#Yıllarım bana kalsın

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim 03:41

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim

Ben seni unutmak için sevmedim Gülmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam yollarını Ölmek istedim, bir türlü ölmedim Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu... Şimdi sen ki..

Cengiz Kurtoğlu Gelin Olmuş Gidiyorsun 1986 05:04

Cengiz Kurtoğlu Gelin Olmuş Gidiyorsun 1986

Gelin olmuş gidiyorsun Bana veda ediyorsun Sakın ağlama diyorsun Ağlamamak elde değil Şaçlarında sırma telin Neden sustu tatlı dilin Dün benimdin bugün elin Ağlamamak elde değil Duvagına teller takıp Dertli pınar gibi ak..

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler 04:11

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler

Geceler düşmandır, bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık, günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensi..

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA '' 1:10:41

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA ''

Şarkı Listesi : 1. Acımıyorsan 2.Değmezmiş sana 3.Kopamam senden 4.Ağlamam ondan 5.Herşeyim oldun 6.Nereden sevdim o zalimi 7.Oyuncak gibi 8.Öğrettin bana 9.Sabah olmadan 10.Sevdiğim 11.Unuttum işte 12.Üzülme 13.Yalan..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) 03:49

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu)

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum s..

  • Candy tarafından
  • 3.520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İhtiyatlar Silah Çatmış - Mehter Marşları 01:55

İhtiyatlar Silah Çatmış - Mehter Marşları

Ihtiyatlar silah silah çatmis Ah yolun üstüne hey aman aman Nazli yarim geli geli vermis Sol dizin üstüne adas aman aman Gözün yasi durmaz akar Gülyüzün üstüne hey aman aman Simden sonra haram haram olsun Bu yerler bana..

  • PengoTV tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Restoran Mutfağındaki ilginç 3D Grafik Çalışması 00:27

Bir Restoran Mutfağındaki ilginç 3D Grafik Çalışması

Bir Restoran Mutfağındaki ilginç 3D Grafik Çalışması Nasıl yapıldığı hakkında bir fikir edinemedim lakin baya bir ilginç geldi bana...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Unutmak İstiyorum(VOL-4) 04:17

Halil Sezai - Unutmak İstiyorum(VOL-4)

Halil Sezai - Unutmak İstiyorum Şarkı Sözleri Bana onu sormayın unutmak istiyorum Artık hatırlatmayın unutmak istiyorum Kalbimi kanatmayın dünyamı karartmayın Onu hatırlatmayın unutmak istiyorum Aşkı beni yaksa da u..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunus Emre Tüm Kıssadan Hisseler İzle 17:56

Yunus Emre Tüm Kıssadan Hisseler İzle

Muhteşem bir başyapıt bana göre bir dizi değil. Her cümlesi her sahnesi bir ders bir öğüt Ne güzel Buyurmuş Yunus emre : Eğer Bir Müminin Kalbini Kırarsan Hakk'a Eylediğin Secde Deģildir... Demiş..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artık Bitmeli Dedirten Moda ve Trendler!! 03:59

Artık Bitmeli Dedirten Moda ve Trendler!!

Hepinize merhaba! :) Bu videoda artik gormekten sıkıldıgım ve bence 2016´da kalmasi gereken moda ve trendlerden konusmak istedim. Bunlar tamamen kisisel tercihler, o yuzden bana artik cirkin gelen bir trendin size hos go..

  • Kadınca tarafından
  • 1.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Geber Hain 04:02

İsmail YK - Geber Hain

İsmail YK - Geber Hain Şarkı Sözleri Of be de yanıyordum Of be bir bitiyordum Senin için deli gibi okuluma gitmiyordum Of be aklımda kalmadı Of be sersem gibi ortalarda dönüyordum Bugün bana yarın sana Yelkenlere vurulu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.280 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY 04:35

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY

Bahçada yeşil çınar Boyu boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Nanay nanay nanay da... Nanay nanay esmer yarimsen nanay Nanay nanay kendi malımsan nanay Bahçalarda gül vari Var git ellerin yari ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarik Mengüç - Şakşuka 05:17

Tarik Mengüç - Şakşuka

Yine bana tadını tattıramadın Yine kalamadık başbaşa Ayarını canım tutturamadın Yediremedin şakşuka Şakşuka şakşuka şakşuka şakada şuka Doyamadım tadamadım yiyemedim şakada şuka Tarif edeyim öğreteyim sana Hoşun..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Öğrencilere Akşam Sporu 04:32

Öğrencilere Akşam Sporu

Tüm gün koşturdunuz ve spor yapamadınız. Ama fit olmak istiyorsunuz. Harika! O zaman bu yeni ritüelimiz olsun: her akşam bana ve kendinize 4 dakika ayırmanız yeterli.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı un..

  • Kadınca tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet 04:29

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet

Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin vuruldun tomurcuğundan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne aslında Girip boyumuzdan büyük günahlara Şu yar..

Emrah - Dön 04:59

Emrah - Dön

Emrah – Dön Albüm Adı : Dön Sözleri: HAYKIRSAM DUYARMISIN 2( KANAYAN YARALI YÜREGİMİ SENSİZ GEÇEN YANLIZ GECELERİMİ ÇEKİP GİTTİN ÇOK UZAKLARA KALDIM UMUTSUZ YARINLARA BİR GÜN DÖNERSİN DİYE BANA YALVARIRIM TANRIYA DÖN BEB..

  • Candy tarafından
  • 3.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülsen-  Nazar Degmesin 04:25

Gülsen- Nazar Degmesin

Albüm Adı : Of... Of... Şarkı Sözleri: Neyine güveniyor kalbim Boyumdan büyük bu sevda En zorunu buldum aşkın Kendini bana sakla Yaşamazsam bugünü Hayat beni bağışlamaz Yarını bilmem unut dünü Sana zararım dok..

  • Candy tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon ) 04:05

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon )

Değer mi Nasıl geçtin huzurundan gururundan Buna değer mi Seçtiğin yol da bir yol olsa bari Sevgimi aldığın yere koyar mısın Bana biraz renk lazım Beni boyar mısın Yüreğimi çaldığın günü çok özledim Söylüyorum i..

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci 03:57

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser 00:22

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda..

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla 03:57

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla

Hiç bişey olmaz senden bana Susma ağla karşımda Elimden bişey gelmezki sana Ağla ağla sol yanıma Bir kaç kadeh üzüntü Alır götürür herşeyi Geçip giderki bu acılar Kalır yanına kalp ağrısı Bırak uğraşma boşuna Old..

Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Nedim Zeper - Seneler 03:42

Nedim Zeper - Seneler

Son sözümde akşam olmadı mı? Rengini saçlarımdan almadı mı? Seneler geçiyor, Yüzünü görmüyorum, Ayrılırken gözlerimden olmadın mı? Seneler durmuyor, Yere göğe sığmıyor, Geri dönüş olmuyor biliyorsun... Ayrılık u..