#Zaman aşımı

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Her Zamanın En Hızlı Kara Aracı Saatte 1300KM Harika Birşey 04:00

Her Zamanın En Hızlı Kara Aracı Saatte 1300KM Harika Birşey

'Bloodhound' Her Zaman En Hızlı Kara Aracına Sahip Olmaya Hazırlandı:Saatte 1300km hız Müthiş mühendislerden oluşan bir ekip, tüm zamanların en hızlı kara araçları yaratmaya çalışıyor. Şu anki karada hız rekoru, İngiliz ..

  • Cowboy tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

A2 Frekans Tanıtım 00:15

A2 Frekans Tanıtım

Kültürel değerlerimizden yola çıkarak kimi zaman eğlenceli, kimi zaman duygusal bir anlatımla hikâyesini izleyicilerine aktaran atv 'nin efsane dizileri yeni kanal a2'de yeniden ekranlara geliyor!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Kış Sporlarında 2016'nın En Muhteşem Yetenekleri 04:50

Kış Sporlarında 2016'nın En Muhteşem Yetenekleri

Birbirinden yetenekli insanların muhteşem görüntüleri 2016 yılını geride bırakmamıza pek bir zaman kalmadı. Büyüleyen görüntüleri ile kendilerine her zaman hayran bırakan insanların kış sporlarında sergiledikleri hünerle..

  • PengoTV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi 00:18

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi

Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin bütünü üzerindeki görüşmeler tamamlandı ve maddelerine geçilmesi 338 oyla kabul edildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüşmelerde, CHP’li Engin Altay'ı..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Şişe Kapağı Açacaksız Nasıl Açılır? 00:30

Şişe Kapağı Açacaksız Nasıl Açılır?

Hayatı kolaylaştıran küçük bilgiler Kadınca da!! Her zaman açacak yanımızda olmayabilir; ama canımız içecek her zaman isteyebilir. İşte bu videomuzda, yanınızda açacak olmadan şişe kapaklarını nasıl açabilirsiniz, onun p..

  • Kadınca tarafından
  • 10.180 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Yere Dokunduğunuzda Nasıl Parmak İzi Bırakırsınız? 01:12

Bir Yere Dokunduğunuzda Nasıl Parmak İzi Bırakırsınız?

Parmak uçlarında sayısız küçük çizgiler mevcuttur. Ter bezi kanalları her zaman açıktır ve bir objeye dokunduğunuz zaman iz bırakmanıza sebep olur...

  • PITIRCIK tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı 05:28

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı

İngiliz Gazeteci Tony Gosling 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin ABD'ye güvenmediğini söylemesi üzerine saldırıların başladığını dile getirdi. Reina saldırısını yapan teröristin mutlaka Batılı ülkelerle bağlantılı olduğunu ..

Aydilge - Sorma 04:15

Aydilge - Sorma

Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni ..

Şemsiyesiyle Yağmurun Keyfini Çıkaran Köpek 01:06

Şemsiyesiyle Yağmurun Keyfini Çıkaran Köpek

Doğa olaylarına hayvanların tepkisi zaman zaman pek sevimli olabiliyor. Görüntülerdeki köpeğin yağmurla muhabbeti de görülmeye değer. Şemsiyesiyle tinimini yürüyen sevimli köpek, izleyenlerin yüzünü güldürüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drone ile Kayak Yapan Adam 01:45

Drone ile Kayak Yapan Adam

Zaman zaman yerden havalanan drone adamı böyle uçuruyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün İstanbul Kırmızısı Filmi İle Roma'yı Salladı! 02:46

Tuba Büyüküstün İstanbul Kırmızısı Filmi İle Roma'yı Salladı!

Tuba Büyüküstün Halit Ergenç İle Enterasan Bir İkili Oldular. Tuba İlk Saçlarını Kestirdiği Zaman Çok Üzülmüştüm. Bir Kadın Birisini Sevdiği Zaman Karşısındakininde Kendisini Sevdiğini Sanır...

