#Zaman aşımı

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser 00:23

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser

Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan Göğsümde bir madalyon gibi taşıdım İmdat dediğinde yanında ben vardım Kafasız seni..

Sevimli Dostlar ile Okul Öncesi Eğitici Çocuk Şarkıları 2017 12:04

Sevimli Dostlar ile Okul Öncesi Eğitici Çocuk Şarkıları 2017

Sevimli Dostlar Nil - Mert - Şaşkın Ördek ve Unutkan Balık ile çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyor. Her zaman güvenle çocuk şarkısı çocuklara bisiklet scooter kullanırken koruyucu kask ve dizlik takmaları gerekti..

Mt - Affet 03:01

Mt - Affet

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman istersen Affet..

Halil Sezai - Yağmur (Official Audio) 03:23

Halil Sezai - Yağmur (Official Audio)

Üzgün, kırgın ve yorgun Bilinmez ki yarın, yarın olmayınca Bilmem, bilmem ah bilmem Bilinmez ki yarın sen olmayınca Yağmur yağsan, dallar olsa, zaman dursa, gitsem .. ...

72 lik Ajda Pekkan Süper Anne mi Olacak! 09:39

72 lik Ajda Pekkan Süper Anne mi Olacak!

Her zaman geçmişe dönük pişmanlıkları arasında, çocuk yapmadığını dile getiren süperstarın,Hindistan da 72 yaşında bir kadının tüp bebek yöntemiyle anne olması Ajda Pekkan'ı heyecanlandırdı...

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı 00:33

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı

Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, katıldığı tarım fuarında yumurtalı saldırıya uğradı. Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, başkent Paris'te düzenlenen tarım fuarını ziyaret etti.Ziyareti sırasında Macro..

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş! 04:37

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş!

Bugün hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olan icatların ilk ne zaman ve ne şekilde ortaya çıktığını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Billur Tuz Reklamı 00:31

Billur Tuz Reklamı

1987 Reklamı.Her zaman her yerde billur tuz akar akar akar.İster iyotlu ister iyotsuz ...

Sedat Peker - Avrupa'yı Gezi'den Beter Edeceğiz❤ 03:09

Sedat Peker - Avrupa'yı Gezi'den Beter Edeceğiz❤

Almanya'nın AKP'ye engel kararlarıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Peker, Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar öğretisiyle yetişen neslimizin Avrupa'nın her noktasında Gezi olaylarından çok daha ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Adam'dan İlyas Yalçıntaş'a Uyku Gözlüğü Sürprizi! 03:42

3 Adam'dan İlyas Yalçıntaş'a Uyku Gözlüğü Sürprizi!

Her zaman uykusuz görüntüsüyle dikkatleri çeken İlyas Yalçıntaş'a 3 Adam dan ilginç sıradışı bir sürpriz geldi.O anlarda yaşananlara çok güleceksiniz.İyi seyirler ilerim...

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..

Hamilelikte 35. Hafta 01:36

Hamilelikte 35. Hafta

NST nedir, ne zaman yapılmaya başlanmalıdır. Prof. Dr. Melih Atahan Güven Anlatılıyor...

  • SAGLIK tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta 01:30

Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta

En çok kullanılan yöntem, damarı balonla açarak stent yerleştirme yöntemidir. Eğer çok kireçlenmiş bir damar yapısı varsa, damarda uzun bir hasar varsa o zaman başka yöntemleri deniyoruz. Damarın içini tıraşlayıcı bir si..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası 06:13

Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası

Yaklaşık 5000 yıl önce dökülmüş üzümlerin önce şaraba sonra da sirkeye dönüştüğünü gören insanoğlu tesadüfen de olsa sirkeyi keşfetmiş oldu. Aslında gıda koruyucusu olarak kullanılan sirkenin tıbbi faydaları da zaman içi..

  • SAGLIK tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tam Olarak Açıklanamayan 5 Gizemli Keşif 04:14

Tam Olarak Açıklanamayan 5 Gizemli Keşif

Gizemli keşifler her zaman ilgimi çekmiştir. Özellikle, keşfinden uzun yıllar sonra bile tam olarak açıklanamayanlar. Bu videomda, sizler için, gizemli bulduğum ve günümüzde bile tam olarak açıklanamayan 5 gizemli keşfi ..

