#Zalim istanbul

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Tekirdağ'da İnanılmaz Dolu Yağışı !!! Arabalar Pert Oldu 00:30

Tekirdağ'da İnanılmaz Dolu Yağışı !!! Arabalar Pert Oldu

İstanbul'da beklenen dolu Tekirdağ'da başladı 26-06-2018 Akşam saatlerinde İstanbul'da beklenen şiddetli dolu yağışı Tekirdağ'da etkili oluyor. Tekirdağ'da şiddetli dolu yağışı VİDEO Meteoroloji'nin 17.00-22.00 saatler..

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak- 02:37

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak-

Ankara'nın ardından İstanbul'da da kademeli mesaiye geçiliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirilen yeni mesai sistemi için İstanbul Vali’sinden açıklama geldi. Ali Yerlikaya detayların Cuma günü açıklanacağ..

Artık daha kolay bulaşıyor! 02:15

Artık daha kolay bulaşıyor!

İSTANBUL'DA SON 1 HAFTA'DA VAKA SAYISI b ARTTI, SAĞLIK BAKANI SALGININ MERKEZİNDEN MEGAKENTTEN VERDİ MESAJLARINI. İSTANBUL'DAKİ EN RİSKLİ İLÇELERİ TEK TEK AÇIKLAYAN BAKAN FAHRETTİN KOCA, YENİ BİR KISITLAMA KARARI AÇIKLAM..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi 02:20

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi

İstanbul’da sosyal medya üzerinden bir kadını ’Sonun Özgecan gibi olacak’ diyerek tehdit eden şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede şüphelinin ‘silahla tehdit’ su..

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da 01:31

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da

İSTANBUL DÜNYADAKİ FAVORİ ŞEHRİM ... DÜNYACA ÜNLÜ MODEL KARDEŞLER GİGİ VE BELLA HADİD'İN BABASI MOHAMMED HADİD, İSTANBUL'U GEZDİ... BİR KEZ DAHA HAYRAN KALDIM DEDİ.....

İstanbul'un en janti bakkal çırağı! 02:46

İstanbul'un en janti bakkal çırağı!

İSTANBUL NİŞANTAŞI'NDA BİR BAKKAL DÜKKANINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... BİZİ ORADA ŞIKLIĞIYLA EZBERBOZAN BİR ÇIRAK BEKLİYOR. RENGARENK TAKIM ELBİSELERİNİ GİYİP SU TAŞIYOR, SİPARİŞ GÖTÜRÜYOR. İŞTE İSTANBUL'UN EN JANTİ BAKKAL ÇIRAĞ..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Yine taksi denetimi yine aynı manzara 02:42

Yine taksi denetimi yine aynı manzara

İSTANBUL'UN TAKSİ SORUNU AYLARDIR GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR, VATANDAŞIN ARTIK İSYANA DÖNÜŞEN ŞİKAYETLERİNE BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMIYOR... İSTANBUL EMNİYETİ, SEKTÖRDEKİ ÇÜRÜK ELMALARI AYIKLAMAK İÇİN BUGÜN DE DENETİMDEYDİ... BAKIN..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine 02:34

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine

Benimsin (Prod.BeatMachine) şarkı sözleri ile Bebek benimsin Bu gece benimsin Milyonlar benimsin Istanbul benimsin Elimde hennessy Diyorlar serseri Mangırlar serili Ne çabuk unuttun tükettik party Bu party bu party Dur..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Klozeti Streç Filmle Kaplayıp Kız Arkadaşa Şaka Yapmak 01:19

Klozeti Streç Filmle Kaplayıp Kız Arkadaşa Şaka Yapmak

Zalim erkek arkadaş kız arkadaşı gelmeden klozeti streç filmle kaplıyor ve tuvaleti gelen kız arkadaşı da klozete oturmaya gelince olanlar oluyor...

  • Cowboy tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı) 04:20

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı)

İNSAN SEVMEZ Mİ? Ben öyle bir yanmışım yazık bana Bir başıma kalmışım yok yetmez ama Kendimden biriktirdim, ektim Razı olduğumdan fazla çektim Senin için hani birdim, tektim Ayıp sana Vicdansız ara sıra bile ben..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Sabahat Akkiraz - Değme Felek Dinle 04:42

Sabahat Akkiraz - Değme Felek Dinle

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme değme telime Gül yüzlü cananı dost dost elden aldırdım Ecel oku değdi dost dost gülüme benim Değme felek değme değme telime benim Değme zalım değme değme telime benim ..

  • Candy tarafından
  • 3.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Geber Hain 04:02

İsmail YK - Geber Hain

İsmail YK - Geber Hain Şarkı Sözleri Of be de yanıyordum Of be bir bitiyordum Senin için deli gibi okuluma gitmiyordum Of be aklımda kalmadı Of be sersem gibi ortalarda dönüyordum Bugün bana yarın sana Yelkenlere vurulu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.280 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkan Konak Keklik Gibi 03:35

Volkan Konak Keklik Gibi

Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey Geceleyin uyku girmez gözüme Zalım yastık ..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı 03:49

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı

Her canın bahtına musallat olan Şu zalım feleği bir gören varmı Yaşanan kaderdir gerisi yalan Bunları kendine hiç soran varmı Mevlanın işine akıl sır ermez Kimine dert verir kimine vermez Ağlamak gideni geri getirmez Gi..

Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ ) 03:55

Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ )

Dağlar Dağladı Beni Gören Ağladı Beni Ayırdı Zalim Felek Derde Bağladı Beni Vay Bana Vaylar Bana Yıl Oldu Aylar Bana Susadım Su İsterim Su Vermez Çaylar Bana Dağı Duman Olanın Hali Yaman Olanın..