#Yıllarım bana kalsın

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Hangi Burçlar Oğlak Burcu İle Evlenmek İster 00:59

Hangi Burçlar Oğlak Burcu İle Evlenmek İster

Eger begendiyseniz like butonuna tıklamayı ve yorumlarınızla bana destek vermeyi ihmal etmeyiniz... sadece komedi amaçlı oldugunu unutmayınız.....

  • JET TV tarafından
  • 1.649 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Olacak O Kadar - Ahlak Elden Gidiyor (1992) 03:28

Olacak O Kadar - Ahlak Elden Gidiyor (1992)

Bu çok hassas ahlak anlayışı bana günümüzdeki bir kitleyi andırdı.Her tür hırsızlık,yolsuzluk ve yozlaşmaya rağmen rahatsız oldukları şeyler sabit hiç bozmamışlar çizgilerini..

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yahya, yavrum kaskın nerede? 00:13

Yahya, yavrum kaskın nerede?

-Yahya bana en büyük hayalini söyler misin? -Motosiklete binmek öğretmenim. -Tamam Yahya o iş bende ???????????? Kim tutar seni yahya :) durma hayal et :)..

  • JET TV tarafından
  • 416 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keşke Bir HEVES oLsaydın⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:56

Keşke Bir HEVES oLsaydın⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Gün batarken içimdekilerin Bana batması gibi Gecenin yarısında sancılanan karın ağrısından beter...

Bi Sigara İçimLik Daha KaL⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:24

Bi Sigara İçimLik Daha KaL⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Gün batarken içimdekilerin Bana batması gibi Gecenin yarısında sancılanan karın ağrısından beter...

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Yüregim yangın yeri yarim Dokunmak yürek ister!. Yüreğim paramparça Toplamak emek ister! Hal böyleyken; Bir de bana nasılım diye sorarlar Nasıl mıyım : Hangi yöne dönsem sen! Hangi sesi duysam sen! Elim sen ,gözüm s..

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende 16:07

Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende

Bu videoda Betül'e hayatı boyunca unutamayacağı bir hediye hazırladım! Dünyanın en büyük hediye paketini yaptım ve muhteşem sürprizler hazırladım. Bana bu sürprizi yapmamda destek olan UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Peps..

  • JET TV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burak Şenluk - Melek 03:58

Burak Şenluk - Melek

MELEK Şarkı Sözleri Kitaplarını kaldırmadım Hala duruyor masanda Mutfak epey bir dağıldı senden sonra Yemek yapamıyorum galiba Sana aldığım ilk gülü Unutmadım hiç o günü Tıpkı diğer günler gibi Sağ yanımda bir mele..

Yaşar Kurt - Ruhum 04:30

Yaşar Kurt - Ruhum

Ruhum şarkı sözleri ile Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken unuttum Galiba Özledim Sarıl bana ruhum Ne olur sar beni Çığlıklar geçti üstümden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫ 33:08

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫

Bim Bam Bom -- Yasemin Kumral ♫☼♫ Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya - Gönül Akkor ♫☼♫Füsun Ônal - Ah nerede Vah nerede ********************************************************************* Şarkı isimleri ve sıraları 00:0..

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun 03:30

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun

Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

Sevgilimle Eski Vine'larımızı İzledik - Alper Rende 16:25

Sevgilimle Eski Vine'larımızı İzledik - Alper Rende

Vay bee, ne günlerdi. Nerden bilebilirdim ki 6 saniyelik videoların bu denli hayatımı değiştireceğini? İyi ki her zaman hayallerimin peşinden koşmuşum ve bu yolu bırakmamışım. Bu yolda beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı..

  • JET TV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Derya Uluğ - Ah Zaman 03:17

Derya Uluğ - Ah Zaman

Ah Zaman şarkı sözleri ile Ah zaman Doyurdukların olacak Doğurdukların da elbet Peki ya Soydukların? Onları kim geri verecek Yaşımı, günümü aldın da Gençliğimi kim geri verecek Yüzümden gülüşümü çaldın da Bana kim k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Aleyna Tilki'den Olay Yaratacak İlişki İtirafı 06:31

Aleyna Tilki'den Olay Yaratacak İlişki İtirafı

Kıbrıs’ta verdiği bir konser çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, hakkında çıkan aşk dedikodularına ”Evlilik uzak bana' diyerek cevap verdi...

  • BETA tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sedat Can - Sen Varsın 04:24

Sedat Can - Sen Varsın

Sen Varsın şarkı sözleri ile Yıldızların içinde ışığın var canım Denizlerin dibinde güzelliğin Yürüdüğüm yollarda gölgen var canım Bulutların üstünde hayalin Geceleri rüyamda İsmin dudağımda Dinlediğim şarkılarda S..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

1 Saat Uyusun da Büyüsün Ninni - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler 1:00:00

1 Saat Uyusun da Büyüsün Ninni - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler

Uyusun da Büyüsün Ninni Sözleri: Dandını dandını dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı Eee Eee eee eee huu huu huu huu Uyusun da büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni E bebeğim e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.450 görüntüleme
  • 8 yıl önce