#Yıllarım bana kalsın

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok 03:30

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok

Panik Yok şarkı sözleri ile Hey Çaldım aç kapıyı Korkma sakın ben geldim panik yok Hadi çek al beni içeri Tabi boşsa yatağının sol köşesi Yanıyorum ahh yanıyorum Mum gibi eridim bitiyorum Doldum taştım geliyorum..

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk 03:06

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk

İstersen bu sahayı zindan et bana Ben bitti demeden bu maç bitmez ama Aniden döneriz bak son dakikada Fileleri yırtarım ve Kıyamer Kopar Görmemiş bu dünya böylesini aman Kornerden frikikten atarsın tamam Tam o anda hesa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri 05:32

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri

Vinde Şeri şarkı sözleri ile Bırak Gideyim bu yüregimi söyliyim sana pir olsun hak olsun ki sana bu hayinligi yapma bana gün gelir sorulur sana bu yüregimi sen yaktın evimi barkımı üstüne yıktın içimdeki umudu s..

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi 03:21

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi

Modern Külkedisi şarkı sözleri ile Saat 12 olmuş, bana ne Eğlenir coşarım, kime ne Biz bu dersi geç öğrendik Prensi askere gönderdik Ben modern külkedisi Bu yüzyılın efendisi Geç öğrendim bu dersi Ben beklemem prensi Z..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret 05:12

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret

Dünya Temiz Aşklara Hasret (Belma Sera) Senden Ona, Ondan şuna, Şundan bana, Benden sana Takılmasak, uğraşmasak, yalanlara inanmasak Kim ne demiş, O ne görmüş, Bu ne giymiş Hiç takmasak Dünya temiz aşklara hasret Yalan..

Hakan Türkan - Anla 03:00

Hakan Türkan - Anla

Anla şarkı sözleri ile Bana masal anlatma Seviyorum yalanlarına kanmam Gölgen bile peşinden gelmiyorki senin E ben niye geleyim Sana eşsiz bir dünya Sunabilirdim ama Sen bunu zerre kadar haketmedin Hep ben bittim tüken..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Murat Boz Aşk Bu Müzik Dinle Şarkı Sözü İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Hadise - Geliyorum Yanına 03:29

Hadise - Geliyorum Yanına

Hadise - Geliyorum Yanına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Macerayı kapına getiriyorum Çok tutar bu film baş rolde yine adım Tam bir kahraman kesiliyorum düşünce aşka Kurusun tabiatım Yaklaştığında yaz geliyor Ne kadar abarts..

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta 02:58

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta Müzik Dinle Şarkı sözleri Bu nasıl aşk Bu nasıl yaz Bu nasıl bir heyecan Eskidendi kalbim transparan Dipteydim, koyuydum, soğuktum yani ben Isındı kalbim senleyken Kimseye sorma Aşkla a..

Hande Yener - Beni Sev 04:29

Hande Yener - Beni Sev

Hande Yener - Beni Sev Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel bu hayat seninle güzel Ömür boyu bekledim Masal yaşat bana Yer etmesin acılar Gelinir gidilir sevilir Bu aşkın yolu belli Hayal ettim seni Beni sev beni sev Beni s..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

Simge - Armağan (Akustik) 05:04

Simge - Armağan (Akustik)

Simge - Armağan (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu yalancı bahar bir gün bitecek Yeni aldığın eskiyecek Yedik içtik sanırım doyduk Hesabı kim ödeyecek Of güzel Allahım Nasıl bir kader yazdın, tadı damağımda kaldı ..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..