#Z ro so houston ft lil keke

James Harden'dan Okc'ye Karşı 37 Sayı, 7 Ribaund & 9 Asist 00:27

James Harden'dan Okc'ye Karşı 37 Sayı, 7 Ribaund & 9 Asist

Houston Rockets yıldızı James Harden, Oklahoma City Thunder'a karşı 37 sayı, 7 ribaund ve 9 asistle oynadı...

Taklacı Güvercin Dansı - Adana'da Yeni Trend 04:21

Taklacı Güvercin Dansı - Adana'da Yeni Trend

Yine Adana da bir düğünden görüntüler görmekteyiz, gençlerin takla attığı bu görüntülerde benim favorim 2. dakikada takla atan (atamayan da olabilir) genç...

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pepe İçin Hoş Geldin Şarkısı 00:46

Pepe İçin Hoş Geldin Şarkısı

Beşiktaş'ın Portekizli stoper Pepe'yi renklerine katması Beşiktaş'a gönül vermiş taraftarları sevindirdi. Erzincan'dan da bu sevince ortak olan müzisyen Hüseyin Alan, Keke adlı şarkıyı Pepe için uyarlayıp sosyal medya üz..

  • JET TV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi 00:48

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi

Fetullahçı terör örgütüne bağlı READ Vakfının halihazırda Tenneessee eyaletindeki okullarına 3 okul ekleme talebi reddedildi. Örgüt İlk, orta ve lise okulları açmak için Tennessee'de bulunan dokuz üyeli Shelby İlçesi Eği..

Down Sendromlu Çocuğun Performansı 25 Milyon Kez İzlendi 01:47

Down Sendromlu Çocuğun Performansı 25 Milyon Kez İzlendi

Facebook'ta 25 milyondan fazla izlenen 9 yaşındaki down sendromlu çocuk, Whitney Houston performansıyla sosyal medyayı salladı...

Havai Fişeklerin Araç Bagajında Patlaması 00:56

Havai Fişeklerin Araç Bagajında Patlaması

ABD'nin Houston şehrinde 2018'e girerken türlü aksilikler yaşayan insanlardan birisi aracının bagajındaki havai fişeklerin kurbanı oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Hızlı Kıyafet Giyme Yarışına Giren İki İtfaiyecinin Eğlenceli Anları 00:39

En Hızlı Kıyafet Giyme Yarışına Giren İki İtfaiyecinin Eğlenceli Anlar

Houston itfaiyesinde iki itfaiyeci eğlenceli bir kapışma yaptı. İtfaiyecilerin kim daha hızlı itfaiye kıyafetini giyecek kapışması yaptıkları o anlar..

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte 80 Km Hızla Giden Uzaktan Kumandalı Araba 00:23

Trafikte 80 Km Hızla Giden Uzaktan Kumandalı Araba

Abd'nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde otoyolda 80 km hızla ilerlediği söylenen RC yarış arabasının kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
James Harden'ın Oturduğu Yerden Yaptığı Komik Dans 00:42

James Harden'ın Oturduğu Yerden Yaptığı Komik Dans

Houston Rockets'in yıldızı James Harden, oturduğu yerden basketbol topuyla yaptığı dansla gündem oldu...

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yer Gösterici Adamın Muhteşem Dansı 00:59

Yer Gösterici Adamın Muhteşem Dansı

Houston Rockets takımın yer göstericisi kameralar kendine yöneldiğinde tüm hünerlerini göstermesini bilmiş. Basketbol karşılaşmasında fırsatı iyi değerlendiren yer gösterici genç adam maçın önüne geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abd'nin Bm Daimi Temsilcisi Haley'e Filistin Protestosu 02:53

Abd'nin Bm Daimi Temsilcisi Haley'e Filistin Protestosu

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley, Houston Üniversitesinde, İsrail'in Gazze'deki katliamı karşısındaki tutumu nedeniyle protesto edildi...

Kız Kardeşini Dartla Vurdu 00:37

Kız Kardeşini Dartla Vurdu

ABD kadını Houston merkezli bir kadın olan Veronica Fernandez, kız kardeşinin cinsiyet açıklığı partisi korkunç bir şekilde yanlış gittikten sonra dartla vuruldu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Süper Güçlerin Konsolosluk Savaşları 01:02

Süper Güçlerin Konsolosluk Savaşları

Süper güçlerin arasında gerilim tırmanıyor. Washington, Çin'in Houston başkonsolosluğunu kapatmasını istedi. Pekin'in talebi kınadığı anlarda o binadan alevler yükseliyordu...

ABD’den Çin’e 72 saat süre 00:33

ABD’den Çin’e 72 saat süre

ABD, Çin'den Teksas'ın Houston şehrindeki Başkonsolosluğu'nu 72 saat içinde kapatmasını istedi...

Snoop Dogg - Trash Bags 03:48

Snoop Dogg - Trash Bags

Snoop Dogg - Trash Bags Şarkı Sözleri Intro: Female Voice] You gotta come to [?] right now It's poppin', [??] money left to right I say you bring that bag Music Major [Hook: K Camp & Snoop Dogg] Trash bag, full of cash,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Çikolatalı Kek Tarifi 07:57

Çikolatalı Kek Tarifi

Malzemeler kremasi icin gerekenler 1 bucuk su bardagi süt 1 cay bardagi seker 1 yk nisasta 1 yk tereyagi 2 yk un 1 paket vanilya hazirlanisi..Tereyagi ve vanilya haric bütün malzemeyi tencereye koyun karistirarak pisi..

Kek Tarifi 04:27

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta( sizin yumurtaniz büyükse üç tane de kullanabilirsiniz) 1 buçuk su bardağı şeker 1su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı çayın deminden yaklaşık bir buçuk,iki su bardağı kadar un 3 ye..

Haşhaşlı Revani 01:31

Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı mavi haşhaş (siyah haşhaş) 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik Yarım su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 su b..

En Kolay Ağlayan Pasta Tarifi 00:55

En Kolay Ağlayan Pasta Tarifi

4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao(25gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı süt 1 paket hazır çikolata sosu 1 paket krem şanti 1,5 su bardağı süt (kek pişince üstüne dökül..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Çilekli Cheesecake Tarifi  Cheese Kek 02:55

Çilekli Cheesecake Tarifi Cheese Kek

Taban Malzemeleri 200gr yulaflı bisküvi 50gr tereyağı 3 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süzme yoğurt 300gr labne peyniri 1 paket vanilya Sosun Malzemeleri Yarım kg çilek 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek ..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Rum Tatlısı Tarifi  Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri 04:44

Rum Tatlısı Tarifi Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 su bardağı galeta unu 1 su bardağı şeker 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım su bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 4 büyük boy yumurta 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya ŞERBETİ İÇ..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..