#Zaza dayının komik sözleri 3

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan 04:42

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan

En Yalnız İnsan şarkı sözleri ile Git onunla beni sorma anlatma Kalsın herşey yolunda Git onunla dönme bana Hayat hayal kurmaktan ibaret Dursun zaman dursun şu an Ben zaten en yalnız insan Sen giderken ben kalansam H..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana  Sayıları Öğreniyorum Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana Sayıları Öğreniyorum Edis ile Fe

Edis ile Feris Eğitici Çocuk Şarkıları - Haydi Saysana Şarkı Sözleri: Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Nana nana na, nana nana na, hadi saysana Birle başlar satıla..

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler  Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler Edis ile Feris

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Residente - Desencuentro 04:46

Residente - Desencuentro

Şarkı Sözleri Residente] Todas mis mañanas amanecen arropadas con tu atardecer Tu te duermes en mi hoy, yo despierto en tu ayer Cuando tengo que bajar te dan ganas de subir Yo quiero llegar cuando tu te quieres ir Todos..

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı) 03:40

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Dünya benim Bu olduğu gibi: Dünya benim Kasetini ver, kasedini veriyorum, kasetini ver ama onu dinlemiyorum [Hook] Partinize sıçıyorum Evet partinize sıçıyorum Hala aynı kişiyim Evet hala eskisi gibiyim Pa..

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Morgan Page feat. Rayla - Other Girl 03:20

Morgan Page feat. Rayla - Other Girl

Şarkı Sözleri [Verse 1] So I know there's a girl I caught her pretty pictures on your phone Ain't she the blonde with the curls? I knew I couldn't trust you all along [Pre-Chorus 1] You said it was nothing like it was M..

Emmy Palmer ft. Meghan Trainor Fall Back (Demo) 03:20

Emmy Palmer ft. Meghan Trainor Fall Back (Demo)

Şarkı Sözleri Meghan Trainor and Emmy Palmer You're looking silly with them shades on while the sky gets its rain on and I'm like woah that sh*t don't phase me Can't stand whatchu wearing you think every bodies staring..

Jesus y Yorky - Sin ti 04:09

Jesus y Yorky - Sin ti

Şarkı Sözleri Ando como un tonto caminando por la casa y esperando… que aparezcas por esa puerta pero no Te confieso que no soy el mismo cuando tú no estás aquí y me siento al borde del abismo cuando te alejas de mí Y ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neco Orkun - Sık Sık 03:31

Neco Orkun - Sık Sık

Sık Sık şarkı sözleri ile Veda Etmek Olay Sorun Sükut O Mucize Söylemesi Kolay Anlatabilmek Mesele Sık Sık Beni Nereye Kadar İstersen Sabaha Kadar Korkma Yanmaz Kalbin, Sakin Bizde Aşklar Ölene Kadar Adını Koyamıyor..

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine 03:48

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine

Dibine Dibine şarkı sözleri ile Nerde nasıl takılıyorsan Hangi kafayı yaşıyorsan Umudunu tüketiyorsan Çaresiz hissediyorsan Dik tut başını yürü gerine gerine Durma lafı koy yerine yerine Korkma taşırım seni sevine sevi..

Nihan Akın - Yaz 03:42

Nihan Akın - Yaz

Yaz şarkı sözleri ile Kırıldım beni parçalara ayırdın Ahh yetmedi sana gözyaşım Daha da acıttın Gelme istemem artık beni sevme Zorla günahıma girme Yüreğimden çekip atma bi yalana Gelme istemem artık beni sevme Yangınım..

Chris Brown - Ft. Tyga - Remember Me 04:24

Chris Brown - Ft. Tyga - Remember Me

Chris Brown - Ft. Tyga - Remember Me Şarkı Sözleri Chris Brown & Tyga] Girl, you know we got the time Got that pussy on my mind, later on, what are we doing? I know you're ready, show that ass Girl, you looking so bad, g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Şenluk - Melek 03:58

Burak Şenluk - Melek

MELEK Şarkı Sözleri Kitaplarını kaldırmadım Hala duruyor masanda Mutfak epey bir dağıldı senden sonra Yemek yapamıyorum galiba Sana aldığım ilk gülü Unutmadım hiç o günü Tıpkı diğer günler gibi Sağ yanımda bir mele..

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

Cake Mosque - Alterego 04:49

Cake Mosque - Alterego

Alterego şarkı sözleri ile Sen her neysen sen, Benim ne senlen, ne elbisenlen derdim yok! Ben her neysem ya da kimlerdensem, Senin benimle işin çok!..

Yaşar Kurt - Ruhum 04:30

Yaşar Kurt - Ruhum

Ruhum şarkı sözleri ile Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken unuttum Galiba Özledim Sarıl bana ruhum Ne olur sar beni Çığlıklar geçti üstümden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni..

Natasha Bedingfield - Let Go 02:58

Natasha Bedingfield - Let Go

Natasha Bedingfield - Let Go Şarkı Sözleri That original feeling never went away That's why I'm standing here today. Whoa Whoa So many up and downs And nothing has changed That's why you know I'm here to stay. Whoa..

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

 Amy Lee - Speak To Me 05:17

Amy Lee - Speak To Me

Şarkı Sözleri Be still, my love I will return to you However far you feel from me You are not alone I will always be waiting And I'll always be watching you Speak to me, speak to me, speak to me... I can't let go You're..

Demet Akalın - Esiyor 03:31

Demet Akalın - Esiyor

Esiyor şarkı sözleri ile Yokluğunda çok acı çektim demeyi isterdim Bi iyi geldi ki ayrılık bitti bütün derdim Alışmadık kalpte aşk durmaz, durmadı zaten Kimsenin yanı boş kalmaz kalmadı zaten Yeni bir aşka yelken açtı..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim Sen Oldun şarkı sözleri ile; Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kır..

Aydın - Moda 03:34

Aydın - Moda

Moda şarkı sözleri ile Biz bizi biliriz boş yere ağlamadık Doğru yola girip hatalı sollamadık Göstere göstere geldi bu aşk aşkların en kralı Birazda sevelim çıkaralım hayatın tadını Bu sene bu sevda moda olur moda Davu..

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night 03:32

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night Şarkı Sözleri [Verse 1: Charli XCX] You are somethin' special, oh-woah Twenty carats, solid gold What we had was precious, oh-woah But I had to let you go [Pre-Chorus: Charli XCX] We had..

Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto 03:15

Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto

Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto Şarkı Sözleri [Verse 3: Don Omar] Desde que te amé sabía que eras especial Existen pocas así Con esa única humildad con la que respondes cuando me hablas A lo nuestro le llamaré ..