#Zamandan

Trip Nedir 04:51

Trip Nedir

Uzun uzun trip atmakla uğraşamayacak kızlarımız sıkıştırılmış peki trip paketiyle zamandan tasarruf edebilirler. Premium üyeler için neyse paketimiz de hediye...

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu 04:48

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu

İlk tanıştıkları andan itibaren birbirlerinin ortağı ve en yakın arkadaşları olan Hülya ile Mahir, yol ayrımına gelirler. Büyük ortaklık bitecek mi? Kerim'in kendisini terk ettikten sonra Almanya'ya gitmesiyle, Hülya'da ..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eczane Robot Sistemi Tanıtımı 01:23

Eczane Robot Sistemi Tanıtımı

Stok sayımı yapabilen, azalan ilacı sipariş eden ve miat kontrolü yapabilen Eczane Robot Sistemi ile eczacılar zamandan tasarruf sağlayıp, danışmanlık konusunda hastalarına daha fazla zaman ayırabiliyor...

  • BETA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Bruschetta Tarifi 04:15

Peynirli Bruschetta Tarifi

Bruschetta’nın üzerine koyacağımız karışım hazır olana kadar, elektrik faturasını ödeyebilirsiniz. Çünkü Garanti Cep’le fatura ödemek, 1 dakika bile sürmüyor. iOS ya da Android cihazınızdan Garanti Cep’i hemen indirerek ..

2 Hafta Boyunca Suyun Altında Kalan iPhone X Çalıştı 06:48

2 Hafta Boyunca Suyun Altında Kalan iPhone X Çalıştı

Apple'ın dillere destan telefonu iPhone X su altında geçirdiği 2 haftalık zamandan sonra çalıştı! Bir kadının düşürdüğü telefon YouTuber tarafından bulunduktan sonra kurutulma işlemine tabi tutuldu. Bir dizi işlemlerden ..

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum 05:13

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum

Sizler için yapımı 5 dakika kadar kısa süren dalgalı saçlar yaptım! Hem doğal görünmek hem de zamandan kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! :) Keyifli seyirler.. :)..

Kafayı Çalıştıran Lastikçiler 00:14

Kafayı Çalıştıran Lastikçiler

Lastikçiye gelen bir kamyon lastiği boşaltmak için ilginç yöntemler kullanan elemanlar, hem zamandan kazanmışlar hem de çok yorulmamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cehennemi Yaşamak Film İzle 1:36:05

Cehennemi Yaşamak Film İzle

Avrupa üzerinde faaliyet gösteren suç şebekelerini etkisiz hale getirmek için Avrupa ülkeleri ortak özel bir tim kurmustur. Samuel Axel'de (Steven Seagal) ise bu birim de görev yapan bir özel ajandır. Costel (Darren Shah..

  • Tv Series tarafından
  • 7.635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Sıla - Bazen 03:14

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer 03:53

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer

A GENIUS mechanic has merged a 32ft houseboat with a three-wheel tractor to create the most unorthodox vehicle – an amphibious driving houseboat. In the summer of 2016, Theon Parseghian used a derelict 1967 houseboat and..

  • BETA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University

James ve Mike ayrılmaz bir ikilidir. İlk tanıştıkları zamandan itibaren birbirinin tamamen zıd yönlenrini ortaya koyarlar. Sevimli Canavarlar Üniversitesi üniversitesine giderek aralarındaki problemleri bakalım çözebilec..

  • Film İzle tarafından
  • 34.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
VATANDAŞIN TAPULU MALINA EL KOYMANIN ADI 1:42:02

VATANDAŞIN TAPULU MALINA EL KOYMANIN ADI

NE ZAMANDAN BERİ HUKUK OLDU..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce
£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu 05:05

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu

CAR enthusiast Rodger Dudding has amassed the biggest collection of classic cars in Britain - worth an estimated £40million. The business magnate started his collection back in the late 60s when he purchased a Jensen Int..

  • BETA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Evde İzmir Kumrusu Tarifi 05:22

Evde İzmir Kumrusu Tarifi

1 adet somun ekmek 10-12 dilim fıstıklı salam 10-12 ince dilim sucuk 1-1,5 boğum dil peyniri 1 adet köy biberi 1 tatlı kaşığı susam 3 çorba kaşığı domates püresi 1 tatlı kaşığı domates püresi Servis için; 3-4 parça acu..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

KISA ZAMANDA,EN AZ EMEKLE SINAVDA NASIL BAŞARILI OLURUM? 21:18

KISA ZAMANDA,EN AZ EMEKLE SINAVDA NASIL BAŞARILI OLURUM?

ETKİLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİnNASIL BAŞARILI OLUNURnVERİMLİ ÇALIŞMAnAZ ZAMANDA BAŞARMA ZAMANDAN TASARRUF SAĞLAMAnTAM ÖĞRENMEnKALICI ÖĞRENMEnHEDEF BELİRLEnKENDİNİ TANInGÜDÜLENMEnPLANLI ÇALIŞMAnPLAN PROĞRAM YAPMA VE UYGUL..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Adnan Fırat - Sağanak 03:10

Adnan Fırat - Sağanak

Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Klasik - Akustik Gitar : Selahattin Güzelel Klarnet: Mert Can Selçuk Mix - Ma..