#Yıllar

Aşkın Nur Yengi   Ayrılmam 04:12

Aşkın Nur Yengi Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülşen   Gel Çarem 04:00

Gülşen Gel Çarem

Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev çarem Bırakma beni sonsuzluğa ..

Asya  Vurulmuşum Sana 03:56

Asya Vurulmuşum Sana

Vurulmuşum sana Yüreğim bin parça Ben deli divane Peşinde bir pervane Aman aman Yalnızlık çok zor aman çok yaman Aman aman Kavuşmamız ne zaman Allahım Allahım Bu sevda bir yangın Cehennem misali yandım..

Coskun Sabah - Haberin Varmi ? 04:59

Coskun Sabah - Haberin Varmi ?

Yıllar yılı gizliyorum Hep içimde saklıyorum Kimselere diyemiyorum Gizlediğim aşkımsın sen Sakladığım sevdamsın sen Gönlümdeki büyük sırsın sen Haberin var mı? Seni çok sevdiğimden Haberin var mı? Yüreğimin sesi..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Ayşegül Aldinç   Alimallah 02:54

Ayşegül Aldinç Alimallah

bıçak kadar keskindir aman benim sevgim arama çok zor bulursun ah benim dengim kapılır giderse deli yüreğim değişir rengim bak olanlar olursa karışmam uzak dur benden yapma etme derkenkavuşursak eğer yanarız alima..

Behiye Aksoy   Bir Garip Yolcu 03:49

Behiye Aksoy Bir Garip Yolcu

Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmis perisanim ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbaniyim ben Yalan dünya hersey bombos Hanci sarhos yolcu sarhos Bir gün gibi sanki geçti seneler Üm..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Behiye Aksoy   Elveda 04:39

Behiye Aksoy Elveda

Elvedâ bütün hâtıralar, elvedâ bütün gençliğim Geçmesin baharlar, geçmesin yazlar Bilinmesin karanlık mâzim Beni benden alan, beni yalnız çalan O sahte sözlere, yalancı gözlere, kapandığım dizlere Elvedâ, elvedâ hayata,..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Behiye Aksoy   Nasil Gecti Habersiz 03:37

Behiye Aksoy Nasil Gecti Habersiz

Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bâzan gözyasi oldu, bâzan içli bir sarki Her ânini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklaimda tuzu, içimde durur aski Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler Hani o güzel gözlü ceyl..

Behiye Aksoy   Artık Bu Solan Bahçede 04:18

Behiye Aksoy Artık Bu Solan Bahçede

Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok, Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok. Bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok, Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok...

Gönül Akkor   Dost Bildiklerim 05:19

Gönül Akkor Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem, İçimde ümitti dost bildiklerim. Ne zaman yıkılıp yere düştüysem, Bırakıp ta gittik dost bildiklerim. Nerde o sözlere kandığım günler, Her gülen yüzü dost sandığım günler, Acıdan kahrolup..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Gönül Akkor  Ağla Gözlerim Ağla 03:56

Gönül Akkor Ağla Gözlerim Ağla

Artık zamanı geldi Ağla gözlerim ağla Giden geri dönmedi Ağla gözlerim ağla Gönül hasta olsa da Günden, güne solsa da Ağlamak zor olsa da Ağla gözlerim ağla Derdin sığmaz dağlara Döndün viran bağlara Vur başını taşlara A..

Gönül Akkor  Bana Neler Vadettin 04:17

Gönül Akkor Bana Neler Vadettin

Perişan etdin beni yaktın bu genç Yaşımda mahşerde olsa bile iki elim Yakanda bana neler vaat etdin Herşeyimi kaybetdim adım kötüye Çıktı utan etdiklerinden nerden çıktın Karşıma nasıl inandım sana allah şaşırtsın Sen..

Gönül Akkor  Akşamın Olduğu Yerde 04:05

Gönül Akkor Akşamın Olduğu Yerde

Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun Mevsimler gelip geçiyor, sen gülüyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun..

Gönül Akkor   Güller ve Dudaklar 03:45

Gönül Akkor Güller ve Dudaklar

Gülünce dudakların bir gonca güle benzerdi Ben dudaklarını Sense gülleri severdin Güller ve dudaklar şimdi Ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi Döküldü yaprakları mazi denen o bah..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce