#Zaza dayının komik sözleri 3

Sarp Kaya - Kır Dök 03:54

Sarp Kaya - Kır Dök

Kır Dök şarkı sözleri ile Olurda aşk, mütemadiyen iz Bırakır ya, yansakta devam ederiz. Kapım sana, kapanmadı kapanmaz Uğra bir gün, eskileri yad ederiz Rafa kaldır, bir gün bahaneleri Şenlensin gönlüm, görünce şahanel..

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

Popcaan - In Love 02:46

Popcaan - In Love

Şarkı Sözleri ] Ah wa mek yuh a wine up pon me so Gyal, mi fall in love Mi wi buy yuh a ticket to Barbados Gyal mi fall in love Gyal yo pretty likkle pussy have mi coming back It have mi coming back It ah mi comforter Mi..

Jenn Morel - Ponteme 02:34

Jenn Morel - Ponteme

Şarkı Sözleri Buena Vaina! Woah e'to comenzó E'to es una vaina que me huele cocoro Prendan lo motore no vamo en lo motocro Toda la morena andan bucando to lo pro Maisena Cuidao ta caliente y te quema Si el ritmo you fe..

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs 04:08

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs Şarkı Sözleri I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home For t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Wisin - Escápate Conmigo Ft. Ozuna 04:32

Wisin - Escápate Conmigo Ft. Ozuna

Wisin - Escápate Conmigo Ft. Ozuna Şarkı Sözleri [Ozuna:] Ozuna [Wisin:] W Será la magia que tienen tus ojos Y esos truquitos para enamorar Tú me seduces a tu antojo Y de tu hechizo no puedo escapar Qué ganas tengo de b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alexandra Stan - Lemonade 03:41

Alexandra Stan - Lemonade

Alexandra Stan - Lemonade Şarkı Sözleri Everything is so good in the summer air Just put behind you all the problems that we share Look into the sun, you'll see me and you Cause now you have the perfect view I'm so alon..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

Criss Blaziny feat. Alexandra Stan - Au gust zilele 03:14

Criss Blaziny feat. Alexandra Stan - Au gust zilele

Şarkı Sözleri Au gust zilele cand sunt cu tine Universul a facut ca sa fie bine Facem ce ne place, nu ne pasa Am trecut prin multe, dar acum nu mai conteaza Noi traim prezentu’, acum e momentu’ Ai un zambet mare, cred c..

Kara - Ft.2am - Lost 03:41

Kara - Ft.2am - Lost

Kara - Ft.2am - Lost Şarkı Sözleri Outside the window, the lights turn off one by one At some point, I’ve grown used to the darkness I hold onto you in the memories that I can’t throw away Again today, I am fighting with..

Kara - STEP 03:20

Kara - STEP

Kara - STEP Şarkı Sözleri [Seungyeon] Step it up now, oh oh, oh [All] Lalalalalala lalalalalalalala Lalalalalala lalalalalalalala [Jiyoung] Neomeo jijin anheul geoya, seulpeum a annyeong [Gyuri] Chinhae jiji anheul geo..

Kara - Honey 03:17

Kara - Honey

Kara - Honey Şarkı Sözleri [Seungyeon] Nan Nan Nan neo eobseumyeon Nan Nan Nan neo animyeon Nan Nan Nan sal su eobtjanha (OOH) (OOH~) [Gyuri] Ajikdo seollaeyeo Neoman bomyeoneun tteollyeo [Seungyeon] Moreuncheok hago n..

Kara - Cupid 03:40

Kara - Cupid

Kara - Cupid Şarkı Sözleri [All] C.U.P.I.D [SeungYeon] Neol cheoeum bon sungan Holic! Neukkimi wasseo Oh, seuljjeok humchyeoboge dwae [Hara] Mal hanmadie kkulkkeok mallaoneun ipsul [Gyuri] Meomchwojin nae simjange Get y..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Taner Güner - Çıkalım Yarına 02:30

Taner Güner - Çıkalım Yarına

Çıkalım Yarına şarkı sözleri ile Toplanmış odamın yankı sesleri Yine yolcu adamın yalnız hali Beceremedim oyunu bittim ben Yine gide gele sürgün misali Yanına yanaşamadım, iki bakış atamadım Bir öpücük alamadım, yalvar..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Infinite - Destiny 04:10

Infinite - Destiny

Şarkı Sözleri [L/Myungsoo] Idaero tteonajima nae apeseo majimak Ganeun dwitmoseubeul boijineun ma [Sungkyu] Dasin ni gyeoteseo tteonaji anheulge Neol beorigo tteonan nal miwohaedo dwae [Dongwoo] Chama bolge na apa bolge..

Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Leşa - Yoluma Çıkmayın 03:05

Leşa - Yoluma Çıkmayın

Yoluma Çıkmayın şarkı sözleri ile Yine geriden başladım Yetişmek için çok uğraştım Herkesi solladım Yalanlarla dolu bu dünya da Doğruyu bulamadım Kapı kapı dolaştım Herkes sırtını döndü Bu taşınmaz bir yüktü Bizi yol..

Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..

Infinite - The Eye 04:57

Infinite - The Eye

Şarkı Sözleri [Sunggyu] Da kkeutnatda da ijeotda Ijeya neoreul jiunda Cham gireotdeon cham himdeureotdeon Ibyeolgwa ibyeolhanda [Dongwoo] Da geuchyeotda da meojeotda Ijeya bicci naerinda Taepung gatdeon bibarami Ijeya kk..

Infinite - The Chase 04:15

Infinite - The Chase

Şarkı Sözleri [Sunggyu] mianhae ma Dokhage nal borigo ttonado dwe Niga wonhandamyon geure. Good bye [L] hona ne mamkkaji jobeun gonanya. Nae sarangi igyo [Sung jong] aiya monjo ga, ogiya diyoracha Ogiya diya dwechajeulkk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nassi - La Vie Est Belle 03:56

Nassi - La Vie Est Belle

Şarkı Sözleri (Couplet 1) Mon banquier pense que j'aurais besoin que l'on m'aide Tandis que mon psy dit que j'aurais plutôt besoin qu'on aime Le temps qui passe nous mène toujours face à nous même Si ce n'est pas moi qui..

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime 04:49

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime

Vay Halime şarkı sözleri ile Kaderim eğer buysa, Yapacak bir şey yok! Sitem etme hayata! Seni tutan yok bu dünyada! Yok mu çaresi Allah’ım? Yapacak bir şey yok mu? Vay halime vay vay benim! Vay halime!..

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası 03:15

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası

Alaçatı Çeşme (Mu Kıtası) şarkı sözleri ile Kıyafetli Cümleler Bende Çok İstediğini Söyle Farketmez İhanetli Sevgiler Bende Yok İyiler Kazanır Kaybetmez Yeryüzü Sana Fazla Bardağı Taşıran Son Damla Senin Yerin Mu Kıtas..

Luyanna - La Distancia ft. Bobby Kimball 03:11

Luyanna - La Distancia ft. Bobby Kimball

Şarkı Sözleri Luyanna La princessa Pourtant je t'ai vraiment donné ce que j'avais en moi Pour que tu restes avec moi It's gonna take a lot to drag me away from you There's nothing that a hundred men or more could ..

Will I Am - Fiyah 03:40

Will I Am - Fiyah

Will I Am - Fiyah Şarkı Sözleri [Pre-Chorus: will.i.am] You can’t touch me I’m too, too, too, too high up You can’t touch me I’m about to, to, to, to rise up Look at me, look at me, look at me Ooh-ah, ooh-ah, ooh-ah [Ch..