#Zarar eden yapım racher

Mersin'de orman yangını 01:27

Mersin'de orman yangını

Mersin'in Erdemli ilçesinde çıkan orman yangınında 1,5 hektar ormanlık alan zarar gördü...

Freni boşalan kamyon 8 otomobile çarptı 01:50

Freni boşalan kamyon 8 otomobile çarptı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde freni boşalan çöp kamyonu park halindeki 8 otomobile çarparak zarar verdi...

Dolu alarmında rekor doluluk! 01:40

Dolu alarmında rekor doluluk!

İSTANBULLULAR BUGÜNÜ, DOLU PANİĞİ VE KAPALI OTOPARK KRİZİYLE GEÇİRDİ... 'AMAN ARACIM ZARAR GÖRMESİN' DİYENLER, SAATLERCE OTOPARK KUYRUĞUNDA BEKLEDİ... BELEDİYE VE AVM OTOPARKLARINDA MİLİM YER KALMADI...

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın 03:47

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın

Karanlığıma Mavi Boyansın şarkı sözleri ile Senin benimle ne derdin var? Geliyorum ah hüzünleri bir kenara at Elimde sevgin var, değerini bil kaybettiğin ufuklara bak Gözünü maviye döndür, kendini yak Ya da kendini sön..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sura İskəndərli - Sonumu var 03:16

Sura İskəndərli - Sonumu var

Sura İskəndərli - Sonumu var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benim aşktan görmüyor gözlerim Sen görüyorsan bak sonumu var sonumu var Ben seni yanımda bile özlerim Yalnışlarını susar gizlerim Söyle başka yolumu var Söyle b..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Başkent’te şiddetli fırtına binaların çatısını uçurdu 03:09

Başkent’te şiddetli fırtına binaların çatısını uçurdu

Başkent’te akşam saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına sebebiyle 2 binanın çatısı uçtu. Binaların açık otoparkında bulunan 4 araç ise zarar gördü...

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor- 01:19

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor-

Başkanlık yarışında son viraja giren Amerika o basın toplantısını konuşuyor. FBI ve Ulusal İstihbarat’ın direktörleri kameraların karşısındaydı. Direktörler, seçimlere iki ülkenin müdahale ettiğini açıkladı, Rusya ve İra..

Çadırda kalan çocuklar depremin izlerini bir anlığına da olsa unuttu 02:45

Çadırda kalan çocuklar depremin izlerini bir anlığına da olsa unuttu

İzmir’deki depremden dolayı evleri zarar gören ve çadırda kalan çocuklar için etkinlik düzenlenerek, depremin bıraktığı izler bir anlığına da olsa unutturulmaya çalışıldı...

Polisin Atatürk ve bayrak hassasiyeti gönülleri fethetti 03:50

Polisin Atatürk ve bayrak hassasiyeti gönülleri fethetti

Denizli’de okul bahçesindeki Atatürk büstü ve Türk bayrağına zarar vermek isteyen şüpheliyi suçüstü yakalayan polis, yerden aldığı bayrağı göğsüne koyarak ekip otosuna kadar taşıdı. Ekibin Atatürk ve bayrak hassasiyeti g..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

Canını hiçe saydı 01:27

Canını hiçe saydı

NURULLAH ÇERKEZOĞLU ARNAVUTKÖY'DE ARACIYLA YOLDA KALDI. SATMAK İSTEDİĞİ OTOMOBİLİNİN ZARAR GÖRMESİNDEN KORKAN ADAM ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ NEREDEYSE CANINDAN OLACAKTI...

Rüzgar ne varsa savurdu 01:23

Rüzgar ne varsa savurdu

BURSA'DA FIRTINA VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI. GÖKTEN TABELA, ÇATI PARÇALARI YAĞDI. MADDİ ZARAR BÜYÜK. 1 KİŞİ DE YARALANDI...

Ardahan'ı kargalar bastı! 01:39

Ardahan'ı kargalar bastı!

ARDAHAN’DA ACAYİP BİR OLAY YAŞANDI, ŞEHİR MEKEZİ YÜZLERCE KARGANIN İSTİLASINA UĞRADI, KARGA SÜRÜSÜ KİMSEYE ZARAR VERMESE DE VATANDAŞI KORKUTTU.....

İzmir'in Çeşme İlçesini Vuran Hortum Geride Enkaz Bıraktı 02:54

İzmir'in Çeşme İlçesini Vuran Hortum Geride Enkaz Bıraktı

Etrafa savrulan araçlar, uçan çatılar, delik deşik olan seralar. İzmir'in Çeşme ilçesini vuran hortum ve fırtınanın bıraktığı hasar sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı. Özellikle Alaçatı'da zarar büyük oldu. Yaralar sar..

İdlib'de şiddetli rüzgar kamptaki 80 çadırı yıktı 05:44

İdlib'de şiddetli rüzgar kamptaki 80 çadırı yıktı

Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kırsalını vuran şiddetli rüzgar nedeniyle sığınmacı kampındaki en az 80 çadır zarar gördü...

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Mükemmel bir sürüş..... 03:22

Mükemmel bir sürüş.....

Mükemmel bir sürüş.....!????❤️ Hayatta böyle değil mi? Asıl yetenek, zirveden düşerken bile yara almadan, zarar görmeden inebilmektir....!???????? #fashion #devops #yönetim #motivasyon #mühendislik #yapayzeka #kişis..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mihriban Türküsü 05:34

Mihriban Türküsü

Bu türkünün şiir kısmını Ünlü Usta Şair Abdurrahim Karakoç’tur. Karakoç gençlik yıllarında; köyündeki bir düğüne misafir olarak gelen bir genç ve güzel kıza aşık olur. Bu aşk karşılıklıdır, kızda Karakoç’u sevmektedir. K..

  • PengoTV tarafından
  • 276 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bilinçaltı istilasından kurtulmalıdır 00:22

Bilinçaltı istilasından kurtulmalıdır

Hiç bir ideolojik amaç veya dünya görüşü veya teknolojik gelişme İNSANDAN, insana ait değerlerden daha üstün değildir! İnsan anatomi ve psikesine zarar vermeyi amaçlayan her türden tehdide karşı insan artık uyanmalı ..

  • PengoTV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor 03:26

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor

Bir yıldır Şile Limanında atıl halde bulunan yük gemisinde geçen hafta yangın çıkmıştı. Yangın sonrası zarar gören yük gemisi parçalara ayrılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Parçalara ayrılan yük gemisi havadan görüntü..

Kazazedeye sigorta şoku! 01:53

Kazazedeye sigorta şoku!

OTOMOBİLİNİ SİGORTALATANLAR DİKKAT! EN KAPSAMLI PAKETİ SEÇİP ARACINA KASKO YAPTIRAN ADAM, KAZA SONRASI BİR KURUŞ ALAMADI... 90 BİN LİRALIK ZARAR YÜZÜNDEN EVLİLİK PLANI BİLE SUYA DÜŞTÜ.....

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı 01:12

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı

Zincirlikuyu’da altgeçitte süratli bir şekilde seyrettiği esnada kontrolü kaybeden otomobil, sağ şeritteki araca çarptıktan sonra refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı istikamete uçtu. Otomobilin karşı yönden ge..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:56

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Gücüme gidiyor kurduğun cümleler Düştüğüm hallere, inanamıyorum Üstümde kurduğun edepsiz baskıya Dayanamıyorum Bu sabah aynada kendime bi' söz verdim Belki de bu aşka ve sana zarar verdim Yıllarca senin için, özümden ve..