#Zaza dayının komik sözleri 3

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola 03:01

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola

Kanatlardan Çıktım Yola şarkı sözleri ile Kanatlardan çıktım yola Budaklarda verdim mola Kanatlardan çıktım yola Kızlar dizilmişler yola Ağla benim anneciğim Gelin oldum istanbula •••••• Kanatların yolları taştan S..

Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

Sidar Baran Taş - Karavan 02:58

Sidar Baran Taş - Karavan

Karavan şarkı sözleri ile İnce beli vuruyor beni ah Şimdi tam orda dursan çok güzel ah Tadı damakta kalsın mı Yoksa düşünmeden sarıl kollarıma Ne güzel bu rüya Hiç uyanmasak ah Şimdi egeye sürsek birlikte Karavan, y..

Krewella - Be There 03:38

Krewella - Be There

Şarkı Sözleri (Lyrics) Be There I'mma, I'mma be there I'mma, I'mma be there In the dead of the night When your body's sleepless It's raining feelings now Just wanna get it right Searching for meaning In this cold an..

Lil Uzi Vert You Was Right 01:00

Lil Uzi Vert You Was Right

Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] Hit it from the back, watch a nigga bless you (If Young Metro don't trust you I'm gon' shoot you) Cryin' in my arms like a nigga wrecked you (Metro Boomin' want some more, nigga) [Hook] Y..

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda 03:21

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda

Yoruldum Yokluğunda şarkı sözleri ile Yalnız kaldı hislerim hayatın ıssız uzağında Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm tuzağında Hatırlamaktan yoruldum maziyi sensiz uçurumda Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm ..

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Belma Şahin - Ve Ben 03:20

Belma Şahin - Ve Ben

Ve Ben şarkı sözleri ile Kendimle bitmeyen bir hesabım var bu ara. Hem kızgın, çok da sarhoşum. Bir de, üstüne ruhum hapis bu baharda. Vebali hep boynuma. Duysana Allahım. Bak ne perişanım. Senden başka yok dermanım...

Harun Kolçak - Beni Affet 06:32

Harun Kolçak - Beni Affet

Harun Kolçak - Beni Affet Şarkı Sözleri Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Be..

Burak Aziz - İçim Rahat 04:02

Burak Aziz - İçim Rahat

Burak Aziz - İçim Rahat Şarkı Sözleri Gidişinden belli ki dönmeyeceksin İki yüzlülük etmişsin sadece Ateşinle kor olup sönmeyecektin Yazık ellerin olmuşsun öylece Şimdi çatlarım hasetimden Bana yoldan geçen biriymişim g..

Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni) 04:56

Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni)

Hakkı Bulut - A Şarkı Sözleri Tertemiz duygularla Seni sevdiğim için Bana küylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Yalan yeminle aldatıp İhanet etmediğim için Bana köylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Ben köylüyüm s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin 03:08

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin

Şarkı Sözleri Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Ley..

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle 04:18

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle

Ne Yapayım Tabiatım Böyle şarkı sözleri ile Kapıları kaparım Ardıma bakarım Hayatım böyledir Bir yol ararım Yanarım bir sigara gibi Küllerim dağılır Sönerim çünkü ateşim İzmarite dayanır N'apim, tabiatım böyle Vura ..

kim bu reyhan - Kibrit 02:43

kim bu reyhan - Kibrit

Kibrit şarkı sözleri ile Senden uzakta bi yerde Yanıyorum askı görünce Soruyorum kimde kabahat Susuyorsun haklı görünce Çaldığın Kalbi sakla bi yerde Yanıyorum aşkı görünce , Bugünüme kısmet , olmasan bile görüşü..

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım 03:42

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım

Gel Kafayı Bulalım şarkı sözleri ile Bu rüzgarda üşütme Bu dünyanın bir oyunu Yıllardır ağaç oldun Tatilken dünya koş gel Gel kafayı bulalım Yükseklerde uçalım Güzellik tavus etti Gözlere bağlı kaldın Kuş oldun uçamadı..

