#Zaza dayının komik sözleri 3

Evrim Bozkurt - Meleğim 04:39

Evrim Bozkurt - Meleğim

Meleğim şarkı sözleri ile Seni tanımadan önce Yuvasız bir kuş misali Çırpınırdım gökyüzünde Seni tanımadan önce Rüzgarlara bırakır kendimi Savrulurdum sebepsizce Sonra sen geldin gönlüme, Yıkık dökük, perişan kalbime ..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Gipsy Casual - Get Low Ft. LLP 03:12

Gipsy Casual - Get Low Ft. LLP

Gipsy Casual - Get Low Ft. LLP Şarkı Sözleri 3, 6, 9 damn you're fine move it so you can sock it to me one mo time Get low, get low To the window (to the window), to the wall (to the wall) To the sweat drop down my balls..

Çukur Parodi 05:26

Çukur Parodi

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir..

  • JET TV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Ferman Toprak - Sen Sen 03:23

Ferman Toprak - Sen Sen

Sen Sen şarkı sözleri ile Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen.. Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen Yakıyorsun sen sen sen Yanı..

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls 04:38

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls Şarkı Sözleri [Hook: Travi$ Scott] White girl, for the white girl, they get all excited Got enough in here to get us all indicted Call up your girls, yeah they all invited All I r..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daddy Yankee - Hula Hoop 03:56

Daddy Yankee - Hula Hoop

Daddy Yankee - Hula Hoop Şarkı Sözleri Cómo me castiga el movimiento Lord has mercy! No tengas piedad ven agárrame por la jersey Mami hice la tésis, saliste las más sexy Eres la candidata para que sientas al presi Muy ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irmak Arıcı Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı Mustafa Ceceli - Mühür

Mühür şarkı sözleri ile Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım allahım Beni sana küstüren kadere ahdım Yıllar yollar kaybım oldular..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 13.808 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Sandal'dan Eski Sevgilisi Melis Sütşurup'a Yanıt Gecikmedi 17:12

Mustafa Sandal'dan Eski Sevgilisi Melis Sütşurup'a Yanıt Gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini bitiren Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup arasındaki gerilim durmuyor. Sütşurup'un Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki, ilişkiyi hemen bitirdim sözleri üzerine, Sandal da..

  • BETA tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güne Bakan - İnanamam 04:17

Güne Bakan - İnanamam

İnanamam şarkı sözleri ile Bir şey söyle Bir şey söyle Sustukça kanıyor kalbin can damarı Bir şey söyle Bakma öyle, çok acıyor Bakma öyle, yüreğimi yakıyor Gözlerden süzülür aşkın son kalanı Bakma öyle Kalbime ben bun..

Iggy Azalea - Mo Bounce 03:23

Iggy Azalea - Mo Bounce

Iggy Azalea - Mo Bounce Şarkı Sözleri Mo bounce, bounce, bounce, bounce Bounce, bounce, bounce Bounce in the motherfuckin' house Mo bounce in the motherfuckin' house Bounce, b-bounce, bounce, mo bounce Mo bounce, bounce,..

Usher - Crash 03:32

Usher - Crash

Usher - Crash Şarkı Sözleri [Chorus] Would you mind if I still loved you? Would you mind if things don't last? Would you mind if I hold onto You so that I won't crash? [Verse 1] Morning light, I'm at your door One last ..

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Okan - Koy Koy Koy 03:02

Tanju Okan - Koy Koy Koy

Tanju Okan - Koy Koy Koy Şarkı Sözleri Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? Toprak değil mi erkeni geçi Aldırma sen doldur be meyhaneci Koy koy koy koy koy Koy koy koy koy koy Doldur bak efkarlandım yine bu gece Koy koy ..

Lady Bee - Rebel feat. Jalise Romy 02:56

Lady Bee - Rebel feat. Jalise Romy

Şarkı Sözleri Dagada Verse 1: We are like night and day Different in many ways But something tricked me I try to resist but I can’t back down.. Against all odds you got me now.. Oh No No no no…. I Try to fight it Oh ..

