#Zaman aşımı

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Hakan Kayaner - Dünya 05:54

Hakan Kayaner - Dünya

Dünya şarkı sözleri ile Sen istediğin zaman çiçekler açtırır istediğinde hüzne boğarsın dünya. Sen istediğin zaman çiçekler açtırır istediğinde hüzne boğarsın dünya. Bir bildiğin vardır elbette dünya ama Ararmısın sora..

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 02:04

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Sevgili Çocuklar, Şaşkın Ördek yemek yemediğinde güçsüz kalıyor ve arkadaşlarına yetişemediği için onlarla oynayamıyor. Ama bakın Mert, Nil ve Unutkan Balık ne kadar da neşeli ve güçlü. Çünkü onlar her zaman sağlıklı bes..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasinin Önünü Kesmeye Çalışanlara Meydanı Bırakmayacağız 01:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasinin Önünü Kesmeye Çalışanlara Meydanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kimi zaman darbelerle, kimi zaman muhtıralarla, kimi zaman bildirilerle milletin demokrasi akınının önünü kesmeye çalışanlara bugüne kadar meydanı bırakmadık, bırakmayacağız. dedi...

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Kırmızı Ruj İle Göz Altı Morluklarını Kapat 00:39

Kırmızı Ruj İle Göz Altı Morluklarını Kapat

Zaman zaman uykusuzluktan, yorgunluktan yada cildin susuz bırakılıp yeterince nemlendirilmemesinden göz altında koyu halkalar oluşur. Göz altı morluklarını kapatmanın yolu makyaj yaparken kapatıcı uygulamaktan geçiyor. A..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Pasif Agresif Kişilik Bozukluğu Nedir 01:08

Pasif Agresif Kişilik Bozukluğu Nedir

Pasif agresif kişilik bozukluğu olan kişiler, hem pasif hem de agresif bir tutum sergilerler. Zaman zaman fazla öfkeli olabilirler. Bu kişilerin etrafındaki insanlar, nasıl davranacakları konusunda çoğu zaman karışık düş..

  • NABIZ tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce