#Yıllarım bana kalsın

Ziynet Sali Bana Da Söyle

sallama..

İkiye On Kala - Bana Gel Deme 01:47

İkiye On Kala - Bana Gel Deme

cezalısın..

Meral - Bana Birşey Söyle 04:21

Meral - Bana Birşey Söyle

Söz & Müzik: Meral Düzenleme: Burak Tektaş Yönetmen: Jacob Pazouki Produktör : Engin Kart..

irem derici yazsın bana 03:56

irem derici yazsın bana

toy..

zeynep bastık bana sorma 00:32

zeynep bastık bana sorma

live..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Neslihandan Simaya - Bu Kız Kesin Bana Yürüyecek 14:08

Neslihandan Simaya - Bu Kız Kesin Bana Yürüyecek

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 153. bölümünde Neslihan Doğrusöz podyuma arkadaşı Arda Bey ile çıktı ve Arda Bey'in çizdiği jürinin fotoğraflarıyla jüriyi mest etti. Bu sırada Öykü Serte..

  • ANKA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Işıl kundakçı:'İbrahim Tatlıses Bana Zorla Sahip Oldu' 00:53

Işıl kundakçı:'İbrahim Tatlıses Bana Zorla Sahip Oldu'

Işıl Kundakçı, 1991’de İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde ‘babalık davası’ açmıştı. Avukatının sunduğu dava dilekçesinde şu ifadeler yer alıyordu: “Müvekkilim ile İbrahim Tatlıses film setinde tanışmıştır. Işıl Kunda..

  • ANKA tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allahım Babamı Bana Bağışla 02:50

Allahım Babamı Bana Bağışla

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

İmdat Diye Bağırıp Bana Saldırdı Diyeceğim 00:53

İmdat Diye Bağırıp Bana Saldırdı Diyeceğim

Mehmet (Tamer Yiğit) ve Ahmet (Süleyman Turan) zengin işadamı Sururi Bey'in (Vahi Öz) oğullarıdır. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki oğluna da gece hayatını, eğlenceyi ve içkiyi yasaklamıştır. Ahmet ve Mehmet t..

Bana Evlenmemi Mi Teklif Ediyorsun Sevgilim 01:32

Bana Evlenmemi Mi Teklif Ediyorsun Sevgilim

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri'nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Acı ile Karışık  Tuzak Kurdular Bana 04:27

Acı ile Karışık Tuzak Kurdular Bana

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse 01:57

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam “Arzu Tramvayı” oyununu izlemek için Zorlu Uniq Hall’de görüntülendi. Oyun öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya “Tiyatro bambaşka bir dünya hani derler..

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular 14:48

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular

Lerzan Mutlu’nun olay olan o fotoğrafı, Bülent Ersoy ile arasındaki davaya konu olmuştu. Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaşadığı olaylarla ilgili “Canlı Masa” programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bul..

  • BETA tarafından
  • 523 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete 14. Bölüm - Çemkirme Bana 08:54

Jet Sosyete 14. Bölüm - Çemkirme Bana

Gelinler Yarışıyor! Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları du..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Kıl Oldular Bana 08:19

Jet Sosyete 9. Bölüm - Kıl Oldular Bana

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Sen Bana Lazımsın 02:57

Jet Sosyete 8. Bölüm - Sen Bana Lazımsın

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ni̇lüfer - Esmer Günler 03:39

Ni̇lüfer - Esmer Günler

Albüm Adı : Esmer Günler Düzelten : İmlaDüzeltici Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma..

Eda Baba  Esmer Günler 03:57

Eda Baba Esmer Günler

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sen de mi aklıma sığmıyor sen de mi Sen m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde 03:21

Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde

DERİNLERDE... BANA DÜŞLERİMİ GERİ VER GERİSİ HEP SENDE KALSIN BANA SON KEZ ÖYLE GÜLÜVER YÜREĞİM DE SENDE KALSIN BANA HATIRADIR ATEŞİN YANARIM... YANARIM... SENİ BAŞKA KİMSE BULAMAZ KAYIBIM... EZBERİMDE YÜZÜN SİLMEK..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Akgün - Benimle Uyan 03:22

Ferdi Akgün - Benimle Uyan

Ferdi Akgün - Benimle Uyan Dinle Biliyormusun dün gece rüyalarımda birden Kayboluyorsun öylece ruhumu alıp benden Gözlerini aç her nerdeysen Benimle uyan duy beni Ve sonra sarıl öyle çok Çok söyle bana yine Ellerini ve..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..