#Zamanın sınırında fragman

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Ocak Pazar Günü Showtime'da Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin ..

Jessica Jones 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:09

Jessica Jones 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Geçmişi arkanızda bırakabilmek için belki de önce onunla yüzleşmeniz gerekir. Marvel - Jessica Jones'un oyuncu kadrosu ve teknik ekibi, sizi kamera arkasına geçirerek karakterlerinin bu sezon öğreneceği yeni gerçeklerden..

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı 01:00

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Popstar 2018 2. Fragmanı - Armağan Çağlayan 00:36

Popstar 2018 2. Fragmanı - Armağan Çağlayan

Popstar 2018 Fragmanı - 2 yayında! Popstar 2018, canlı yayınla 14 Mart Çarşamba 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Popstar 2018'in jüri koltuğunda ise Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Can Bonomo ve Deniz Seki oturuyor!..

Fantastik Canavarlar- Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Fantastik Canavarlar- Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragmanı

Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie Redmayne) yardımıyla MACUSA (Magical Congress of the United States of America) tarafından yakalanır. Fakat hapisten kaçan Grindelwald masum insanları..

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:12

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Noel coşkusu, Whoville kasabasının her sokağında müthiş bir şekilde yaşanmaktadır. Noel heyecanı artık çok yakındır. Kasaba halkının tek derdi, diğer insanlara çok güzel hediyler almaktır. Bu kasabaya Crumpit Dağı'nın te..

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:13

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Truva Bir Şehrin Düşüşü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Truva Bir Şehrin Düşüşü Türkçe Altyazılı Fragmanı

Aşk, savaş, entrika ve ihanet konulu epik bir öykü. Helen ve Paris arasında filizlenen aşk, hem kendi ailelerini hem de Truva şehrini tehdit eden bir dizi olayı tetikler...

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

The Big Bang Theory 11. Sezon 24. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 24. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Big Bang Theory 11. Sezon 24. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Mayıs Perşembe Günü CBS'de The Big Bang Theory 11x24 Promo/Preview The Bow Tie Asymmetry (Season Finale) The Big Bang Theory ..

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 00:43

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

Escape Plan 2 Hades Orijinal Fragmanı 02:08

Escape Plan 2 Hades Orijinal Fragmanı

Kaçış Planı filminin devam halkasında yönetmenliği Steven C. Miller üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Sylvester Stallone, Jesse Metcalfe, Curtis '50 Cent' Jackson gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu i..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2 01:54

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:34

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Bir ihanet, cazibe ve cesaret öyküsü olan Kutsal Oyunlar'ın fonunda Mumbai'nin birbirinden farklı mekânları var. Dizinin başrollerini Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui ve Radhika Apte üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki i..

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Halloween Orijinal Fragmanı 02:44

Halloween Orijinal Fragmanı

Halloween Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 19 Ekim 2018 Yönetmen: David Gordon Green Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton Tür: Korku, Gerilim Ülke: ABD..

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon Tarihi: 6 Temmuz 2018 (1s 56dk) Yönetmen: Nicolas Vanier Oyuncular: François Cluzet, Eric Elmosnino, François Berléand Tür: Dramatik komedi Ülke: Fransa..

Sessiz Ol Fragmanı 01:47

Sessiz Ol Fragmanı

Murat ve Aslı uyandıkların dehşet içerisinde kalırlar. Kendilerini elleri bağlı bir şekilde bilmedikleri bir yerde bulurlar. Üstelik odada tanımadıkları baygın bir genç ve küçük bir çocuk vardır. Yaşadıklarına anlam vere..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Bende Kal Teaser 01:01

Bende Kal Teaser

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..