#Zanlı yakalandı

 Sinan Akçıl Ne Yaptın Sen! 02:39

Sinan Akçıl Ne Yaptın Sen!

Bir suredir Rumen şarkıcı Othilla ile beraber olan Sinan Akçil geçtiğimiz günlerde sarışın bir bayanla kaçamak yaparken yakalandı...

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Usta Yankesici Otobüste Yakayı Ele Verdi 00:42

Usta Yankesici Otobüste Yakayı Ele Verdi

Çin'de bir kadının çantasındaki telefonu çalan hırsız otobüs şoförünün dikkati sayesinde böyle yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Milyon TLlik Gasp Kamerada 03:08

8 Milyon TLlik Gasp Kamerada

Silahlı gaspçılar İstnabul Bakırköyde güpegündüz bir aracı durdurup 8 milyon gasp ettiler.Gaspçılar bu vurgunun üzerine kendi çocukları için altın emzik bile yaptırmışlar.Gasp Büro Amirliğinin düzenlediği operasyonda g..

70 Yaşında Evlat Katili Oldu 00:42

70 Yaşında Evlat Katili Oldu

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi’nde ikamet eden Abdullah Yeter (70), oğlu Murat Yeter’i (35) av tüfeğiyle sırtından vurdu. Murat Yeter olay yerinde hayatını kaybederken, baba Abdullah ..

Zuhal Topal'dan Fuhuş Çetesi Damat Açıklaması 01:32

Zuhal Topal'dan Fuhuş Çetesi Damat Açıklaması

Zuhal Topalin evlilik programına katılarak ünlenen damat adayı Birkan K. Adana da yapılan bir fuhuş çetesi operasyonunda aracılık edip haksız kazanç elde etmekten yakalandı.Bu olay üzerine izdivaç programı sunucus Zuhal ..

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı 00:41

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı

Yurt dışına göçmen götürmeye çalıştığı tespit edilen bir kamyonete polis ekiplerince operasyon düzenlendi. İçinde deniz botu ve kürek bulunan kamyonetteki 48 kaçak göçmen yakalandı...

Firari Rus Kadın Bavuldan Çıktı 01:49

Firari Rus Kadın Bavuldan Çıktı

Gürcistan uyruklu bir adamın, valiz içinde Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a sokmaya çalıştığı Rus kadın, görevlilerin dikkati sayesinde yakalandı!..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici’nın Bu Fotoğrafı Korkuttu 02:52

İrem Derici’nın Bu Fotoğrafı Korkuttu

İrem Derici anoreksiya, yani zayıflama hastalığına mı yakalandı ? Güzel sanatçı hastaneye kaldırıldı. Magazin dünyası bu iddia ile çalkalandı. O iddiaların nedeniyse, şarkıcının paylaştığı bir deri bir kemik fotoğraflar...

  • ANKA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızın Bu Yöntemi Pes Dedirtti 00:33

Hırsızın Bu Yöntemi Pes Dedirtti

İzmir'de mağazaların alarm sisteminin uyarı vermemesi için özel olarak hazırladığı folyo kaplı çantayla hırsızlık yapan şüpheli, polisin dikkati sayesinde yakalandı- Tutuklanan zanlının üst aramasında mağazalardan çalmay..

Annesini Kaçıranları Polise Yakalattı 03:29

Annesini Kaçıranları Polise Yakalattı

Gaziantep'te Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Sevilay Kale Çete, kendisini darp ederek kaçıran şahısların elinden kızı sayesinde kurtuldu. Çete'nin kızı, annesini kaçıran şahısların kullandığı araç plakasını alınca ..

Hamile Kadın 'Hasta' Numarasıyla Gasp Yaptı 01:20

Hamile Kadın 'Hasta' Numarasıyla Gasp Yaptı

Adana'da, yolda otomobilini durdurduğu yaşlı adamlara hasta numarası yapıp, para ve kredi kartlarını gasp ettiği ileri sürülen 5 aylık hamile kadın yakalandı...

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 01:50

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çık..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti 00:56

Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti

Birçok genci ağına düşüren bonzai tuzağına İstanbul'da yaşayan yabancılar da yakalandı. Beyoğlu ve Şişli'de iki yabancı şahsın bonzainin etkisiyle kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı...

Çinde Pandalar Hayvanat Bahçesinde Ziyaretçilerini Ağırladılar 01:12

Çinde Pandalar Hayvanat Bahçesinde Ziyaretçilerini Ağırladılar

Çin'de bir hayvanat bahçesinde on yavru panda meraklı ziyaretçilerini kabul etti. Yavruların sevimli kaçışmaları karelere yakalandı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Defineci Gözaltına Alındı 00:15

13 Defineci Gözaltına Alındı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 15 metre uzunluğunda demir zincirli merdivenle höyük kazan 13 tarihi eser kaçakçısı suçüstü yakalandı...

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi 00:36

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi

Bin 700 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, 16 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği ve 227 gram esrar ele geçirildi, 37 kişi gözaltına alındı, aranan 31 kişi yakalandı. Ele geçirilenler arasındaki özel y..

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada 01:16

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada

Sultanbeyli'de hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 kişi ile polis ekipleri arasında yaşanan nefes kesen kovalamaca cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis havaya ateş açarak hırsızlara dur ihtarında bulunurken yapılan k..

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Türk Polisinden Duygulandıran Hareket 01:10

Türk Polisinden Duygulandıran Hareket

Sivas'ta yol uygulaması sırasında şüphe üzerine durdurulan 5 kişilik araçta, yurda kaçak yollarla giren 10 Afgan göçmen yakalandı. Soğuktan üşüyen Afgan uyruklu göçmenlere polis memurları çay ikram etti..

Zeytinburnu'nda Bıçaklı Şahıs Paniği 04:42

Zeytinburnu'nda Bıçaklı Şahıs Paniği

Zeytinburnu'nda akli dengesi yerinde olmayan şahıs önce vatandaşlara daha sonra polis ekibine bıçakla saldırarak bir eve saklandı. Polis şahsı binada kıstırırken, yapılan çalışma sonrası bıçaklı saldırgan yakalandı...

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Arkadaşının Kuyumcu Dükkanını Soymaya Kalktı Baltayı Taşa Vurdu 00:34

Arkadaşının Kuyumcu Dükkanını Soymaya Kalktı Baltayı Taşa Vurdu

Mersin'de lise arkadaşının kuyumcu dükkanını çuvalla soymaya yeltenen maskeli hırsız, iş yeri sahibinin direnmesiyle böyle çuvalladı. Kaçarken bir kişiyi de bıçakla yaralayan hırsız polis ekiplerince yakalandı. Görüntüle..

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar 00:26

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir belediye otobüsü şoförü, korna çaldığı gerekçesiyle aracın camını çekiçle kıran iki kardeş tarafından yolcuların gözü önünde darp edildi. O anlar aracın kamerasına yansırken, zanlılar çok g..