#Zeki erdem kırkından sonra aşık olmak müzik dinle

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Söz | 55.Bölüm 2:20:38

Söz | 55.Bölüm

Yaralı sivillerin bir an önce helikoptere ulaşabilmesi için kendisini feda eden Albay Erdem (Nihat Altınkaya) kahramanca bir mücadele verirken Tim, komutanlarını arkada bırakmamak için geri döner. Ama olay yerinde yükse..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Cengiz Imren   Vur Beni 03:07

Cengiz Imren Vur Beni

Bir de baktım ne göreyim Havar allahım Gözlerime inanmadım Yandım allahım Al şu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Al bu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Seni sevmekt..

  • Candy tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Tatlı Bela Fragman 01:26

Tatlı Bela Fragman

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları, bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmalı ile alt üst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilmeyen Arda, Erdem ve Fırat, ilk iş olarak bebeğ..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Ahmet Şafak - Yalnız Kurt 05:31

Ahmet Şafak - Yalnız Kurt

Ahmet Şafak - Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik Ahmet Şafak - Yalnız Kurt Şarkı Dinle Sözleri Lyrics: Bize Göre Değil Bizim İçin Değil Siyaha Beyaz Demek, Çirkine Oh ala Zalime Pek Ala Yoksula Olma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce