#Zaza dayının komik sözleri 3

Lana Del Rey - Ft. The Weeknd - Lust For Life 04:24

Lana Del Rey - Ft. The Weeknd - Lust For Life

Lana Del Rey - Ft. The Weeknd - Lust For Life Şarkı Sözleri Lana Del Rey] Climb up the H of the Hollywood sign, yeah In these stolen moments, the world is mine (duwop, duwop) There's nobody here, just us together (shuwop..

Buray - Lost On You 02:50

Buray - Lost On You

Buray - Lost On You Şarkı Sözleri When you get older, plainer, saner Will you remember all the danger We came from? Burning like embers, falling, tender Longing for the days of no surrender Years ago And will you know S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Austin Mahone - Lady 04:45

Austin Mahone - Lady

Austin Mahone - Lady Şarkı Sözleri This is for the beautiful girls around the world Mr. Worldwide This is for the beautiful girls around the world Austin M., talk to 'em [Austin Mahone:] Lady, hear me tonight 'Cause my ..

Alexandra Stan - Feat. Havana - Ecoute 03:40

Alexandra Stan - Feat. Havana - Ecoute

Alexandra Stan - Feat. Havana - Ecoute Şarkı Sözleri [Verse 1: Alexandra Stan] I could fly If you'd give me the wings to do it I could fly Way up high to the clouds Hit the road that will take me to your heart Side out K..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Aslızen - Delizabet 03:27

Aslızen - Delizabet

Aslızen - Delizabet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Savurdum bugün külleri Geçmişe ait herşeyi Fırlatıp attım eskiyi Ne liman kaldı ne gemi Korkmadım kara kışta Aşkıda yaşadım arşta Koyar mı acılar bana Olmuşum zümrüdü anka..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Pitbull - Feat. Robin Thicke, Joe Perry 03:54

Pitbull - Feat. Robin Thicke, Joe Perry

Pitbull - Feat. Robin Thicke, Joe Perry Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull] Travis Barker Joe Perry Robin Thicke And yours truly This is history in the making [Refrain: Robin Thicke (Pitbull)] (Now say it with me) Ooh-ah, oo..

Azer Bülbül - Duygularım 04:55

Azer Bülbül - Duygularım

Duygularım : Söz & Müzik: Doğu Azer Bülbül Duygularım Şarkı Sözleri yanımda olamazsanda sesini duyamazsamda sen benden gitmiş olsanda seviyorum hala seviyorum özlüyorum seni bitiremedim bendeki seni seni seninle hayatı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle 03:22

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle Müzik Dinle Şarkı Sözleri İstanbul müsaadenle benim bir gitmem lazım Bunca yıl suretine baktığım yeter Canım müsaadenle beni bir göndermen lazım Bunca yıl sensiz olmaz sandığım ..

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) 06:08

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik )

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölü aşk diyarlarına Beni sen attın da İçim paramparça Viraneyim yalan oldum, ah.. Sesin yankı olur boğar her adımda İçim paramparça Viraneyim duman oldum, ..

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

2 Chainz - Feat. Ty Dolla $ign, Trey Songz 03:19

2 Chainz - Feat. Ty Dolla $ign, Trey Songz

2 Chainz - Feat. Ty Dolla $ign, Trey Songz Şarkı Sözleri [Intro: 2 Chainz] Yeah, hahaha Yeah, ooh Yah [Chorus: 2 Chainz & Trey Songz] That's a vibe (that's a vibe) She wanna vibe, yeah (wanna vibe) That's a vibe (that's..

Zara Mutlu Ol Yeter 03:42

Zara Mutlu Ol Yeter

ŞARKI SÖZLERİ: BELKİ DE DİLİNDEN BU ŞARKI DÜŞMEZ DİLİN SÖYLESE DE GÖNLÜN HİSSETMEZ BİLSEN BİLE BENİM İÇİN FARK ETMEZ BİR TEK DİLEĞİM VAR MUTLU OL YETER BUNU SANA YAZDIĞIMI BİLMEZSİN BİR YABANCI ŞARKI GİBİ DİNLERSİN BENİ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Dertli Dertli 05:17

Zara Dertli Dertli

ŞARKI SÖZLERİ: GÖRÜYORSUN TANRIM BENİ DEĞİŞTİR BU KADERİMİ AÇTIM SANA ELLERİMİ YALVARIRIM DERTLİ DERTLİ BU CANIMIN SAHİBİSİN SIĞINACAK GÜCÜM SENSİN DERMAN BANA SENDEN GELSİN BEKLİYORUM DERTLİ DERTLİ EZDİLER HEP TAŞ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Bu Kafayla 04:45

Hande Yener - Bu Kafayla

Hande Yener - Bu Kafayla Müzik Dinle Şarkı Sözleri YERİME KOY HADİ,DOLDURSUN ASALETİMİ VE ONA DA YAŞAT AŞKIN ESARETİNİ UZAK DUR KARIŞMA HAYATIMIN TEK ANINA KORKMA SAVAŞMAM SENİNLE VAKİT HARCAYAMAM KÖTÜ KONUŞMAK BANA..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:30

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü 03:57

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Fikrimin ince gulu Kalbimin sen bulbulu O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin beni Ellerin ellerimde Gozlerin gozlerimde O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin ..

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito 03:48

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito Şarkı Sözleri Justin Bieber] Come on over in my direction So thankful for that, it's such a blessin', yeah Turn every situation into Heaven, yeah Oh, you are My s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Slipknot - Dead Memories 04:54

Slipknot - Dead Memories

Slipknot - Dead Memories Şarkı Sözleri Sitting in the dark, I cant forget. Even now, I realize the time Ill never get. Another story of the Bitter Pills of Fate. I cant go back again. I cant go back again... But you aske..

Sergülüm - Her Sözüm Sen 04:00

Sergülüm - Her Sözüm Sen

Sergülüm - Her Sözüm Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hâlâ sızlatıyor adın Hâlâ yaralı gittiğin evim Ardına bakmadın ama Yaktın yanıyorum hâlâ Hiç sönmedim Her sözüm sen her hecem Güneş’de sen ay’da sen Fidanları besley..

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum 03:48

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gönlün nerede olursa olsun Kalbin kimde durursa dursun Saygın yetmez mi bana Sevgin içilmez mi kana kana Seven olmasaydım, solmasaydım Beni sarsmasaydın,..

Iggy Azalea - Work 03:47

Iggy Azalea - Work

Iggy Azalea - Work Şarkı Sözleri Walk a mile in these Louboutins But they don't wear these shits where I'm from I'm not hating, I'm just telling you I'm tryna let you know what the fuck that I've been through Two feet in..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Audiosonik & David Celine - Rich Girl (Miss California) 02:41

Audiosonik & David Celine - Rich Girl (Miss California)

Şarkı Sözleri [Pras] (Dante) Uh, I mean I'm just sittin right here (California) Ckeckin out these ladies right here, baby you hot (This is where he saw her) I mean you sexy, oh my God (I long to love her) Imagine one que..

Serkan Kaya - Kopamayız Biz 04:41

Serkan Kaya - Kopamayız Biz

Serkan Kaya - Kopamayız Biz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerimdeki gömleğin içi de hasret dışı da Yüreğimdeki sevginin yazı da aynı kışı da Ne zaman bahsin geçse yanan kalbim dile gelir İçin için ağlamayı senin de kalb..

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur 04:00

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uykusuz gecenin ortasında Düşüncelerim sana tutsak Her şeyi kabullenmem çok zor Güneş ayrılıkla doğacak Devlerin aşkı büyük olur Ya dağlar yerle bir ol..