İlk Öpücük Ve Sonrasında Yaşananlar 00:54

İlk Öpücük Ve Sonrasında Yaşananlar

İki bebeğin birbirlerini defalarca öptüğü ve sonra kahkahalara boğulduğu video en çok izlenenler arasına girdi. Videonun nerede ve ne zaman çekildiği bilinmiyor. Ancak internete yüklenir yüklenmez pek çok site bebeklerin..

  • KAPALI SET tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana 06:01

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana

Anlatamam derdimi dertsiz insana Dert çekmeyen dert kıymetin bilemez Derdim bana derman imiş bilmedim Hiçbir zaman gül dikensiz olamaz Olamaz aman aman olamaz aman ey Gülü yetiştlrir dikenli çalı Arı her çiçekten yapıy..

Anne Pandanın Yavrusuna Kafa Atıp Düşürmesi 00:11

Anne Pandanın Yavrusuna Kafa Atıp Düşürmesi

Yetişkin pandaların çoğu yalnız yaşamayı tercih eder. Doğrusu pek de bir araya gelecek zaman bulamazlar, çünkü bu yavaş hareket eden hayvanlar günün 14 saatini bambu yiyerek geçirirler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

Dua Eden Ne  İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız 22:25

Dua Eden Ne İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız

'' Bu duayı 40 kere oku ne istersen yerine gelir '' dediler. Denedim olmadı diyorsan bu video tam olarak sana göre :) Dualarımız neden kabul olmuyor? Allah her duaya cevap vereceğini söylüyor fakat dualarım kabul olmuyo..

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız 20:32

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız

Evlilik Kader midir? Eğer kaderse, sadece beklememiz mi lazım? Peki o zaman benim istediğim eş beni nasıl bulacak? Eş seçimi yaparken ne yapmam lazım?.. Gibi sorular bir çoğumuzun gündemini işgal etmiştir. İşte bu sorula..

Gerçekleşmiş 8 Kıyamet Alameti - Mehmet Yıldız 08:18

Gerçekleşmiş 8 Kıyamet Alameti - Mehmet Yıldız

Dikkat Bu Video Korku İçerir! Kıyamet Alametleri Nelerdir ? Kıyamet Ne zaman Kopacak ? Kıyamet Kopunca Ne Hissedeceğiz ? Kıyametin Bilimsel İspatı Var mıdır ? Neden Ölümden Korkuyoruz Biliyor musunuz? Çünkü Herkes Cennet..

Açtığın Her Yaradan Hesap Sorar YARADAN - Fil Vakası - Mehmet Yıldız 04:31

Açtığın Her Yaradan Hesap Sorar YARADAN - Fil Vakası - Mehmet Yıldız

Zalimlerin yaptıkları zulüm yanlarına mı kalacak ? Dualarımız ne zaman kabul olacak ? Bu sıkıntılar hiç bitmeyecek mi ? Allah zulümlere neden engel olmuyor ? Kanalımıza abone olmayı unutmayın.. :)..

İbi 23.Bölüm İzle 12:59

İbi 23.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Maden Şehri Kattu’dur. Burada oldukça heyecanlı zaman geçiren kahramanlarımız diğer anahtarları bulmak için maceralarına devam ederler...

Evlenmeden Önce Dikkat Etmeniz Gereken 7 Şey 04:53

Evlenmeden Önce Dikkat Etmeniz Gereken 7 Şey

Evlilik kararı vermek çoğu zaman zor olabilir. Çünkü evlenmek hayatımızda verebileceğimiz en önemli kararlardan bir tanesidir. Peki evlenmeden önce nelere dikkat etmeliyiz. Uzman Psikolog Beyhan Budak evlenmeden önce dik..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Hiss-i Kablel Vuku - Mehmet Yıldız 13:40

Hiss-i Kablel Vuku - Mehmet Yıldız

Tam da aklımdan bu geçiyordu ? Biz de bu konuyu konuşuyorduk ? Yaşadığınız bir olayı hiç önceden sezdiniz mi ? İlk defa gördüğünüz birisini yıllardır tanıyormuş gibi hissetiniz mi ? Eğer bu tarz durumlar yaşadıysanız ..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 2 Hd İzle 04:31

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 2 Hd İzle

Mabel Pines: Mabel Dipperin ikiz kardeşidir . Her durumda olumluyu düşünür. Biraz şapşal olmasına karşın, enerjiktir, dürüsttür ve her zaman insanları güldürmeyi başarır..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..