#Yılın yükselen oyuncusu

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar 05:00

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar Günümüzde yükselen yüzlerce metre yükseliğindeki binalar, yada denizin üzerine yapılan uzun köprüler. Bunların hepsi insanlar tarafından yapılmakta ve mühendislik bilgisine..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi 01:10

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi

Japonya’da gerçekleşen FIFA Kulüpler Dünya Kupası futbol tarihinde bir dönüm noktası oldu. On üçüncüsü düzenlenen etkinliğin ilk yarı finalinde Kolombiya’dan Atletico Nacional Japonya’dan Kaşima Antlers ile karşılaştı. ..

Fransız Tenisçiden Nusret Taklidi 00:54

Fransız Tenisçiden Nusret Taklidi

Kohlschreiber'i 6-3, 7-6 ve 6-4'lük setlerle eleyerek Avustralya Açık'ta 4. Tur'a yükselen Fransız tenisçi Gael Monfils, galibiyet sevincini Nusret'in ünlü hareketiyle yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aslında Hangi Burçsun!! 04:35

Aslında Hangi Burçsun!!

Burçların insanların genel ve karakteristik kişiliği hakkında olumlu ve olumsuz yanlarımız üzerindeki etkilerini az çok biliyoruz.Bu videomuzda da genel kişilik özelliklerinden yola çıkarak aslında hangi burç olma özelli..

  • Kadınca tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yağmur Sularında Mahsur Kalan Kediyi Kurtaran Güzel Kalpli İnsan 00:56

Yağmur Sularında Mahsur Kalan Kediyi Kurtaran Güzel Kalpli İnsan

Estonya'da yoğun yağmur sonrası su seviyesi yükselen caddede mahsur kalan kedi güzel kalpli insan tarafından kurtarıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

Hentbol - Amasya Taşova Yibo-Myk Hentbol Maçının Ardından 01:50

Hentbol - Amasya Taşova Yibo-Myk Hentbol Maçının Ardından

Erkekler Hentbol Türkiye Kupası'nda MYK Hentbol'ü eleyerek yarı finale yükselen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, yarı finale kalmalarının tarihlerinde bir ilk olduğunu belirtti...

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti 02:46

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendi ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Medipol Baş..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki Muhteşim Sis Manzarası 01:07

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki Muhteşim Sis Manzarası

Boğaz'ın üçüncü incisi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ilk kez sis altında havadan çekilen görüntüler ile kendisine hayran bıraktı. Sisin arasında köprünün yükselen kuleleri kartpostallık görüntüler oluşturdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor 01:02

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor

Arkeologlar, bir zamanlar İsrail’in Akdeniz kenti Kayserya’da yükselen antik Roma tapınağını yeniden inşa etmek için 27 milyon dolarlık bir projeye başladı. Amaç kenti önemli bir turistik bölgeye dönüştürmek...

  • Umut Tv tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bogdanovic Play-Off'da Vites Yükseltti 00:57

Bogdanovic Play-Off'da Vites Yükseltti

Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, THY Avrupa Ligi play-off serisinde yükselen istatistikleriyle dikkat çekiyor...

Başkentte Ankaragücü Coşkusu 02:04

Başkentte Ankaragücü Coşkusu

TFF 1. lige yükselen başkent temsilcisi dev kutlama töreniyle coştu...

İlk Sıraya Taşıyan Performans İzle 01:50

İlk Sıraya Taşıyan Performans İzle

Crans Montana: Sezonun yükselen yıldızı Ilka Stuhec'i ilk sıraya taşıyan performans..

Yamaç Paraşütünde İmana Gelen Adam 01:13

Yamaç Paraşütünde İmana Gelen Adam

Yamaç paraşütüyle ünlü olan Fethiye ölüdenizde yamaç paraşütüne binmeye cesaret gösteren bir abimizin yükselen imdat çığlıkları. Adam resmen imana geliyor. korku böyle birşey herhalde..

  • JET TV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Şapçı Göreve Hazır İzle 00:56

Şapçı Göreve Hazır İzle

Bölgesel Amatör Ligi’nde grubunu lider tamamlayıp play off’ta Erokspor’u yenerek 3.Lig’e 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen Turgutluspor’da teknik direktör Hakan Şapçı’nın göreve hazır olduğu öğrenildi...

Lyon 3-1 Ajax - Maç Özeti İzle 01:47

Lyon 3-1 Ajax - Maç Özeti İzle

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş’ı eleyerek yarı finale yükselen Lyon, Ajax karşısında mucizeye çok yaklaştı. İlk maçı 4-1 kaybeden Fransız ekibi, rövanş maçını 3-1 kazansa da finale çıkan takım Ajax oldu..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Manchester United ve Celta Vigo'lu Futbolcular Birbirine Girdi 00:50

Manchester United ve Celta Vigo'lu Futbolcular Birbirine Girdi

Manchester United ile Celta Vigo UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında karşı karşıya geldi. İlk maçı İspanya'da deplasmanda 0-1 kazanan Manchester United, kendi sahasında da rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve finale yü..

  • En Yeniler tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 7 yıl önce