#Yılmaz erdoğan yaşayabilme İhtimali yedi karanfil müzik dinle

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haitili depremzedelerin konut sorunu 01:03

Haitili depremzedelerin konut sorunu

Karayip ülkelerinden Haiti'de yaklaşık yedi yıl önce yaşanan depremin yaraları hala sarılabilmiş değil. Ülkede en az 50 bin depremzede geçici kamplarda yaşamaya devam ediyor...

Joel'ın Ayı Çiftliği 07:07

Joel'ın Ayı Çiftliği

ESKİ biyolog Joel Rosenthal bir ömür boyu hayalini elde etti - düzenli çölde onun hayvan ayılar ile yürüyüş yoluyla. Batı Virginia'daki View Farm Noktasında, 74 yaşındaki Joel beş siyah ayılar birlikte yaşayan ve başka b..

  • PengoTV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu 00:28

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu

ABD’li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Janet Jackson yeni yıla anne olarak girdi. 50 yaşındaki Jackson dün ilk bebeğini dünyaya getirdi. Janet Jackson ve Katarlı eşi Wissam el-Mana, sağlıklı doğan oğullarına Eissa adını verd..

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi 01:31

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi

Yedi yıl önce Haiti’yi sarsan depremde yaklaşık 300 bin kişi hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Judeley Hans Debel deprem yüzünden hayatını engelli olarak devam ettirmek zorunda kalan binlerce kişiden biri. Judeley travmasın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Yumruk Attığı Polis Kurtardı 01:02

Yumruk Attığı Polis Kurtardı

İstanbul Şişli'de trafikte çıkan kavgayı ayırmak isteyen polis memuru şoförden yumruk yedi. Olayı gören vatandaşlar araçlarından inerek şoförü linç etmeye çalıştı. Şoförü vatandaşların lincinden yumruk attığı polis memur..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Yılana Kafa Tutan Kuş !!!Sonuca Şaşıracaksınız 00:58

Yılana Kafa Tutan Kuş !!!Sonuca Şaşıracaksınız

Yabani ortamda yılana kafa tutan yabani kuşun cesaretine şaşırmamak elde değil.İşte o ana ait görüntüler videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Sevda Gül - Ellik 05:21

Sevda Gül - Ellik

Ah Benim Atlı Yarim Hemde Tokatlı Yarim Güzellikten Bakılmaz Baldan Da Tatlı Yarim Gel Ellikten Ellikten Su Gelir Mezellikten Güzel Benzin Sararmış Besbelli Güzellikten Dere Geçtim Daşı Yok Yüzük Buldum Kaşı Yok Yedi Yer..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

Dünya benzeri gezegenler keşfedildi 00:55

Dünya benzeri gezegenler keşfedildi

Uluslararası bilim insanlarından oluşan bir ekip, dünyaya 40 ışık yılı mesafede yer alan yedi dünya benzeri gezegen keşfetti. Gezegenlerin insan yaşamına uygun olma olasılığının yüksek olduğu bildiriliyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle 03:35

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle

Dünyanın yedi harikasından biri olup günümüze kadar zarar görmeden ayakta kalabilmeyi başarabilmiş tek yapı Mısır’daki Gize piramitlerinden Keops piramitidir. Piramit şeklindeki yapılar sadece Mısır’a özgü olmayıp dün..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı 00:35

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı

Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir evin arka bahçesinde gezinen yılan, deyim yerindeyse ölümden döndü. Piton türü yılan, evin arka bahçesinde bulduğu tenis topunu yemek sandı ve yedi. Sonrasında tabii ortaya ilgi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Öykü Serterin Sözünü Kesince Olanlar Oldu! 14:40

Öykü Serterin Sözünü Kesince Olanlar Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 93. bölümünde Öykü Serter yarışmacılarla konuşurken Duygu Çevik kendi kendine yanında konuşunca Öykü Serter'den azarı yedi...

  • ANKA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Kedi Bu Kadar Şanslı Olur 00:34

Bir Kedi Bu Kadar Şanslı Olur

Yedi Canlı Kedinin Mutlu Sonu , Onu Kurtaran Güzel İnsan ...

  • PengoTV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyahi Kadından Dayak Yiyen Adam 01:02

Siyahi Kadından Dayak Yiyen Adam

Kullandığı ırkçı kelime karşısında kadına yumruklarını da gösteren adam, sonrasında tertemiz bir dayak yedi. İnsanın içini nedensizce bir huzur kaplayan o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce