#Zanlı

Gasp Zanlısı: Dövmemi Çekin Akrep Dövmemi Facebook'a Atayım 01:09

Gasp Zanlısı: Dövmemi Çekin Akrep Dövmemi Facebook'a Atayım

Adana'da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı sırada bir kişinin gasp edilmesi olayına karıştığı ileri sürülen zanlı, basın mensuplarına Dövmemi çekin..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gta Oyunu Gerçek Oldu 03:16

Gta Oyunu Gerçek Oldu

Görüntüde Gta moduna bağlayan zanlı adam gözünü kırpmadan her şeyi yapışını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malezya Havayolları Uçağında Bomba Tehdidi Yaparak Kokpite Girmeye Çalışan Kişi Böyle Götürüldü! 01:25

Malezya Havayolları Uçağında Bomba Tehdidi Yaparak Kokpite Girmeye Çal

Malezya Havayolları'na ait bir uçakta bomba tehdidi yaparak kokpite girmeye çalışan kişi etkisiz hale getirildi. Zanlı, özel kuvvetler tarafından uçakta etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Daha sonra yapılan açıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Kaçtığına Pişman Olan Adam 02:14

Polisten Kaçtığına Pişman Olan Adam

Polisten kaçarken trafiği birbirine katan zanlı en son öyle bir kaza yaşıyor ki direk teslim olsa canı bu kadar yanmazdı herhalde.....

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turistin Çantasını Kapkaççıdan Kurtaran Genç Dayak Yedi! 00:55

Turistin Çantasını Kapkaççıdan Kurtaran Genç Dayak Yedi!

Fatih'te bir akaryakıt istasyonuna giren turist kadın, çantasını kapkaççılara kaptırdı. Çığlık seslerini duyarak motosikletle kapkaççıların peşine düşen genç, çantayı onlardan geri alarak kadına teslim etti. Arkasından g..

Gazeteci Kadir Demirel’i Öldüren Damadı İstanbul’a Getirildi 00:26

Gazeteci Kadir Demirel’i Öldüren Damadı İstanbul’a Getirildi

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren damadı Cemil Karanfil İzmir'de yakalanmasının ardından İstanbul'a getirildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlı burada yapılacak sorgusunu..

Polise Yakalanan Gencin Hokkabazlık Yapması 02:06

Polise Yakalanan Gencin Hokkabazlık Yapması

İşlediği bir suçtan dolayı polise yakalanan genç hokkabazlık yaparak şirin ve samimi gözükmeye çalışıyor. Oldukça zeki bir zanlı.....

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzdivaç Damadı  Adliyeye Sevk Edildi 00:51

İzdivaç Damadı Adliyeye Sevk Edildi

Adana merkezli 14 ilde internet üzerinden site kurup 700 kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülerek gözaltına alınan 20 zanlı adliyeye sevk edildi. Zuhal Topal'ın izdivaç programında damat adayı olarak ekrana çıkan Birkan K..

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı 00:32

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı

Brezilya'da bir hırsızlık şüphelisi motosikletiyle polisten kaçmaya başladı. Peşinde ise iki motorize polis ve bir polis otosu vardı. Hırsız tam arayı açtığını, kaçabileceğini düşünmüştü ki önüne çıkan otomobile çarptı. ..

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi 02:54

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Mahkemedeki Hakim Sınıf Arkadaşı Çıkarsa 00:40

Mahkemedeki Hakim Sınıf Arkadaşı Çıkarsa

Kendi Hapise düşmüşken arkadaşının hakim olmasına duygulanan zanlı..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Bu Da Salça Hırsızı 00:32

Bu Da Salça Hırsızı

Kilis'te meydana gelen salça hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Abdioymağı Mahallesi Hasanbey Hamamı Sokak'ta yaşayan Muhammed Y. depoya bıraktığı salçanın çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.İhbarı üzerine gel..

Yan Baktı Diye Katil Oldu 04:16

Yan Baktı Diye Katil Oldu

Adana'da bir kişiyi kendisine yan baktı diye öldürdüğü ileri sürülen zanlı ile ve ona yardım ettiği iddia edilen şahıs, adliyeye sevk edildi. Ölen şahsın vurulduktan sonra yere düşme anı ise saniye saniye görüntülendi...

Villa Hırsızı Yakalandı, Olayı Hatırlamadı 03:49

Villa Hırsızı Yakalandı, Olayı Hatırlamadı

Adana'da bir villaya girip televizyon, değerli eşya ve şarap çaldığı ileri sürülen zanlı önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı...

16 Yaşındaki Sevgilisini Boğarak Öldürdü 03:24

16 Yaşındaki Sevgilisini Boğarak Öldürdü

Gaziosmanpaşa’da cezaevi firarisi, birlikte yaşadığı sevgilisini boğarak öldürdükten sonra cesedini bavula koyup sokak üzerinde bulunan bir gecekonduya bıraktı. Olayı gerçekleştiren firari zanlı ise polis ekipleri tarafı..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı 00:58

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı

İnterpol, Kuzey Kore liderinin üvey kardeşinin ölümüyle ilgili devreye girdi. Malezya polisi, Kim Jong Nam'ın katil zanlısı olarak 7 Kuzey Korelinin arandığını belirtti. Güvenlik kaynakları aranan zanlılardan üçünün ha..

Gelin Arabasından 15 Bin Liralık Altın Çaldı 01:16

Gelin Arabasından 15 Bin Liralık Altın Çaldı

Adana'da fotoğraf çektiren gelin ve damadın arabasının camını kırıp 15 bin lira değerinde altın çalan zanlı tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Bu Adam Akıllanmaz Kediye İşkence Yapan Askerin Son Vuakatı 04:33

Bu Adam Akıllanmaz Kediye İşkence Yapan Askerin Son Vuakatı

Erzincan'da orduevi nizamiyesinde yakaladığı kediye işkence yapan asker, uygulama noktasındaki arbedede polise saldırdı. Attığı tekmeyle bir polisin bileğinin kırılmasına neden olan zanlı, terhis edildikten bir gün sonra..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komşusunun Otobüsünü Soydu 'Uyumak İçin Girdim' Dedi 01:20

Komşusunun Otobüsünü Soydu 'Uyumak İçin Girdim' Dedi

Adana'da komşusunun otobüsüne girip teyp, 4 tespih ve 300 lira para çaldıktan sonra markete girip alışveriş yapan zanlı yakalandı...