#Yıllarım bana kalsın

Hülya Avşar  Yürü Ya Kulum 02:48

Hülya Avşar Yürü Ya Kulum

Gölgem misali yanımdasın kimseler duymasın Aşık değil ki oyundasın gülün de sana kalsın Ah kendini yorma özlerim sanma Bana yar olamazsın zorla Yürü ya kulum bana dokunma İç çekişimden medet umma Hadi yürü ya kulu..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Behiye Aksoy   Nasil Gecti Habersiz 03:37

Behiye Aksoy Nasil Gecti Habersiz

Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bâzan gözyasi oldu, bâzan içli bir sarki Her ânini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklaimda tuzu, içimde durur aski Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler Hani o güzel gözlü ceyl..

Gülden Karaböcek - Anadan Ayrı 03:54

Gülden Karaböcek - Anadan Ayrı

Geldi geçti en güzel yıllarım Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı Anadan ayrı babadan ayrı Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı Çeken..

Mine Koşan  Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım 03:33

Mine Koşan Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım

Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden az çok anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Yesem de içsem de ölü gibiyim Aklım başımda yok deli gibiyim Suya düşmüş söğüt dalı gibiyim Ye..

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari) 03:56

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari)

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü..

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor   Nasıl Geçti Habersiz 04:52

Gönül Akkor Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü ..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ ) 03:55

Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ )

Dağlar Dağladı Beni Gören Ağladı Beni Ayırdı Zalim Felek Derde Bağladı Beni Vay Bana Vaylar Bana Yıl Oldu Aylar Bana Susadım Su İsterim Su Vermez Çaylar Bana Dağı Duman Olanın Hali Yaman Olanın..

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) 03:49

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos)

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) Şarkı Sözleri Gözler kalbin aynasıymış Kadir kıymet bakışlarda İsteyince bak nasılmış Kader kısmet tavşanlarda Bi öpüşsek çıkacak yangın Tomsuz kalmış jerry gibiyim Ka..

  • Cowboy tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video ) 03:12

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video )

Hande Yener Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi ..

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..