#Zaman aşımı

Dr. Fuchs - Ne İstiyor  02:33

Dr. Fuchs - Ne İstiyor

Kalbimin yolunda ıslatılan sözler. Fısıltılarla ruhalara ağır ağır çökerken Zaman dakikalar arasında sıkışır. Nedense bizimle vedalaşmadan uzaklaşır. Tıkanan nefesim,bulanan gözlerim. Kapımda durup zile basansa dertl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli Es 04:35

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemim var Hislerim var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiği..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı 00:47

Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı

Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp ardından oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Ünive..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Neymar Psg'ye İmzayı Attı 00:33

Neymar Psg'ye İmzayı Attı

Paris Saint-Germain, Brezilyalı yıldız Neymar ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bonservis fesih bedeline 222 milyon avro verilerek dünyanın en pahalı futbolcusu ko..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Şener'in Muhteşem Evi 01:35

Demet Şener'in Muhteşem Evi

Bu ev 2005’te ilk taşındıklarında Demet ve İbrahim Kutluay çiftine belki de büyük geliyordu. Ama şimdilerde durum değişmişe benziyor. Kutluaylar’ın daha çok aile bireylerini ve yakın dostlarını ağırlamaktan keyif aldıkla..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Seki, Sahnede Göz Yaşlarını Tutamadı 01:54

Deniz Seki, Sahnede Göz Yaşlarını Tutamadı

3 yıl ceza evinde yatan ünlü sanatçı Deniz Seki, tahliyesinin ardından ilk kez İstanbul’da sevenleriyle buluştu. Sahnede gözyaşlarını tutamayan Seki, Açıkhava’dayım ben şuanda değil mi? Kaç yıl geçti aradan 3 yıl mı?’’ ..

  • ANKA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanyol Basınından Arda'ya İlginç Benzetme 01:17

İspanyol Basınından Arda'ya İlginç Benzetme

Galatasaray'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Arda Turan, İspanyol basınında haber olmaya devam ediyor. Yüksek tirajlı spor gazetesi Marca'dan, yıldız futbolcu ile ilgili çok ilginç bir yorum geldi. Simeone'yi Messi..

  • OFSAYT tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1 19:38

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 1.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2 27:24

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 2. Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kra..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3 30:06

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 3.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4 25:52

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 4.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5 23:51

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 5.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6 09:09

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 6.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi 00:58

Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi

Lübnan ordusu, ülkenin doğusundaki dağlık bölgede IŞİD’e karşı başlattığı operasyonda, örgüte ait 11 noktanın imha edildiğini duyurdu. IŞİD’in kontrolündeki alanın yaklaşık üçte birinde teröristlerin püskürtüldüğü belir..

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:48:55

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Genç bir avcı olan D'leh uzun bir zaman sonra hayatının aşkını bulmuştur. Güzel bir kadın evolet ile daha mutluluğa erişmeden bilinmeyen bir grup savaşçı tarafından kaçırılacaktır. Bunun üzerine D'leh kadını kurtarmak iç..

Mahelle Kavgası 00:16

Mahelle Kavgası

34 yaşındaki Dong Lien isimli kadın, 35 yaşındaki kocası Nghia Lien'in evden daha çok dışarda zaman harcaması üzerine şüphelendi. Dong Lien, 3 çocuğu ve kayınvalidesiyle endişesini paylaştıktan sonra kenetlenen grup, iş ..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi 00:30

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi

Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın 180 bin dolara satın aldığı Necker Adası'ndaki evi yerle bir etti. Dünyanın sayılı zenginleri arasında 5 milyar dolarlık servetiyle yer alan ünlü milyarder Richard Branson..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Genç Kızın Dudağından Çıkan Larva 01:32

Genç Kızın Dudağından Çıkan Larva

Oraya nasıl girdi bilinmeyen doktor tarafından alınan larvayı izlerken tüyleriniz diken diken olacak... Larva nedir? Yumurtadan yeni çıkan böceklere verilen addır. Larva dönemi, böceklerin başkalaşım önemlerinden ilkidir..

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..