  • ANKA tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Robotla Yemek Servisi 01:06

Robotla Yemek Servisi

Washington'da zaman zaman kaldırımlarda giden robotlar insanları şaşırtıyor. Yayaların alışmaya çalıştığı robotlar yemek siparişi götürüyor. Starship Technologies'in geliştirdiği robot yüzde 99 otonom çalışıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt 05:01

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt

Elbet bir gün buluşacağız, Bu böyle yarım kalmayacak İkimizinde saçları ak, Öyle durup bakışacağız… Belki bir deniz kenarında, El ele mâziyi konuşacağız.. Benim içimde yanan ateş var, Sevgilim, ne zaman buluşacağ..

İşte Benim Stilimde Yine Kriz!Nur Yerlitaş Ayrılıyor Mu? 03:00

İşte Benim Stilimde Yine Kriz!Nur Yerlitaş Ayrılıyor Mu?

Modacı Nur Yerlitaş, dün gece yapılan program çekimleri sonrası rahatsızlığını ileri sürerek, çekim yerinden ayrıldı ve doğruca hastaneye gitti. Yerlitaş, geçtiğimiz hafta da diğer jüri üyesi Ivana Sert'le tartışmış anca..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi 05:54

Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Selin Baygüneşli, Merve Sevin'in klas, tarz ve elit göründüğünü söyleyince Bahar Candan çığlık attı. Nur Yerlitaş ise Merve'ye sen ne zaman ..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında 00:59

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında

Rusya'da muhalefet lideri Alexei Navalny, pazar günü düzenlenen yolsuzluk karşıtı mitingde gözaltına alınmasının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı. Başkent Moskova'da bir mahkemeye getirilen Navalny'nin nakli sı..

Emrah Serbes Kimdir? 02:53

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbes, (d. 27 Ocak 1981, Yalova, Türkiye), Türk yazar ve senarist. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü mezunudur. Zaman zaman Birgün gazetesi için sö..

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle 12:15

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle

Tayfa mahalledeki olayları kameraya çekerek haber programı hazırlar. Kimi zaman neşeli, kimi zaman hüzünlü olaylarla karşılaşırken, kimisi spiker, kimisi kameraman olup eğlenceli bir o kadarda amatör program oluşturmayı ..

Karar Günü 16 Nisan  Söz ve Karar Milletin 02:11

Karar Günü 16 Nisan Söz ve Karar Milletin

Uzun süren tartışmalar ve zaman zaman yaşanan kavgalara da şahit olduğumuz Anayasa Değişikliği Teklifi görüşmeleri nihayet sonuçlandı ve kararı referandumda halk verecek. Karar günü 16 ve söz artık milletin.....

İstersem yarın Almanya'ya Gelir Dünyayı Ayağa Kaldırırım 01:16

İstersem yarın Almanya'ya Gelir Dünyayı Ayağa Kaldırırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi zannediyorlar ki Tayyip Erdoğan Almanya'ya gelecekti. Ya ben istersem yarın gelirim. Gelirim ve kapıdan da sokmadığınız zaman veya konuşturtmadığınız zaman da ben dünyayı ayağa kaldırırım. ..

Piton İle Timsah Karşılaşırsa 01:47

Piton İle Timsah Karşılaşırsa

Hayvanlar aleminden kesitler sunduğumuz Belgesel Haber Kuşağı'nda bugün dev piton ile timsah arasındaki amansız mücadeleye yer verildi. Ortak yaşam alanları nehirler olan bu iki canlı kimi zaman karşı karşıya gelebiliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçan Boğayı Karate Yaparak Durduracağına İnanan Dayı 00:17

Kaçan Boğayı Karate Yaparak Durduracağına İnanan Dayı

Bursa'da hayvan kesim alanında sahiplerinin elinden kaçan dana ortalığı birbirine kattı. Her bayram olduğu gibi bilindik görüntülere sahne olan olayda hayvan sahipleri ellerine aldıkları bez ile İspanyol matadorları arat..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistan'da Sünnet Düğünü 02:43

Pakistan'da Sünnet Düğünü

Anladığım kadarıyla iki abimiz için eğlenceli, zaman zaman surpizlerin yaşandığı, iki güzel bayanın da renk kattığı sünnet düğünü yapıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce