#Yılmaz erdoğan yaşayabilme İhtimali yedi karanfil müzik dinle

Ağız İçi Kaynaklı Ağız Kokularında Tedavi Yöntemleri Nelerdir 01:15

Ağız İçi Kaynaklı Ağız Kokularında Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Ağız içi kaynaklı ağız kokularının önlenmesi için ağız hijyenine dikkat edilmesi gerekir. Dişlerin her bir yüzeyinin fırçalanması, dil sırtının fırçalanması, ağız içinde bulunan enfeksiyon kaynağı olma ihtimali taşıyan d..

  • NABIZ tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

Porselen İnlay Ve Onlay Dolguların Avantajları Nelerdir 01:13

Porselen İnlay Ve Onlay Dolguların Avantajları Nelerdir

Porselen inlay ve onlay dolgular kompozit materyaller olmadıkları için renk değişikliğine uğramıyorlar. O yüzden daha estetik bir görünüm sunuyorlar. Porselen dolgular, kompozit dolgulara göre daha konforlu. Porselen dol..

  • NABIZ tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prostat İltihabı Tedaviden Sonra Tekrarlar Mı 01:01

Prostat İltihabı Tedaviden Sonra Tekrarlar Mı

Prostat iltihabı iyi tedavi edilmezse tekrarlama ihtimali yüksektir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili 14:50

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili

Bu sıralama videosunun bir benzeri henüz dünyada çekilmedi. Çekilme ihtimali de çok zayıf. Çünkü bu sıralama, Euro NCAP çarpışma testlerinin toplam ağırlık puanları üzerinden sadece Mesut Abi'nin yaptığı analizle ortaya ..

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sultan Mehmed Han, Konstantinopolis için harekete geçiyor! Çandarlı Halil Paşa için kritik karar belli olmak üzeredir. En kötü ihtimali düşünen Çandarlı Halil Paşa,..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

CEZA KİME GİTSİN - Konuk- Oğuzhan Uğur & Onedio Ekibi - Arkadaşlık Bozan Oyun 15:54

CEZA KİME GİTSİN - Konuk- Oğuzhan Uğur & Onedio Ekibi - Arkadaşlık Boz

Cezanın kime gideceğine oy birliği ile karar verilen formatımızın yeni bir bölümünde beraberiz. Bu oyun eğlenceli olmasına eğlenceli ama tabii arkadaşlık bozma ihtimali de yok değil...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabotaj olabilir mi 01:37

Sabotaj olabilir mi

HATAY'DA 2 GÜNDÜR SÖNDÜRÜLEMEYEN YANGINLA İLGİLİ SABOTAJ İHTİMALİ DİLE GETİRİLDİ. SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN BİR GÖRÜNTÜ DE O İDDİALARI DESTEKLER NİTELİKTEYDİ...

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

2018 Kia Cerato En Şık Kompakt Sedan 02:06

2018 Kia Cerato En Şık Kompakt Sedan

Detroit otomobil fuarında ülkemizi de ilgilendiren oldukça dikkat çekici bir kompakt sedan daha tanıtıldı. Kia Forte bizdeki adıyla Cerato, Kia'nin premium yüzü Stringer'den ilham alan tasarımıyla oldukça iddialı bir gör..

  • BETA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Opel Insıgnıa  Baştan Sona Yenilendi 02:29

Opel Insıgnıa Baştan Sona Yenilendi

Opel Insignia baştan sona yenilendi. Daha sportif bir görünüm kazanan ve adı Insignia Grand Sport olarak anılmaya başlanan model, olduğundan daha uzun görünürken, segmentinin çıtasını da yükseltiyor. Aks mesafesi 92 mm ..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara'da 3 genç, apartman garajında ölü olarak bulundu 03:21

Ankara'da 3 genç, apartman garajında ölü olarak bulundu

3 Genç apartman garajında ölü bulundu... Ankara'daki olayda zehirlenme ihtimali üzerinde duruluyor..

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Katil zanlısı komşusu çıktı! 01:24

Katil zanlısı komşusu çıktı!

92 YAŞINDAKİ HANIM PINARLI, YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. POLİS ÖNCE HIRSIZLIK İHTİMALİ ÜZERİNDE DURDU, SADECE O KADAR DEĞİLDİ. 23 YAŞINDAKİ KOMŞUSU TARAFINDAN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI, SONRA DA BOĞULARAK ÖLDÜRÜL..

Tehlikeli rekor 03:19

Tehlikeli rekor

Türkiye’de tablo tahmin edilenden de çok hızlı şekilde kırmızıya döndü. Yoğun bakımlarda yoğunluk giderek artıyor. Bilim Kurulu üyeleri tabloyu tersine döndürmek için en sert önlemlerin masaya gelme ihtimali ile ilgili k..

Dünya, Çin roketini takip ediyor 01:47

Dünya, Çin roketini takip ediyor

Çin’e ait bir uzay roketinin kontrolden çıktığı ve 8-10 Mayıs arasında yeryüzüne düşmesinin beklendiği açıklanmıştı. Roketin parçalarının düşme ihtimali olan yerler arasında Türkiye de var. İtalyan gökbilimci Gianluca Ma..

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle 1:53:55

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle

Doğu Ekspresinde Cinayet filmi istanbul ve paris arasında sefer yapan bir tren içerisinde geçen konuları anlatmaktadır. 1930'lu yıllarda ulaşımın olduka zor olduğu zamanlarda bir yerden bir yere en hızlı ulaşım aracı tre..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI 1:00:00

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI

●Sosyal Kredi/Puanlama Sistemi, İyi Vatandaş vs Kötü Vatandaş kavramı ●Dijital kimliklerle entegre sağlık pasaportları ●Dünya Sağlık Terör Örgütü ve GERM Ordusu yoluyla global sağlık kontrol sistemi ●İklim Krizi Tiyatro..

  • STUDIO AS tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır 00:50

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır

Videodaki alet görünüşte sıradan bir sebze soyma aparatına benziyor. Aleti sebze soyma aparatlarından ayıran kısmı ise aynı tarafta bir bölme bir de kesme yüzü olması (Bir de arka kısmında soyma aparatı var, o şu an bizi..