#Zeki erdem elveda gülüm müzik dinle

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Kırık Plak 1959 Türk Filmi İzle 1:42:37

Kırık Plak 1959 Türk Filmi İzle

Zekiyi şöhret yapan patroniçe nermin kıskançlıgından onun ses tellerine zarar verir.ama kocası tarafından öldürülünce suç zekiye kalır.zeki olaydan kaçarken kaza ile öldügü sanılır oysaki o anadolunun ücra bir köşesinde ..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.747 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Ebru Gündeş - Her Mevsim 02:56

Ebru Gündeş - Her Mevsim

Ebru Gündeş - Her Mevsim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her mevsim içimden gelir geçersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin Merhaba demeden elveda dersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baha - Ne Yapsak Ne Etsek 04:49

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek Şarkı Sözleri NE YAPSAK NE ETSEK DEĞİŞMEZ ARTIK KADERDE ELVEDA DEMEKTE VARMIŞ SEVGİLİM YOLUMU BEKLEME ARTIK KADERDE AYRILIP GİTMEKTE VARMIŞ KADERİ TALİHİ YENEMEDİK Kİ GÖZLERDEN YAŞLARI SİLEME..

Müslüm Gürses - Usta 05:43

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk 03:48

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk

Ayazda Kalmış Aşk Şarkı Sözleri İle Hep tırmandım Çok yoruldum Son bahar gelince ben de soldum En sona gittim, kendimi buldum Yaşım gereği bin dert buldum Elveda de tüm güzel anlara Uyurken kaybettiğin zamanlara Ayazda ..

Emrah - Gitme Sevgilim 04:23

Emrah - Gitme Sevgilim

Gözümde yaşlarla bırakıp beni Elveda diyerek gitme sevgilim Bir anlık öfkeyle yıkma herşeyi Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın ..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Müslüm Gürses - Usta 06:20

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir 04:28

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir

Şarkı sözleri Gülerim gülenim gülmesin diye Dertliyim derdimi bilecek niye Bilecekte ne olacak çaremi derde Gülerim gülerim kendi halime (2) Nakarat Beni elvedalar bitirir düşünmedin mi? Aramızda buzlar vardı üşümed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.316 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Zara Yare Söyleme 05:02

Zara Yare Söyleme

Zara Artık Sana Elveda Dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atabey Aydın - Gece Sensiz 05:17

Atabey Aydın - Gece Sensiz

Atabey Aydın - Gece Sensiz Dinle ''Gece Sensiz şarkı sözleri ile Gece sensiz erken gelir Erken gelir son günlerde Uyku girmez gözlerime Sabah olmaz son günlerde Penceremde kuşlar ötmez Sazımdaki teller susmaz Bahçem..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Mustafa Ceceli - Geçti O Günler 04:00

Mustafa Ceceli - Geçti O Günler

Geçti O Günler Geçti O günler, acıttı geçti Sonumu boşver, başı güzeldi Uzun bir yoldu, haliyle yordu Pişmanlığım yok, bize değerdi Varsa ki suçlu bence gururdu Şikayetim yok, bize değerdi Gönül olduk, sevmedik zorla ..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi 02:34

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi

Bıçak Gibi şarkı sözleri ile Karanlığına yürüyorum Gözü dolu yüzü buruk Sadece Yalanlarına gülüyorum Sesi kısık Dili bıçak gibi Her gece Bekledim seni yapayalnız Evime uğramadın Çektim derin bir of amansız Dengemi bul..

Halil Kurt - Ayrılık 03:59

Halil Kurt - Ayrılık

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden iyi düşün dönüşü yok, dönmez giden Kördüğüm seven unutmaz gülüm Kalbim elinde sürgün, Bogazımda bir hıçkırık Düğüm düğüm.....

Halil Kurt - Kördüğüm 03:59

Halil Kurt - Kördüğüm

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden, İyi düşün dönüşü yok ,dönmez giden... Tertemiz bu sevgiyi, Kirlettik neden ? Agir geldi, Tasiyamadik ne sen ne ben... Kördüğüm seven unutmaz gülüm, Kalbim elinde sürgün, Boğazımda b..

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim 03:40

Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim

Sensin benim kaderim, sensin benim çiçeğim. Senin için ölürüm ben, sensiz bir deliyim Hoş geldin yeşil gözlüm benim hayatıma, Senden daha güzel görmedim ben hayatımda. Seni sevdim seveni sevdam belam başında, Vermem..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce