#Zamandır

Murat Dalkılıç Sahnede Hande Erçel'den Bebek İstedi 01:07

Murat Dalkılıç Sahnede Hande Erçel'den Bebek İstedi

Hande Erçel ile uzun zamandır birlikte olan Murat Dalkılıç, sahnede; Artık çocuk istiyorum, bütün arkadaşlarımın çocukları var, benim yok. Onlara çok imreniyorum dedi.. Uzun süredir evlenecekleri konuşuluyordu, Murat D..

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç Ve Eşi Chloe Loughnan Boşanıyor Mu 08:09

Serdar Ortaç Ve Eşi Chloe Loughnan Boşanıyor Mu

Uzun zamandır ayrılık haberleriyle gündeme gelen Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan cephesinde yeni bir gelişme yaşandı...

  • BETA tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler Hakkında 01:06

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor 11:50

Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor

Burcu Esmersoy, 2018 yılında New York Türk Başkonsolosluğu'nda evlendiği iş insanı Berk Suyabatmaz ile boşanıyor. Uzun zamandır ayrılacakları konuşulan Berk Suyabatmaz ve Burcu Esmersoy anlaşmalı olarak boşanıyor. 2018..

  • BETA tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

48 Saat Gizlice Havaalanında Kalmak - Orkun Işıtmak 26:29

48 Saat Gizlice Havaalanında Kalmak - Orkun Işıtmak

Uzun zamandır hayalim olan bir videoydu, yapmak bugüne nasipmiş ! 48 saat boyunca İstanbul Havalimanı'nda kaldım...

  • JET TV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berkay - Bana Sen Gel 04:39

Berkay - Bana Sen Gel

Şarkı Sözleri: Anladım ki bunca zamandır Bomboş gezip durmuşum Sol omuzumdaki küçük meleğimle Ben zaten çok mutluymuşum Islak bir halde kendimi karşısında Otururken bulmuşum Ne de güzelmiş senin yağmurun Ay değil ben t..

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi- 04:18

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi-

Uzun zamandır kar yağışının beklendiği İstanbul bu sabah güne karla uyandı. Peki İstanbul'daki kar yağışı sürecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağış..

5 Yıl Önce Kaybolan Koyunun Üzerinden 35 Kilogram Yün Çıktı 01:02

5 Yıl Önce Kaybolan Koyunun Üzerinden 35 Kilogram Yün Çıktı

Avustralya'da bir ormanda kaybolan ve uzun zamandır başıboş gezen koyun hayvanseverlerin yardımıyla 35 kilo ağırlığındaki yükünden kurtuldu...

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj 18:15

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj

Uzun zamandır beni heyecanlandıran işbirliğim MACxMerveÖzkaynak #Summer4ever setindeki ürünlerle çok seveceğinizi düşündüğüm bir makyaj yaptım. Videoda ürünlerin pigmentasyonlarını detaylı olarak gösterdim. Her birini da..

Özcan Deniz'i Zor Gününde Yalnız Bırakmadı Cenazede Dikkat Çeken İsim 02:45

Özcan Deniz'i Zor Gününde Yalnız Bırakmadı Cenazede Dikkat Çeken İsim

CENAZEDE DİKKAT ÇEKEN İSİM: Sadık Deniz Zekeriyaköy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye katılanlar arasında Özcan Deniz'in eski dostu Mahsun..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 76.Bölüm 2:18:15

Söz | 76.Bölüm

Baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz’u(Tolga Sarıtaş) bulan Derya(Deniz Baysal) bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerde haklı çıkmanın hayal kırıklığını yaşıyordur. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz a..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..