Mahmut Çınar - Güz Geçer 04:16

Mahmut Çınar - Güz Geçer

Şarkı Sözleri Güz geçer, üzülme güz geçer Sevdaysa izi kalır yüzünde, aldırma... Yalancı bir güneş hayat boyu Mavi bir kuş ötüşü camında, aldanma... Bir rüya duyar, bir ses görürsün İçinde, evin olmuş bir his bulursun Ne..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Ft. Haluk Levent - Deniz Üstü Köpürür 03:04

Aleyna Tilki Ft. Haluk Levent - Deniz Üstü Köpürür

Aleyna Tilki - Haluk Levent Düeti - Deniz Üstü Köpürür Şarkı Sözleri Deniz üstü köpürür hey canım rinnan nay rinna rinna nay Kayığa binsem götürür hey canım hey Benim de şu cihana gelişim hey canım rinna nay rinna rinn..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baha - Lafını Bile Etmiyorum 03:39

Baha - Lafını Bile Etmiyorum

Lafını Bile Etmiyorum Lafını Bile Etmiyorum şarkı sözleri Her şeyin adabı var Gitsen bile neye yarar Kader isterse yazar Sonrası da bizi aşar Gönülde ne var ne yok hepsini verdim de doymadın Ezbere gittin her yolu b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim 04:41

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim Şarkı Sözleri Dur dinle sevgilim Bir çift sözüm var Şu yalan dünyayı etme bana dar Gözler gördü gönlüm sevdi neyleyim Söyle bunda benim ne günahım var Bana acı sözler deme darılmayalım S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Miley Cyrus Malibu 03:47

Miley Cyrus Malibu

Miley Cyrus - Malibu Şarkı Sözleri [Verse 1] I never came to the beach, or stood by the ocean I never sat by the shore, under the sun with my feet in the sand But you brought me here and I'm happy that you did 'Cause now..

Erkan Aksoy - Girdap 03:13

Erkan Aksoy - Girdap

Girdap şarkı sözleri ile Bilirmisin ne sancılıdır gelmeyişin İki damla gözyaşına sığar bazen Kimi görürsen gör dinmez ağrın kederin Hep aynı yerde dönüp durmak sensiz çaresiz Girdap hasretin işte her gece içine çeken..

Pınar Dikmen - Boş Odalar 02:24

Pınar Dikmen - Boş Odalar

Boş Odalar şarkı sözleri ile... Ne kırgınım ne kızgınım Ağladım kurudu göz pınarlarım Topladım bavulumu deli yüreğinden Senden firardayım Boş odalara attım kendimi Gecelerime yazdım matemi Anılarıma sardım kefeni Seb..

Gökhan Kuş - Yalan 04:36

Gökhan Kuş - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Yalan gözlerin, yalan sözlerin Yalanmış herşeyin kahretsin sana aldandım Verdiğimiz emekler neler için çektik çile Hani biz ömür boyu tutacaktık el ele Nasıl severdim söyle yoluna döktüğüm gül..

Pera - Seni Kaybettiğimde 04:27

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen neye yarar se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pera - Biri Vardı 04:16

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da zaten geç kal..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni Şarkı Sözleri Alacakaranlığın varla yok arası Zindandan hallice kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor, Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor, Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Yıldızdoğan - Abi 03:34

Mustafa Yıldızdoğan - Abi

Mustafa Yıldızdoğan - Abim Şarkı Sözleri Aşka vakit bulamadı Birken iki olamadı Baba sözü duyamadı Vay benim abim Kral adamdı tacı yok Derde derman ilacı yok Bir dikili ağacı yok Vay benim abim Onuruydu tek serveti Çokta..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu 03:37

Kenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu

Kenan Doğulu - C Şarkı Sözleri Sebepsiz çekip gittin Anlayamadım ki ben seni Hata bende biliyorum Söyleyemedim ki hislerimi Biliyorum artık geç Ama haykırıyorum gerçeği Ben sensiz sevgisiz ben sensiz kimsesiz Hiç ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin 03:55

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin

Delirirsin Dememiştin şarkı sözleri ile Görmeseydim duymasaydım Tutmasaydım beyaz ellerini Anlamazdım gidişini Görmeseydim güzel gözlerini Olmuyor gülüm sensiz olmuyor Bu can bedende durmuyor Olmuyor aşkım bir tanem..

Can Aydıner - Zamanın İzleri 04:10

Can Aydıner - Zamanın İzleri

Zamanın İzleri şarkı sözleri ile Deniz öyle güzel bakıyor ki Unutuyorsun yaşantıları etkisinde gözlerinin Işıklar yansıyor sonsuz denizden Başımı döndürüyor bu güzellik Sanki her an ağlayacak bir çocuk Bir tarafıysa..