#Yıllar

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:08

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin belirtisi özellikle yorgunlukla kasık bölgesinde ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Yıllar geçtikçe bu ağrı yavaş yavaş dize doğru vurur, hatta sadece dizde de hissedilebilir. Ağrının şiddetinin artması..

  • NABIZ tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor 00:25

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor

Yeni yılı Kıbrıs Girne’de sahnede geçiren Megastar Tarkan, İstanbul’a döndü. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun elini bir an olsun bırakmayan sanatçı, eşi için etten kemik oldu. Yılbaşında sahneden en çok kazanan Tarkan oldu. Kıbrı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Denedim 04:41

Müslüm Gürses - Denedim

Müslüm Gürses - Denedim Dinle Şarkı Sözleri : gel gör bu halimin sebebi sensin gel tut ellerimi hasretin dinsin bak kalbim pas tuttu sensiz sen yoksun kaldım sahipsiz gözlerime uyku girmez yalvarırım dön sevgilim ..

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! İstihbarat ve emniyetin işbirliği y..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show 02:53

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show

Beyaz, Kanal D'nin rekorlar kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da Tutku yüzünden yaşananların perde arkasını konuştu ve Haluk ile Tutku arasındaki durumun da eğlenceli bir değerlendirmesini yaptı! Beyaz Show'un 9 Şubat kon..

  • BETA tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle 1:27:41

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle

Uzun yıllar arkadaş olan Kate ve Meg, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmektedir. Sıkıldıkları hayatlarından ve kurtulmaya çalıştıkları birçok sorundan kaçabilmek için tatil yapmaya karar verirler. Bir umutla çıktıkları ..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:08

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların en ilgi çekici serilerinden biri olarak kabul edilen Paranormal Activity serisinin bu üçüncü filminde, ilk iki filmle tanıdığımız Katie ve Kristi'nin çocukluklarına, ürkütücü olayların yaşanmaya b..

Kelebekler Orijinal Fragmanı 02:09

Kelebekler Orijinal Fragmanı

Üç kardeşin yolları yıllar önce ayrılmıştır. Aradan geçen 30 yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır. Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve ..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce