#Yıllarım bana kalsın

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama 04:35

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama

Oğlanda Kolunu Sallama Şarkı Sözleri İle Oğlanda kolunu sallama Gafile boş yere yalvarma Aman aman aman aman İlimonum kalburda Bu gece de kal burda Aman aman aman aman Bey babam beni sana vermiyor Nafile benim için ..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Melek - Sana Söz Bew3adak 03:16

Melek - Sana Söz Bew3adak

Şarkı Sözleri: Habibi, habibi, habibi (sevgilim, sevgilim, sevgilim) Ya nour 3ayni. (gözümün nuru sevgilim) Köşe bucak kaçarken aşktan Çekimine girdim uzaktan Aşk bana kaldı dolunaydan Sana tutsak kalbim of aman Korkmu..

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Hediye Biliç - Çevrimiçi 03:12

Hediye Biliç - Çevrimiçi

Çevrimiçi Şarkı Sözleri İle Belli ki birileri girmiş aklına Kandırmışlar aldatmışlar Bu kadar kolay değil ki bu işler Küçücük duvardan atlatmışlar Bakıyorum durumun çevrimiçi Sevişip sevişip hiç gelme Ama son sözler..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm 03:35

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm

Dün Gelecekten Döndüm Şarkı Sözleri İle Masaların üzerine çıktım Oradan ikimize baktım Gözüm üzerinde kaldı Aklım geçmişte Dün gelecekten döndüm O hatalar hep oldu Onları düzeltiverince Şimdi sevi’cez Ama tatlım bence ..

Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

2hece - Olmadı Olmuyor 04:37

2hece - Olmadı Olmuyor

Olmadı Olmuyor şarkı sözleri ile Bitti demek zor, sebepsizce ayrılık olmaz Susma konuşsana, neden ayrıldık biz? Neden aramak tarzım değil sevmiyorsam Sevmek güzeldir, yanında sevdiğin varsa Yağmura bir bak, yak bir s..

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş 05:18

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş

Seni Alanlar Olmuş şarkı sözleri ile Aşk, Dudaklarından yitip gitmiş, Ey sevdam sen kendinden eksilmişsin Katran tadı dudaklar, Dudaklarına değmiş, O zümrütlerine göz diye bakanlar olmuş. And içmiştik, iki mevsim ö..

Babuş - Arabesk Geceler 03:26

Babuş - Arabesk Geceler

Arabesk Geceler şarkı sözleri ile Kim aldı seni benden Deli gibi severken Yıkıldı tüm hayaller Sevinçten uçarken Kim aldı seni benden Deli gibi severken Kadehimi doldurdum Geri dönmezsen eğer İçerim kederimden Nefesim..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum 03:34

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum

Dönmeyecek Biliyorum şarkı sözleri ile Yıllar geçti atamadım içimden Gelecek biri yokmuş geçmişimden Herşeyden bak geçmişim ben offff Yanlış yolu seçtiğimden. Sessiz sessiz yürüdüğüm yolda Haberin var mı ? Ölüyorum anl..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Aşk Bu şarkı sözleri ile İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken Geri dönmek de va..

Yeşim Ayan - Adını Sen Koy 03:24

Yeşim Ayan - Adını Sen Koy

Adını Sen Koy şarkı sözleri ile Kanatlarım kırıktı Sevdayla çektin içine Sen çektikçe nefessiz kaldım Görünmez duvarlarına çarpıp yere düştükçe Enkazının altında kaldım Duyacaksın kalbimin haykırışlarını Artık soruları..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Ferhat Altungök - Bazen Bazı Şeyler 04:43

Ferhat Altungök - Bazen Bazı Şeyler

sözler umutsuzca bir güne başlamaktan vücudumda ki sancılarla bitap düşmüş beynimde yanlışları alkışlamaktan yoruldum artık yalandan sevmelerden sıkıldım öyle hemen pes etmelerden kibirden kabullenememeden. yoruldum a..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..