#Yıllar

Esmeray  Günler Dostlukla Geçsin 03:06

Esmeray Günler Dostlukla Geçsin

Esmeray Günler Dostlukla Geçsin Dinle..

Esmeray  Bir Gün Gelecek 02:32

Esmeray Bir Gün Gelecek

Esmeray Bir Gün Gelecek Dinle..

Esmeray  Ölmeden De Yaşamak 03:27

Esmeray Ölmeden De Yaşamak

Esmeray Ölmeden De Yaşamak Dinle..

Esmeray  Kına Havası 04:04

Esmeray Kına Havası

Esmeray Kına Havası Dinle..

Esmeray  Bir Park Biliyorum 04:21

Esmeray Bir Park Biliyorum

Esmeray Bir Park Biliyorum Dinle..

Esmeray  Bir Sevgilim Yok 04:54

Esmeray Bir Sevgilim Yok

Esmeray Bir Sevgilim Yok Dinle..

Dizi Bitti,Dostluk Bitmedi Pozu 03:01

Dizi Bitti,Dostluk Bitmedi Pozu

Feriha dizisinde abi kardeşi canlandıran iki oyuncudan yıllar sonra gelen dostluk pozu....

  • ANKA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENİ BEN YANIMDAN GİDEMEZSİN SEVİYORSAN BENİMLE OTURUP İÇECEKSİN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN İÇİMDESİN TAHT KURMUŞSUN KALBİME EN GÜZEL YERİNDESİN HER AN SENİ CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM AŞKINLA SARHOŞUM BE..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Etkin  Garip Gönlüm 04:23

Etkin Garip Gönlüm

Nice umutlar varken hayata bombos bakmıs bir mechule es olmus bu garip gonlum. Sevgi sevkat doluyken acılara ugramıs bir zalime es olmus bu garip gonlum. **Nakarat** Severmis sevilmezmis bir anlik bir hevesmis sevgi..

Etkin  Sensizim 05:08

Etkin Sensizim

özlemin basımda dönen pervane gurbet ellerınde öksüzüm canım yoklugun acısı ettı dıvane halımı soran yok sensızım canım..... yel deydi gülüme gönlüm dardadır gündüzler serseri gecem zordadır gecmeyen zamana sabır..

Gerzek Şaban Kemal Sunal Film İzle 1:24:30

Gerzek Şaban Kemal Sunal Film İzle

Birbirine benzeyen ünlü bir gangsterle, filmlerde figüran oynayan bir garibanın öyküsü. Yönetmen Natuk Baytan Senaryo Erdoğan Tünaş Yapımcı Yahya Kılıç Görüntü Yönetmeni Mehmet Gün , Rafet Şiriner Süre 77 dk Tür Komedi, ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Kedilerin Ataları 02:45

Kedilerin Ataları

Kediler yıllar geçse de komik...

  • JET TV tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Aile Çocuğu Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:18:32

İyi Aile Çocuğu Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Filmde, ikiz kardeşlerin aralarındaki gizemli bağ yüzünden düştükleri komik durumlar anlatılır. Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Bebekler Biraz Fazla Gelişmiş 02:18

Bu Bebekler Biraz Fazla Gelişmiş

Aralarında yaptıkları sohbetle inli olan ikiz bebekler yıllar sonra tekrar bir aradalar .Keyifli seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Kısaparmak  Bu Adam Benim Babam 04:40

Fatih Kısaparmak Bu Adam Benim Babam

Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parası Bafra'dır cigarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş Bir işçi maaşıyla Bu adam benim babam hey! Ağlama benim babam Ağl..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Fatih Kısaparmak  Yazık Olur Ömrüme 05:30

Fatih Kısaparmak Yazık Olur Ömrüme

Güngelirde Benden Bikar mi Bilmem Giderken Sondefa Bakarmi Bilmem Egilmez Boynumu Bükermi Bilmem. Yazık Olur Ömrüme,Yazık Olur Ömrüme Batarmi Bilmem Satarmi Bilmem Bahtimin Günesi Batarmi Bilmem Bualem ikimizi…Yutarmi ..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Müslüm Gürses - Silinmeyen Hatıralar 03:27

Müslüm Gürses - Silinmeyen Hatıralar

Silinmiyor gözlerimden o hatiralar Uzadi bitmiyor bu aylar yıllar Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Simdi benim tek tessel..

Köpek İle Sahibinin Kalpleri Eriten Karşılaşma Anı 01:27

Köpek İle Sahibinin Kalpleri Eriten Karşılaşma Anı

Neden ve nasıl ayrıldıklarını bilmediğimiz iki dost yıllar sonra bir araya geldi. İlk başta insan dostunu tanımayan köpek biraz koklamanın ardından 3 yıllık özlemini gidermeye başlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Fark Yaraları 03:08

Müslüm Gürses - Fark Yaraları

Tanrı yazar kullar çeker günahı Bir eziyet bin isyanı getirir Bağrımıza dostlar sıkar silahı Bizi bu dost yaraları öldürür Sevgi ölesiye severiz Gün gelir terk eder neden bilmeyiz Yıllar geçer dağ olur hasretimiz Bizi h..

Ünlü İsi̇mler O Oyunu İzlemek İçi̇n Akın Etti 14:57

Ünlü İsi̇mler O Oyunu İzlemek İçi̇n Akın Etti

75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan “Arzu Tramvayı” yıllar sonra bir kez daha sahneleniyor. Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim’in rol aldığı oyun dün akşam Uniq Hall’de perde açtı..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Güllü  Çıldıracağım 05:02

Güllü Çıldıracağım

Bölünür günler acı renklere Ayrılık öyle zor alışamadım.. Mutsuzum yalnızım nerdesin nerde.. Geri dön ne olur çıldıracagım. Yoksun gül kurusu akşamlarımda Yoksun sen muhtacken yoksun yanımda.. Sıgındım çaresiz hat..

Güllü  İki Yakan Bir Olmasın 05:08

Güllü İki Yakan Bir Olmasın

Ben senin saçının teline kıymazdım Her gece öpmeden uykuya dalmazdım Neden beni unuttun neden bana el oldun Böyle bir aşka azrail oldun Aşkımıza ihanetin var Adın kalleş diye anılsın Bu dünyada ben yaşadıkça İki yakan b..

3. Havalimanı Uzaydan Görüntülendi 01:39

3. Havalimanı Uzaydan Görüntülendi

Tüm bölümleri ile hizmete girdiğinde dünyanın en büyüğü olacak İstanbul 3. Havalimanı’nın inşaat sırasında yıllar içindeki değişimi, uzaydan çekilen fotoğraflarla görüldü...