#Zaman aşımı

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Murat Boz'dan Murat Dalkılıç Ve Hande Erçel Aşkına Destek 02:18

Murat Boz'dan Murat Dalkılıç Ve Hande Erçel Aşkına Destek

Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı, önceki akşam bir araya gelerek yemek yedi. İkiliyi birlikte görenler “Yeni bir düet mi geliyor?” sorusunu sormaktan kendilerini alıkoyamadı. Murat Boz ve yakın dostu Soner Sarıkabadayı, ö..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 6. Bölüm Fragmanı 00:46

TOLGSHOW 6. Bölüm Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti 01:37

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti

Kazakistan'da bir erkek, kadın güzellik yarışmasında finale kaldı. Kazakistan'ın Almatı kentinde yaşayan İlay Dagilev adlı bir kişi, ülkesinde düzenlenen kadın güzellik yarışmasında finale kalınca erkek olduğunu itiraf ..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolgahan Sayışman Hande Erçel'in Oyunculuğu Hakkında 05:50

Tolgahan Sayışman Hande Erçel'in Oyunculuğu Hakkında

Siyah İnci dizisi Hande Erçel yüzünden mi bitiyor? Hande Erçel'in başrolünü Tolgahan Sayışman ile paylaştığı Star TV'deki Siyah İnci dizisi için final kararı alınmıştı. Bu karardan sonra Hande Erçel'in oyunculuğu sosyal..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kek Tarifi 04:27

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta( sizin yumurtaniz büyükse üç tane de kullanabilirsiniz) 1 buçuk su bardağı şeker 1su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı çayın deminden yaklaşık bir buçuk,iki su bardağı kadar un 3 ye..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbrıs Tatlısı Tarifi 08:44

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs tatlısı tarifi Malzemeler 3 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı galeta unu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ş..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Çorba Tarifi 03:10

Patatesli Çorba Tarifi

Patatesli çorba tarifi Malzemeler 4 tane orta boy patates 1 yemek kaşığı un Küçük 1 tane kuru soğan 3 su bardağı su 1 su bardağı süt Tuz karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tatli kasigi t..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle 1:39:42

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle

Daha önce babalar savaşıyor 2 filmini türkçe altyazılı olarak yayınlamıştık şuanda türkçe dublaj olarak karşınızda olan filmde Annesi ile babası ayrılmış bir çocuk annesi ile yaşamaktadır. Her ne kadar annesi ile yaşasad..

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi 04:22

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi

Güveçte kaşarlı köfte tarifi Malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan iki diş sarımsak baharatlarımiz Tuz karabiber kimyon pul biber yarım çay bardağı galeta unu 2 yemek kaşığı sıvıyağı sosu için gerege..

Kalburabastı Tarifi 05:50

Kalburabastı Tarifi

2 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket kabartmatozu Yaklasik 5 su bardagi un icine koymak icin 1 su bardagi ceviz Serbeti icin 3 su bardagi seker 3 su bardagi su Ince bir dilim limon Hazirlanisi Ilk önce serbeti..

Kolay Güllaç Tarifi 06:46

Kolay Güllaç Tarifi

10 tane güllac yapraklari(250 gr) 1 litre süt arti bir su bardagi daha koyun 1 su bardagi seker(eger tatli seviyorsaniz 3 yemek kasigi daha seker koyun) 1 tane vanilyasekeri Ceviz Hindistan cevizi Süslemek icinde Antep ..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Kavurga Nasıl Yapılır 08:09

Kavurga Nasıl Yapılır

1 su bardağı buğday 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı buğdayı bir gece önceden suya bırakın. Aslında suya bırakmadan da direkt kavurup kavurga yapabilirsiniz ama suda bekleyince lezzeti ve çıtırtısı bambaşka oluyor. Suda b..

Şöbiyet Tatlısı Tarifi 10:17

Şöbiyet Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket baklavalik yufka 480 gr icinde 16 tane yufka var. 1 su bardagi kirilmis ceviz yada antepfistigi 250 gr eritilmis tereyagi 3 4 yemek kasigi siviyag tereyagini eritin icine siviyagi koyun. muhallebisi i..

TOLGSHOW 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 7. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

TOLGSHOW 5. Bölüm Tek Parça İzle (Sansürsüz) 1:16:38

TOLGSHOW 5. Bölüm Tek Parça İzle (Sansürsüz)

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Konya Yöresine Ait Höşmerim Tarifi 10:51

Konya Yöresine Ait Höşmerim Tarifi

Malzemeler Yaklaşık 300 gram süt kaymagi Ben iki paket kullandım bir paketinde 170 gram vardı toplamda 340 gram kullandım ama 300 gram da kullanabilirsiniz bir problem olmaz.Almanyadakiler Türk bakkalindan kaymagi bulab..

Tavuk Paça Çorba Tarifi 05:41

Tavuk Paça Çorba Tarifi

Tavuk paçası çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 200 300 gram kadar tavuk göğsü 5 su bardağı su 1 çay bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 tane yumurta 2 3 diş ezilmis sarmısak 1 tatlı kaşığı toz biber 1 yemek kaşığ..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fıstıklı Kadayıf Tarifi 04:41

Fıstıklı Kadayıf Tarifi

Fıstıklı kadayıf sarma tarifi malzemeler 500 gram taze kadayıf yaklaşık 1 bucuk su bardağı toz Antep fıstığı 250 gram eritilmiş tereyağı Serbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir di..

Şehzade Kebabı Tarifi 06:44

Şehzade Kebabı Tarifi

Şehzade kebabı tarifi Malzemeler Yaklaşık 700 800 gram kusbasi dana yada kuzu eti 4 tane bostan patlıcani 2 tane kuru soğan 3 diş sarımsak 2 tane domates 5 tane yeşil sivri biber kızartmak için sıvı yağ baharatl..