#Yıllarım bana kalsın

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

Gökçe - Reva 04:07

Gökçe - Reva

Dolaştım bütün gece sensiz bomboş sokaklarda Bak Esengül çaldı yine avaz avaz radyolarda Biri geldi yine seni sordu biz ayrıldık diyemedim Üzüldüm, kırıldım Bazı şeyler bitse bile kabul etmek istemedim Dayandım, savaştım..

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

Ben Evlendim Diye Hunharca Haykıran Gelin 01:05

Ben Evlendim Diye Hunharca Haykıran Gelin

Bindikleri gelin arabasının içinden sunroofunu açarak yoldan yürüyenlere “Bana bakın, ben gelin oldum diye bağıran gelin çevresindeki herkesi güldürüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Megastar Tarkan'dan Yeni İngilizce Mesaj 00:26

Megastar Tarkan'dan Yeni İngilizce Mesaj

Amerika'daki hayranlarına İnstagram'da yayınladığı video ile seslenen Tarkan Buluşmaya çok az kaldı, bana Hazır Mısınız? diye sordu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..

Gönüllüler Adasında Tartışmanın Yankıları Sürüyor 07:21

Gönüllüler Adasında Tartışmanın Yankıları Sürüyor

Survivor yarışmasında oyun alanında çıkan gerilimin yankıları Gönüllüler adasında da devam etti. Erdi'nin Kimse bana bağıramaz sözleri ise akıllarda kaldı. İşte o anlar.....

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soğuk Havada Kaynar Suyun Teması ile Doğa Harikası Görüntü Çıktı . 00:26

Soğuk Havada Kaynar Suyun Teması ile Doğa Harikası Görüntü Çıktı .

Uzun dondurucu soğukta kaynayan su bir fotoğraf çekmek istedim ve bana iki kişi olduğu ortaya çıktı ama videoları yaptım yanında, şanslıydım. sadece bir kez ilk ve çok güzel resimler ortaya çıktı var. I))) tekrar tekrar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
King Arthur Legend Of The Sword Filminden Yeni Fragman Geldi 02:16

King Arthur Legend Of The Sword Filminden Yeni Fragman Geldi

Bugüne kadar birçok kez sinemada konusu işlenen Kral Arthur'u bu defa Charlie Hunnam canlandıracak. 24 Mart'ta vizyona girecek Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (King Arthur: Legend of the Sword) filminde Àstrid Bergès-Frisbey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.782 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İntizar - İstanbul Sokakları 04:52

İntizar - İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerede? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çare..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz' 11:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz'

Manisa'da valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdam talebi parlamentoya gelecek. Parlamentodan geçtiği anda bana geldiği anda ben bunu onaylarım. Bir sıkıntı anaya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niran Ünsal ve Kardeşi Nida Ünsal Arasında Skandal Sözler!! 10:35

Niran Ünsal ve Kardeşi Nida Ünsal Arasında Skandal Sözler!!

Nida Ünsal,Müzik için asla soyunma diyen kardeşi Niran Ünsal' a neler neler söyledi. Sen Jartiyerle Sahneye Çıkmış Kadınsın Şimdide Bana Müzik İçin Soyunma Diyorsun.....

  • ANKA tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum 04:05

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum

Dur, bu nasıl acıtan ağır sözler Dur, biteceğine başa dönsek yine Dur, o ilk ateşi yakan öpüş unutulur mu? Dur, yaşanası daha bir ton şey var Dur, çözülemeyecek olan neydi? Dur, hani hiç bitmezdi, bitmezdi, bitmemeliydi ..

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

Zula Oynuyoruz Ep(18) İyi seyirler 09:48

Zula Oynuyoruz Ep(18) İyi seyirler

Herkese merhaba ben ömer Bana ulaşmak istiyorsanız kanalıma abone olmanız ve mesaj atmanız gerekiyor iyi seyirler Abone olmayı ve like atmayı unutmayalım..

Bayhan İstanbul Sokakları 03:42

Bayhan İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerde İstanbul sokakları Çare bulun bu derde İstanbul sokaklan Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevgilimi verin bana İstanbul sokakları Dünyam ..

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne 04:00

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne

Karanlık bir gece yol görünmüyor Yürüyorum dikenlerin üstünde Kara çalı bana aman vermiyor Yürüyürom dikenlerin üstünde yaralıyam Yavaş yavaş ilerlerken katlanır Benimle yola çıkanlar hani Ah geri dönsem taşa tuta..

Eşeğemi İnanıyorsun Banamı? 01:03

Eşeğemi İnanıyorsun Banamı?

Bir gün Nasreddin Hoca nın komşusuna eşek lazım olmuş.Hocadan isteyim demiş.ve Hoca nın kapısını çalmış hoca kapıyı açmış. -Ne oldu demiş Komşusu -Eşeğini alabilirmiyim hocam demiş. Hoca -Eşek evde değil demiş. Komşusu t..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrah Öz - Hatıra Olsun 04:11

Emrah Öz - Hatıra Olsun

Emrah Öz – Hatıra Olsun Şarkı Sözü Sus söyleme biliyorum gidiyorsun Veda sevmem bunu iyi biliyorsun Yüreğim talan oldu aşk ile harap oldu Daha yolun başındayken aşk kalpte son buldu Başlamadan bitti bu aşk canın sağol..

Harun Kolçak feat. Tan - Gitme Seviyorum 04:28

Harun Kolçak feat. Tan - Gitme Seviyorum

Gönlüne sar beni sev sen sev beni Yorgun düştüm yalnızlıktan Aşkıma kapıl da gel sen gel bana Kanım kaynar bakışından Çıldırırım beni aramazsan öfkeler sarar Gücüm kalmaz yok olamaz Gülme sana böyle tutuldum diye San..