#Zara mapushane İçinde müzik dinle

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları 07:08

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları

Bu video Çörek Otunun Faydaları ve Zararları hakkında bilgi vermektedir. Peki Çörek Otunun Faydaları Nelerdir? •Antioksidan özelliği vardır. •Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir. •İltihap oluşumun..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amazon 100 Bin Kişiyi İşe Alacak 00:35

Amazon 100 Bin Kişiyi İşe Alacak

İnternet üzerinden perakende satışta dünyanın en büyük ağlarından Amazon, önümüzdeki 18 ay içinde Amerika Birleşik Devletleri’nde tam zamanlı çalışacak 100 bin kişiyi işe alacağını açıkladı. Amerika Birleşik Devletleri ..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı 03:49

Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı

DIY- ÖRGÜ BATTANİYE: Örgü bilmeyenlerin hatta çocukların yapabileceği bir teknikle saatler içinde battaniye, halı,kilim örebilirsiniz. Dakikalar içinde, şiş, tığ kullanmadan sadece bir mukavva ve yünle harika bir battani..

  • Kadınca tarafından
  • 3.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..