#Yıllar

Elleri Ve Ayakları Olmayan Çocuk 04:22

Elleri Ve Ayakları Olmayan Çocuk

Çocukla Herkes Dalga Geçti Çünkü Elleri ve Ayakları Yoktu Fakat Yıllar Sonra Pişman Oldular İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli 00:47

Kalça Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli

Kalça kireçlenmesi olan kişiler günlük hayatlarında çok uzun süre ayakta kalmamaya, uzun mesafeler yürümemeye ve eğer kilolularsa kilolarını vermeye dikkat etmeliler. Eklem hareketleri gtitikçe kısıtlanacağı için bu kısı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlülerin Pek Bilinmeyen Reklamları 03:51

Ünlülerin Pek Bilinmeyen Reklamları

Yıllar önce ünlülerin hafızadan silinmiş reklam filmlerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım 01:14

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım

Başbakan Yıldırım, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'yı desteklemesine ilişkin, NATO'da müttefikimiz, uzun yıllar stratejik ortak diye düşündüğümüz Amerika'nın artık aklını başına toplayıp doğru dürüst bir karar vermesi lazı..

Melih Görgün  14 Bahar 04:28

Melih Görgün 14 Bahar

Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayan..

Mersinli İsmail  Gelin Arabasi 04:54

Mersinli İsmail Gelin Arabasi

düğün davetiyemi almadın mı yoksa hayallerimiz yalan çıktı sevgilim aylardır burada yoktu diyorlar bu halin bizi yaktı sevdiğim mutlu olamam sensiz bilirisn beni gözyaşlarım davetiyeye aktı sevgilim ikah memuru şaş..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Metin Işık  Seni Seviyorum 04:45

Metin Işık Seni Seviyorum

Daha tanımadan sana Hasretinle cevap verdim Anlamadan karar verme Senin için neler çektim Yüzümdeki çizgilere Saçımdaki şu aklara Yakıniken uzaklara gidemedim Gidemedim ben senden uzak Gidemedim gidemedim Ferhat..

Terörist Başı 60 Saniyede Paketlendi 01:57

Terörist Başı 60 Saniyede Paketlendi

PKK'nın kurucusu, terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın, uzun yıllar korunduğu Suriye'nin ardından kaçıp saklandığı Kenya'da düzenlenen operasyonla 60 saniyede uçağa alınıp Türkiye'ye getirilmesinin üzerinden 19 yıl geçti...

Yemekteyiz Hasan'ın Çıldırması 01:00

Yemekteyiz Hasan'ın Çıldırması

Yıllar önce yayınlanan yemekteyiz programını hatırlamamak elde değil. Hele ki sarı bez Hasan'ı hatırlamamak duble imkansız. Yaptığı yemeklerden 4 puan alan Hasan'ın çıldırdığı anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Homer Simpson'ın Vücut Geliştirme Serüveni 04:05

Homer Simpson'ın Vücut Geliştirme Serüveni

Yıllar sonra kilolarından rahatsız olan Homer vücut geliştirmeye başlar izliyoruz efendim :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cuma Hutbesine Reklam Alan İmam 01:16

Cuma Hutbesine Reklam Alan İmam

Türk Telekom'un yıllar önce özelleştirildiğinden habersiz olan imam, Özel olsa yapmayız da devletin kurumu olduğu için diyerek cuma hutbesi sırasında Türk Telekom'un internet paketinin reklamını yapmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Popstar Reytinglerde Çakıldı Deniz Seki Eleştiri Oklarının Hedefinde 04:24

Popstar Reytinglerde Çakıldı Deniz Seki Eleştiri Oklarının Hedefinde

Yıllar önce yayınlandığı dönemde zirveden inmeyen Popstar, büyük umutlarla yeniden başlasa da istediğini bulamadı. Popstar reytinglerde çakıldı...

  • BETA tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Mine Koşan Ağladıkça 04:59

Mine Koşan Ağladıkça

Dağlarda öfkeli başım, Serhatta hep akşam oluyor. Nasipsiz kıştan mı ? Yağmurdan mı yoksa aşktan mı ? Ağladıkça ağladıkça, Dağlarımız yeşerecek, görecek göreceksin. Ağladıkça ağladıkça, Geceyi tutacağız, görecek göreceks..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Murat Kursun  Sevenler Gece Ölür 04:42

Murat Kursun Sevenler Gece Ölür

Durur zaman durur dünya Sevenlerin çıkmazında Yaşananlar olur rüya Her gecenin sabahında Bir an küser bir yıldız Ben kalırım hep yalnız Sanki senin yokluğunda Dem tutuyor insafsız Sevenler gece ölür bunu yalnız..

100 Yıl İçinde Türk Kadınının Değişen Güzellik Anlayışı 03:02

100 Yıl İçinde Türk Kadınının Değişen Güzellik Anlayışı

YouTuber Nihan, Türk kadınının yıllar içinde değişen güzellik anlayışını yeni videosunun konusu olarak seçmiş. 100 yıllık güzellik anlayışı videoları içinde bizler için en önemli olanını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Merhum Erbakan Böyle Uyarmıştı Chp'ye Aldanıp Kuyruğuna Yapışma 01:21

Merhum Erbakan Böyle Uyarmıştı Chp'ye Aldanıp Kuyruğuna Yapışma

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan yıllar önce CHP'ye karşı milyonları böyle uyarmıştı...

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle 1:34:04

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Ethem zamanında ünlü bir cambazdır lakin çaptan düşmüş kendini alkole vermiştir . Yaşam kaynağı oğlu Ali'dir . Ünlü bir türkücü olan ayrıldığı eşi M.Akgün yıllar sonra gelip çocuğunu ister . Ali babacıdır laki..

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler 05:27

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler

Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyu..

Neşe Karaböcek  Yağmur Ağlıyor 04:53

Neşe Karaböcek Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için, Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin, hayâl oldun şimdi, Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim, Seni nasıl çözemedim Bugün resmini indirdim duvardan, Duvar ağladı ben ağladım ..

Oğuz Yılmaz  Sevdikçe Sevdim 04:32

Oğuz Yılmaz Sevdikçe Sevdim

Baktığın her yere adını yazdım Sevgimin farkına varırsın diye Evinin önünde dolaşıp gezdim Gün olur farkına varırsın diye Uzaktan uzağa sevdikçe sevdim Başımı önüme eğdikçe eğdim Bir tebessüm etsen ne kaybederdin ..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey 05:32

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey

Bundan uzun uzun yıllar sonra insanların eskiden yaptığı en garip şeyler arasında internetde bu kadar zaman geçirmek olacak her halde...

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994) 08:34

Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994)

Bir bodrum katında yıllar sonra hayata tekrar gözlerini açan İstiklal Gazisi kendini modern zamanlarda bulunca neydik? ne olduk? karşılaştırması yapıyor.Hele bir de şimdiki zamanı görse herhalde adımını attığı an lanet ..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle 1:18:00

Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra bir iftira sonucu evinden kovduğu eşine oğlunun öğretmemeni olarak kavuşan bir adamın dram öyküsü.filmin köyü adamı tabancayla intihar eden Turgut Özatay.vasat bir konu olmasına rağmen izlenebilir ..

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:42

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..