#Zarar eden yapım racher

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü 04:51

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü

Adana’da 44 yaşındaki Fikriye F., kendisini aldattığı için ayrılmak istediği dini nikahlı eşi tarafından elektrik süpürgesi sapıyla darp edildi. Evdeki eşyalara da bıçakla zarar veren kocası hakkında uzaklaştırma kararı ..

EMET’TEKİ YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ 01:45

EMET’TEKİ YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

VALİ ÇELİK, 4 HEKTARLIK ALANIN ZARAR GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ...

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi 16:22

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık ilçelerinde ormanlık alanlarda ve yerleşim bölgelerindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı; evleri, seraları, bahçeleri ve hayvanları zarar gören vata..

Şiddetli yağış Ardahan'da sele ve heyelana neden oldu 01:53

Şiddetli yağış Ardahan'da sele ve heyelana neden oldu

Ardahan'da dolu yağışıyla birlikte etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü...

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı yıkılıyor 02:47

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı'nın yıkımına başlandı. İlçede 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Ezine Çayı kenarında bu..

Sahte Bronzlaştırıcı Mağduru Kız 00:13

Sahte Bronzlaştırıcı Mağduru Kız

İstediği bronzlaştırıcıyı indirimde gören kız , hemen bir tane almış. Ancak bronzlaştırıcı sahte çıkınca kızın cildi zarar görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Mahalle hava uçacaktı! 01:13

Mahalle hava uçacaktı!

Üsküdar'da doğalgaz kutusunda başlayan yangın 4 katlı apartmana da sirayet etti. Binanın dış cephesinin yandığı olayda alevler çatıya kadar ulaştı. Ayrıca park halinde bulunan 5 araç da yangında zarar gördü...

ŞÜPHELİLERİN 250'DEN FAZLA SUÇ KAYDI VAR 01:01

ŞÜPHELİLERİN 250'DEN FAZLA SUÇ KAYDI VAR

32 AYRI HIRSIZLIĞA KARIŞARAK ARAÇ SAHİPLERİNE 5 MİLYON LİRA ZARAR VEREN 7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI..

Kontak kapattılar! 02:43

Kontak kapattılar!

ZARAR EDİYORUZ DEDİLER, TRAFİĞE ÇIKMAMA KARARI ALDILAR. AKARYAKIT ARTIŞLARINA TEPKİ GÖSTEREN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ESNAFI VE MİNİBÜSÇÜLER ANKARA'DA KONTAK KAPATTI. SABAH İŞE VE OKULA GİDENLER EPEY ZORLANDI AMA BELEDİYENİN D..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü 03:11

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü

Beşiktaş'ta istinat duvarı, altında bulunan tek katlı evin çatısının üstüne çöktü. Çökme nedeniyle çatısı zarar gören ev kullanılamaz hale geldi. Meydana gelen çökmede maddi hasar oluşurken can kaybı yaşanmadı...

Evin Garajında Çıkan Yangında Otomobil Alev Topuna Döndü 03:06

Evin Garajında Çıkan Yangında Otomobil Alev Topuna Döndü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 katlı evin zemin katındaki garajda çıkan yangında otomobil küle döndü. Yangında can kaybı yaşanmazken 150 bin TL civarında zarar olduğu belirtildi...

Üzerine Çatı Düşen Adam Hayatını kaybetti 01:58

Üzerine Çatı Düşen Adam Hayatını kaybetti

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde fırtınadan dolayı aracına zarar gelmemesi için aracını site dışına çıkaran ve üzerine çatı düşmesi ağır yaralanan şahıs hayatını kaybetti...

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Nakliyeye Para Vermek İstemeyen Demirci 00:11

Nakliyeye Para Vermek İstemeyen Demirci

Nakliyeye para vermek istemeyen demirci, eski model aracına bütün profilleri yüklemiş. Adam kardan çok zarar yapmış gibi.....

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Lüks Otomobillere Kin Kusan Sarhoş 01:01

Lüks Otomobillere Kin Kusan Sarhoş

Çin'de alkolü fazla kaçıran bir adam park halindeki lüks otomobillere deyim yerindeyse kin kusmuş. Adam lüks otomobillere zarar vermiş..

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
O ŞİRKET! Büyük tehlike, Bizimle İlgili Her Şeyi Biliyor! Kılınızı Kıpırdatmanıza İzin Vermeyecek! 42:16

O ŞİRKET! Büyük tehlike, Bizimle İlgili Her Şeyi Biliyor! Kılınızı Kıp

03:17 Krizler Oluyor Mu? Oluşturuluyor Mu? 05:04 Tekrar Eve Kapanacak Mıyız? 13:38 Frekansımızın Düşük Olduğunu Nasıl Anlarız? 18:32 2030 Her Şeyi Hızlandırmak İçin Bir Plan Mı? 21:01 İklim Değişiyor Mu? 22:13 Dünyaya Za..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 12 ay önce
Bu Gıda Terörlerine KANMAYIN! Margarin Yoğurt Airfryer! BÜYÜK OYUN! Verdiği Zarara İNANAMAYACAKSINIZ 49:55

Bu Gıda Terörlerine KANMAYIN! Margarin Yoğurt Airfryer! BÜYÜK OYUN! Ve

irfryer Yararlı Mı? Zararlı Mı? Market Yoğurtlarını Neden Tüketmemeliyiz? Kışın Hangi Besinleri Tüketmemeliyiz? Margarinin Bedenimize Etkileri Neler? 03:12 Enerji İçeceğinin Vücudumuza Etkisi! 07:34 Airfryer Yararlı Mı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce
Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR 11:34

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR

Nefis yiyecek şakalarıyla arkadaşlarınıza çikolata gibi görünen sebzeleri ikram etmeyi, ev arkadaşınıza nasıl şaka yapacağınızı ve boş bir karton kutuda lezzetli bir keki nasıl pişireceğinizi öğreneceksiniz. nnSizi gülüm..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı 03:26

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama ve çıkan çatışmada 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme çalışması tamamlandı. Vatandaşlar, çevredeki iş yerlerine ve balkonlara Tü..

Feride Hilal Akın - Yağmurlar 02:31

Feride Hilal Akın - Yağmurlar

Söz & Müzik: Kubilay Karca Düzenleme: Paix Yönetmen:Hasan Kuyucu Yağmurlar şarkı sözleri ile, Ah kalbim darlanır Bitmez akşamları Ömrüm baharları Görmeden yaşlandım Haram mısın bana? Zarar mısın bana? Solar mı gü..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..