#Zaza dayının komik sözleri 3

Sagi Abitbul - Mariko 03:58

Sagi Abitbul - Mariko

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Sagi Abitbul - Mariko” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot submited to us yet..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نانسي عجرم - مستنياك 03:24

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نا

Arapça çok aşk Şarkısı : haydi Seyredelim :-D Bekliyorum Sevgilim Şarkı Sözleri: Sevgilim , Ne kadar gitsen , ne kadar uzaklaşsan Ne kadar kabolsan da Ey ruhum benden... Yakınsan bana. Yolculuğun ne kadar uzarsa uzasın b..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3 1:11:02

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 3 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! Şarkı Sözleri: Levent Yüksel-Beni Bırakın 00:00 Nilüfer-Dünya Dönüyor 04:13 Zerrin..

Geo Da Silva & Katty S. feat. Niko - MAKOSA (Official Video) 03:30

Geo Da Silva & Katty S. feat. Niko - MAKOSA (Official Video)

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Geo Da Silva, DJ Gabro & Mr. Sax - Kiss Me feat. Alexandra Mitroi” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometim..

Anne Karnım Acıktı Yeni Versiyon ( Altyazılı ) Hd İzle 03:24

Anne Karnım Acıktı Yeni Versiyon ( Altyazılı ) Hd İzle

Anne karnım acıktı Sözleri: Anne karnım acıktı Baktım dolap açıktı Lüp ettim koca pastayı Fırlattım boş tabağı Seni gidi yaramaz Dolap açık olamaz Peynir ekmek yok muydu Bunlara karnın tok muydu Tok tok tok akşama yemek ..

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Hd İzle 01:03

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Hd İzle

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Çocuk Şarkısı Sözleri: Mini, mini bir kuş donmuştu, Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı...

Tut Çişini Kukuli Hd İzle 04:13

Tut Çişini Kukuli Hd İzle

KUKULİNİN TUVALET ŞARKISI SÖZLERİ Kakan geldi tut tut tut Çişin geldi tut tut tut Sık dişini kukuli Tuvaletin yolunu tut tut tut Derin derin nefes al 10’a kadar sayı say Koyverme kendini hemen Tuvaletin yolunu tut tut..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Toto Cutugno - L'Italiano 1983 02:51

Toto Cutugno - L'Italiano 1983

Toto Cutugno - İtalyanca 1983 L’italiano Lasciatemi cantare con la chitarra in mano lasciatemi cantare sono un italiano Buongiorno Italia gli spaghetti al dente* e un partigiano come Presidente con l'autoradio sempre n..

  • Cowboy tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meta ft. Sanja Vucic - Genesis 03:07

Meta ft. Sanja Vucic - Genesis

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “META - GENESIS (feat. Sanja Vucic)” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot submi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Don Miguelo - Brujeria 03:05

Don Miguelo - Brujeria

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Don Miguelo - Brujeria” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot submited to us ye..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ryan Blyth x After 6 - Special ft. Luther Soul 03:25

Ryan Blyth x After 6 - Special ft. Luther Soul

Şarkı Sözleri Now that we have made our common ground theirs nothing id change when i think about you and if were lost you know we can be found trust in me and you will see You are special to me and i miss you when your ..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl 05:17

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl

Demet Akalın Beş Yıl Şarkı Sözleri Biliyorum Bir gün kapımın önüne geleceksin Utancından kapımı çalamayıp Geri döneceksin Korkuyorum Seni o kadar bitkin görmekten Korkuyorum seni yeniden Yeniden yeniden sevmekten Bir gün..

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Anneni Seviyorsan Alkışla 3 Çocuk Şarkısı Bir Arada 04:35

Anneni Seviyorsan Alkışla 3 Çocuk Şarkısı Bir Arada

ALKIŞLA ŞARKISININ SÖZLERİ Anneni seviyosan alkışla Babanı seviyosan alkışla Anneni babanı, Babanı anneni Seviyorsan hep alkışla Teyzeni seviyosan alkışla Halanı seviyosan alkışla Teyzeni halanı, halanı teyzeni Seviyo..

Canım Öğretmenim  Öğretmenler Günü Şarkısı  01:38

Canım Öğretmenim Öğretmenler Günü Şarkısı

Canım Öğretmenin Şarkı Sözleri : Canım Öğretmenim, Ellerimden tutan meleğim, Öğretir, korur, bakarsın, Anne sıcaklığıyla sararsın. Kibar olmayı, paylaşmayı, Engelleri aşmayı Sen öğrettin öğretmenim. Renklerin sihrini, sa..

Kediler Hep Miyav Der 5 Çocuk Şarkısı Bir Arada 10:04

Kediler Hep Miyav Der 5 Çocuk Şarkısı Bir Arada

Kediler Hep Miyav Der Şarkısının Sözleri Kediler hep miyav der Miyav der, miyav der Kediler hep miyav der Miyav der Köpekler hep hav hav der Hav hav der, hav hav der Köpekler hep hav hav der Hav hav der Eşekler hep..

Anne 20. Bölüm - Turna Zeynep Buluşması 06:54

Anne 20. Bölüm - Turna Zeynep Buluşması

Zeynep istemediği sözleri söylemek zorunda kalıyor. Turna her ne kadar inanmak istemese de annesinden duyduğu sözlere çok üzülüyor...

GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nara - Ne Olur Gitme 04:15

Nara - Ne Olur Gitme

Ne olur Gitme Lyrics / şarkı sözleri Gitme Ne Olur Gitme Üşüyor Ellerim Gitme Sen Gidince Üşüyor Ellerim Sensizlik Acı Veriyor Boynu Bükük Öksüz Kalbim Sen Gidince Aşka Kısır Sancılar Gözlerimde Yağmur Olur Şarkılar Bu ..

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musa Eroğlu - Mihriban Dinle 02:59

Musa Eroğlu - Mihriban Dinle

Musa Eroğlu - Mihriban Şarkı Sözleri Sarı saçlarını deli gönlüme Bağlamışım çözülmüyor mihriban mihriban Ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmıyor mihriban Sevdiğim mihriban Yar değince kalem elden düşüyor Gözl..

  • Candy tarafından
  • 5.488 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun 05:20

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun Şarkı Sözleri Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske (2x) Yalan olmus her ne varsa bu sehirde sevmek ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları  Edis ile Feris 02:24

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Edis ile Feris

Canım Arkadaşım çocuk şarkısı sözleri: Canım arkadaşımcanım arkadaşım nasılsın Haydi oynayalım herşeyi paylaşalım arkadaşım Ver elini al sevgimi herşey paylaştıkça güzel Haydi koşalım el ele arkadaşlık çok güzel Arkadaş..

Koray Avcı'dan Ahmet Kaya'nın 'Yakarım Geceleri' Şarkısına Klip Geldi 05:57

Koray Avcı'dan Ahmet Kaya'nın 'Yakarım Geceleri' Şarkısına Klip Geldi

Sözleri Yılmaz Odabaşı'na, müziği Ahmet Kaya'ya ait olan ve çok sevilen bir şarkı olan 'Yakarım Geceleri'ne Koray Avcı'dan klip geldi. Daha önce şarkıyı yorumlayan Koray Avcı beğenilen performansı sonrası şimdi klibi ile..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

LiTek feat. Grace Davies - Drop That 02:52

LiTek feat. Grace Davies - Drop That

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “LiTek - Drop That ft. Grace Davies” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot submi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..