#Yıllarım bana kalsın

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show) 09:32

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show)

Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşegül Durukan Gel Gönlüme 03:22

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme

Gel gönlümü yerden yere Vurma güzel ne olursun Gül dururken dikenleri Derme güzel ne olursun Git diyemem, kal diyemem Sen goncasın, gül diyemem Çok severim, söyleyemem Sorma güzel ne olursun Sevgin nefes, sevgin candır..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek 03:10

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek

Artık hayatım paylaşacak kadar iyi değil kelimelerle kavgalıyım yine kendimle konuşmam bile gereksiz hiç durmadan susan yüzüm artık yok gitmiş kalkıp kimseye günaydın demiyorum artık asılsa kasvet arkadaşım tek gözümle..

Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağına] 02:20

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağın

Çırpınırdın Karadeniz [Türk'ün Bayrağına] çırpınırdın karadeniz bakıp türk'ün bayrağına ah diyerdin, hiç ölmezdin düşebilsem ayağına! ayrı düşmüş dost elinden iller var ki çarpar sinem vefalıdır geldi giden yol ver türk..

  • ANKA tarafından
  • 2.635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Maana Ke Hum Yaar Nahin Song - Meri Pyaari Bindu - Ayushmann Khurrana - Parineeti Chopra 03:18

Maana Ke Hum Yaar Nahin Song - Meri Pyaari Bindu - Ayushmann Khurrana

Maana Ke Hum Yaar Nahin Lyrics Maana ke hum yaar nahin Lo tay hai ke pyaar nahin (x2) Phir bhi nazrein na tum milaana Dil ka aitbaar nahi Maana ke hum yaar nahi… Raaste mein jo milo toh Haath milaane ruk jaana Ho… Saa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi 01:50

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi

Bir sen, bir sigaram var üstüme sinen İkiniz de birbirinizden beter Kalabalık,uzun bir caddede tutumuşum yalnızlığın elinden Bilen varsa konuşsun şu ayrılığın dilinden Kurutsun kökünden elinden gelen Ki sen gittin ezgis..

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976 03:20

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976

Gözlerimde titreşen, Damla damla yaşlarla, Karşına çıkacağım, En ümitsiz olduğun anda. Sözümüz böyle miydi? Hemen ayrılacak mıydık? Erişilmez aşkımızı, Unutacak mıydık yoksa? Bu engeller arasından, Severek ayr..

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans - Beyaz Show) 07:34

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans

Ümit Besen Feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? (Canlı Performans - Beyaz Show) Şarkı Sözleri : Daha dün yanimda kollarimdaydin Boynuma sarilip öper koklardin Seviyorum derken hep özlüyorken Simdi neden bana y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri 01:24

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!… -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele ..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Barış Manço - Nazar Eyle 03:12

Barış Manço - Nazar Eyle

Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Yüce bakan sefere gitmiş Bilge hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmış Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle..

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi 04:16

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi

Feride Hilal Akın - feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi Şarkı Sözleri Söz Ağızdan Çıktı Bir Kere Anladım Gönülde Vardı Şimdi Bana Yalnız Gitmesi Kaldı… Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık ..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 7 yıl önce