACA - BU SON OLSUN 02:48

CEM KARACA - BU SON OLSUN

Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..

Tam Olarak Açıklanamayan 5 Gizemli Keşif 04:14

Tam Olarak Açıklanamayan 5 Gizemli Keşif

Gizemli keşifler her zaman ilgimi çekmiştir. Özellikle, keşfinden uzun yıllar sonra bile tam olarak açıklanamayanlar. Bu videomda, sizler için, gizemli bulduğum ve günümüzde bile tam olarak açıklanamayan 5 gizemli keşfi ..

İstanbul Kırmızısı 02:54

İstanbul Kırmızısı

“Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a geli..

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses 03:32

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maz..

Yaşlılar Haftası Filmi 05:46

Yaşlılar Haftası Filmi

nsanoğlu her canlı gibi doğar, büyür, yaşlanır, ölür. Bebekliğinde ailesinin yakın ilgisine muhtaçtır. Çocukluk ve gençlik yaşlarında annesi, babası, devlet, sosyal çevre hayata hazırlanmasını sağlar. Yetişkin bir insan ..

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

3 Doğum Günü Şarkısı Bir Arada İzle 06:00

3 Doğum Günü Şarkısı Bir Arada İzle

Çocuğunuz doğum günü için şarkı mutlu yıllar, Daha fazlası için abone olun!!..

Neslihan Atagül Ve Fahriye Evcen'in Yaprak Dökümü Dizisindeki Halleri! 01:33

Neslihan Atagül Ve Fahriye Evcen'in Yaprak Dökümü Dizisindeki Halleri!

Son günlerde birbirleriyle kıyaslanan güzel oyuncular, yıllar önce dev bir yapıtta birlikte rol almışlardı.İşte o diziden kareler sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 4.751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Sen Varsın 03:35

Berkay - Sen Varsın

İçimde bitecek gibi durmayan Adını koyamadığım sen varsın Aklıma geldiği an kahreden İçimi acıtan sen varsın Nereden bilirim Kısmet olmayacak Tutunurum sandığım dala Başkası konacak x2 Sanki yıllar önce rastlamış gibiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Ali Sürmeli Kimdir? 04:10

Ali Sürmeli Kimdir?

Doğum 7 Nisan 1959 (57 yaşında) Solhan, Bingöl, Türkiye Milliyet Türkiye Meslek Tiyatro ve Sinema oyuncusu Etkin yıllar 1983-günümüz Ödüller 8. Ankara Film Festivali, 1996, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Sokaktaki Adam..

Damla Colbay Kimdir? 02:12

Damla Colbay Kimdir?

Damla Colbay Doğum 1993 İzmir Meslek Aktris Etkin yıllar 2014 - günümüz..

Birce Akalay Kimdir? 01:48

Birce Akalay Kimdir?

Doğum 19 Haziran 1984 (32 yaşında) İstanbul, Türkiye Milliyet: Türkiye Meslek:Oyuncu Etkin yıllar:2006-günümüz Evlilik(ler) Murat Ünalmış (2011-2012) Sarp Levendoğlu (2014-2017) Resmî site:birceakalay.tv..

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler 20:19

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler

'' Kanlı Adliye '' adlı mekana girdik.Bu mekan yıllar önce terkedilmiş ve her yer yanmış ve yıkık halde bulunmaktadır.İçerisin de 3 harflilerin de yaşandığı söylenmektedir.Daha fazla bu tarz videolardan gelsin diyorsanız..

  • ZULMA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Öğretir Kimdir? 01:42

Cem Öğretir Kimdir?

Cem Öğretir Doğum:10 Eylül 1973 (43 yaşında) İngiltere Milliyet:Türk Meslek:Sunucu ve haberci Etkin yıllar:1995-günümüz Evlilik(ler):Seda Öğretir Çocuk(lar):Ada Öğretir..