#Zararı

Maç İzlerken Sinirden Soyunan Trabzonsporlu Dayı 07:24

Maç İzlerken Sinirden Soyunan Trabzonsporlu Dayı

Trabzonspor'un maçını izleyen dayı sinirinden soyundukça soyunmuş. Biraz fanatik olmanın bir zararı yoktur ama bu kadarı biraz fazla.....

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbi - Rüzgar Çiftliği 11:25

İbi - Rüzgar Çiftliği

Kahramanlarımız, Guppa’nın oyunbazlığı nedeniyle Rüzgâr Çiftliği’ne inmek zorunda kalır. Hoppa ve Guppa, oyunbazlıklarına devam ederken büyük bir soruna neden olurlar. Çiftliğin sorumlusu geldiğinde gördükleri karşısında..

  • ÇocukTV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Gece Vakti Çalıların Arasından Yaratık Gibi Çıkan Tembel Hayvan 00:15

Gece Vakti Çalıların Arasından Yaratık Gibi Çıkan Tembel Hayvan

Keşke şu hayvan tüm dünya genelinde yaşıyor olsaydı. Böyle kedi kadar bol bir hayvan olsaydı. Kİmseye zararı yok garibimin...

  • JET TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Flexible Barrier 00:12

Flexible Barrier

Fiziksel Zarari azaltici ve Güvenli..

  • PengoTV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Mustafa Sandal - Masum Gibi 02:52

Mustafa Sandal - Masum Gibi

Masum Gibi şarkı sözleri ile Durdun masum gı̇bı̇ karşımda Ben düşsem de denı̇ze Senı̇n gı̇bı̇ yılana sarılmam Yorgun galı̇bı̇yet alınmaz Kara sevda düştü mü dı̇llere Bunlar sayılmaz Taraf olur haı̇nler aşka Sen boşv..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı 03:11

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı

Söz – Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Yiğit Mahzuni , Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Güller açılır mı kalbinde Son kez ne zararı var dinle Yanında duran olmaz Halini soran olmaz Sen bir köşede ağlarsın Bak sana..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke eden gerçek ortaya çıktı! 02:03

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke e

Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..