Seka Aleksic - Evo 04:12

Seka Aleksic - Evo

Şarkı Sözleri Hajde uzmi, uzmi ovo srce moje Znaš da nikog nije volelo to tvoje Pa do?ivi ljubav s' onom što si hteo Hajde uzmi evo, evo, evo, evo. U ?ivotu dragi mo?da nisi znao Samo vrati ti se što si drugom dao Zato ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Emre Bulut - Parça 04:04

Emre Bulut - Parça

Parça şarkı sözleri ile Kan gibi midir, sevgin-kutsal anılar Ve umulardan gelen sessizlik. Ya da nereden geldi bu yalnızlığa, O kısalan yolumuzda bizsizlik. Daha çok-var-gibi-sonsuzlu sanılan yol bitti mi? O da gelecek..

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Inna - Yalla 03:16

Inna - Yalla

Inna Yalla ŞARKI SÖZLERİ Inna Yalla Lyrics Come on ladies get ready The music is playing One more time let's go crazy Tonight, tonight, tonight I'mma gonna take you so high Can you hear my heart beating for you? Dream ..

  • ÖFAY tarafından
  • 2.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor 03:41

Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor

Lyrics: Şarkı Sözleri Yo se quien soy mi niña Yo no se de mi vida Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Es un tabú mi niña Es una tontería Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Con mi niña cada día Ese amor,..

  • ÖFAY tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monoir Osaka feat Brianna The Violin Song 04:24

Monoir Osaka feat Brianna The Violin Song

Şarkı Sözleri The Violin Song (ft. Brianna) My soul redeems tonight, celestial fight Goddess of beauty, Venus versus Mars It tears the world apart, no one can find A safer place where we can love all night We go, we g..

  • ÖFAY tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk 03:48

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk

Ayazda Kalmış Aşk Şarkı Sözleri İle Hep tırmandım Çok yoruldum Son bahar gelince ben de soldum En sona gittim, kendimi buldum Yaşım gereği bin dert buldum Elveda de tüm güzel anlara Uyurken kaybettiğin zamanlara Ayazda ..

Sedat Can - Sen Varsın 04:24

Sedat Can - Sen Varsın

Sen Varsın şarkı sözleri ile Yıldızların içinde ışığın var canım Denizlerin dibinde güzelliğin Yürüdüğüm yollarda gölgen var canım Bulutların üstünde hayalin Geceleri rüyamda İsmin dudağımda Dinlediğim şarkılarda S..

Can Algeç - Bu Kalpte 04:05

Can Algeç - Bu Kalpte

Bu Kalpte şarkı sözleri ile Ölümsüz aşklar var ya O bende, ah bu kalpte Güneşsiz denizler var ya O bende, bu kalpte Her şey biter mi? Anlamak yeter mi? Herkes sonunda bu hale düşer mi? Her şey biter mi? Sonunda dönmez..

Alexandra Stan - Lemonade 03:41

Alexandra Stan - Lemonade

Alexandra Stan - Lemonade Şarkı Sözleri Everything is so good in the summer air Just put behind you all the problems that we share Look into the sun, you'll see me and you Cause now you have the perfect view I'm so alon..

MisterWives - Machine 03:57

MisterWives - Machine

Şarkı Sözleri [Intro] Oh oh oh Oh oh oh [Verse 1] Pick apart every piece of me And miss the point entirely I only did this to be sane Not for you to know my name Go 'head and spit the music out Please tell me more about..

Nil Anka - Hikaye 03:18

Nil Anka - Hikaye

Hikaye şarkı sözleri ile Ben öyle bir a ah aşk isterim ki Ateşler içinde yanıp tutuşalım Korkuyorsan ateşten uzak durmalısın benden Yaklaştıkça hiç farkı yok inan cehennemden Gel şeytana uyalım bu gece Karışsın bedenl..