#Zaza dayının komik sözleri 3

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Will I Am - Fiyah 03:40

Will I Am - Fiyah

Will I Am - Fiyah Şarkı Sözleri [Pre-Chorus: will.i.am] You can’t touch me I’m too, too, too, too high up You can’t touch me I’m about to, to, to, to rise up Look at me, look at me, look at me Ooh-ah, ooh-ah, ooh-ah [Ch..

Cassius ft. Cat Power & Pharell Williams - Go Up 03:14

Cassius ft. Cat Power & Pharell Williams - Go Up

Şarkı Sözleri Everybody, everybody Everybody, everybody Everybody close your eyes, Ascend, and go up Everybody close your eyes, Ascend, and go up Everybody Go Up Ooh, oh-oh I remember to live and kill I remember singin'..

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) 04:52

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik)

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ans..

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben  (Akustik) 03:48

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben (Akustik)

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Zor olsa da galiba dönüyorum sana Gel dersen hemen Çağırmazsan geçerken Yerle gök arasında bir yerde Sen beni tanımazsın Severim de söyle..

Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

Chris Brown - Little More 05:19

Chris Brown - Little More

Chris Brown - Little More Şarkı Sözleri Wake me up before you go, ooh I need a little more Just a little more, a little more of your love Wake me up before you go, ooh I need a little more Just a little more, a little mo..

Chris Brown - Grass Ain't Greener 03:23

Chris Brown - Grass Ain't Greener

Chris Brown - Grass Ain't Greener Şarkı Sözleri [Verse 1] You ain't the girl that you used to be You say you're done, you're moving on This ain't the world that it used to be Looks like you've won, looks like you've won ..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar -  En Güzel Yenilgim 02:48

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim Müzik Dinle Şarkı sözleri O güzel günler daha Ne kadar uzakta acaba? Kanadımı kırdın ya Başkasına gökyüzü olama Duam belli duyan belli Gerisi taktir-i ilahi Eceli..

Bağzıları - Hayaletler 04:05

Bağzıları - Hayaletler

Bağzıları - Hayaletler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buharlaşıp uçmuşum, odamın penceresinden Tütmüşsün burnuma kaybolurken Ben artık bir hayaletim Giderken göreyim istedim Gidiyormuşsun sen de Öyle yazıyor kağıtta Bi düş..

Chris Brown - Leave Broke 02:58

Chris Brown - Leave Broke

Chris Brown - Leave Broke Şarkı Sözleri Chris Brown] She working that pole, she so unbelievable She outta control, up and down, unbelievable She be working that body, I'mma leave broke Throwing 1s, 5s, 10s, 20s, 100s, I'..

Chris Brown - Don't Be Gone Too Long Ft. Ariana Grande 03:25

Chris Brown - Don't Be Gone Too Long Ft. Ariana Grande

Chris Brown - Don't Be Gone Too Long Ft. Ariana Grande Şarkı Sözleri [Verse 1] I dug a single seed into the ground I hope it grows, grows In a year or two if you're around you'll see a rose, rose Pack me up and keep me h..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fergie - M.I.L.F. $ 03:40

Fergie - M.I.L.F. $

Fergie - M.I.L.F. $ Şarkı Sözleri [Chorus] You got that, you got that, you got that milk money I got that, I got that, I got that MILF money You got that, you got that, you got that milk money I got that, I got that, I g..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Fergie - L.A.LOVE 05:08

Fergie - L.A.LOVE

Fergie - L.A.LOVE Şarkı Sözleri La la la la La la la la La la la la La la la la Mustard on the beat Uh, tell 'em where I'm from Finger on the pump make the sixth straight jump from SoCal Hollywood to the slums Chronic s..

Lady Gaga - The Cure 03:29

Lady Gaga - The Cure

Lady Gaga - The Cure Şarkı Sözleri I'll undress you, 'cause you're tired Cover you as you desire When you fall asleep inside my arms May not have the fancy things But I'll give you everything You could ever want, it's in..

Serdar Ortaç - Sulu Göz 04:02

Serdar Ortaç - Sulu Göz

Serdar Ortaç - Sulu Göz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dünya değişti ama ben değişmedim. Hala sırılsıklam aşığınım. Suskun kalbim ne zaman sevinecek. Ne yalan ve ne gerçek baş başayım. Pembe yanaklarını, pamuk dudakları..

Öykü Gürman - Kül Oldum 04:47

Öykü Gürman - Kül Oldum

Öykü Gürman - Kül Oldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ümidim Tükendi Bitiyor Ardına Bakmadan Gidiyor Söylemeye Dilim Varmıyor Söylediler Yandım Kül Oldum Bir Görünüp Bir Kaybolup Beni Düşürdün Derde Bakışların Gözlerime B..

Boogie - Nigga Needs 03:05

Boogie - Nigga Needs

Şarkı Sözleri [Pre-verse] Yeah, yeah, uh I need to learn commitment, woah I need to quit my joking, yeah I need a boat of bitches, uh I swear my mind been floating Ain't tryna fuck this bread up, no I need to get more fo..

Bali Baby - Dip Dip Freestyle 02:16

Bali Baby - Dip Dip Freestyle

Şarkı Sözleri [Intro: Bali Baby] Muah It's Bali baby [Verse 1: Bali Baby] Little bitty bitch Why you talking shit when you was all up on my dick She taking naked pictures yeah she send me pussy flicks You cannot fit in ..

Cihan Çakan - Yana Yakıla 03:11

Cihan Çakan - Yana Yakıla

Cihan Çakan - Yana Yakıla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilseydim Yüreğime Seni Almazdım Yar Hayatımda Gözyaşımı Sana Dökmezdim Yar Ama Yalan Değil Ne De Güzel Gülümserdin Yar Bu Adam Seni Bilmem Ki Nasıl Unutur Yana ..

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez 03:56

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gurbette sahipsiz bir yolcu gibi Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sa..

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) 05:24

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne)

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) Şarkı Sözleri [Intro] M-M-Murda [Pre-Hook: Nicki Minaj] I don't need no, frauds I don't need no, drama when you call I don't need no, fake Soon as I wake up keep an eye ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses 02:53

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses

Andrei Kamara sözleri What You Want (C'est Bon) Ben What You Want bilin ben Sen gündelik Gerekenler bilin Nedeni Ve yolu var üzerinde güneş shinning ben You Want biliyorum ben Seni tatlı bebeği Gerekenler bilin Nede..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Emirkan - Kına 04:12

Emirkan - Kına

Emirkan - Kına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim kadarını kullandı senden yana Senden başka hiç kimse Yok bundan sonra bana Bekarlık sultanlıkmış Çok çok eskide kalmış Evleniyorum dostlar düğünümü az kalmış İçim buruk ..