#Zeki müren lingo lingo şişeler gerÇek taŞ plak kaydi

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyadaki En Hızlı ve En Çılgın İşçiler 04:25

Dünyadaki En Hızlı ve En Çılgın İşçiler

Dünyadaki En Hızlı ve En Çılgın İşçiler - Video Kaydı Olmasaydı, Hızlarına Kimse İnanmayacaktı...

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik 36:35

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik

Yaklaşık 1 yıl önce gitmiş olduğumuz Dul Hatun Vakası isimli yere tekrar gittik. Yakın tarihte bizim videomuzu izleyen evli bir çifte adres vermiştik ve oraya gittiklerinde ilginç olaylar yaşadıklarını bize söylediler ve..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
23 Nisan Şarkısı-Sanki Her Tarafta Var Bir Düğün-Sözsüz müzik 01:04

23 Nisan Şarkısı-Sanki Her Tarafta Var Bir Düğün-Sözsüz müzik

#100yıl #23nisanşarkısınİlgi gösteren,dinliyen bu kaydı kullanan öğretmenlerimize ve tüm herkese TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM Gönül rahatlığı ile çalışmalarınız da bu kaydı kullanabilirsiniz. Zaten bu amaçlıdır...

  • TEK KANAL tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Kafada Şişe Kırmalı Kız Kavgası 00:28

Kafada Şişe Kırmalı Kız Kavgası

Abicim 2 erkek 2 kız mekanda takılırken her şey güzeldi ancak elemanlardan birisinin gerçek kız arkadaşı onları basana kadar. Tabi hatun mekanı basmışsa siz nasıl sinirlendiğini anlayın kadınları görünce. Ondan sonra şiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Kocasını Metresiyle Basan Öfkeli Kadının İntikamı 07:42

Kocasını Metresiyle Basan Öfkeli Kadının İntikamı

Brezilya'da kocasını metresiyle bir Kafede yakalayan öfkeli kadın taş üzerinde taş bırakmadı, Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Post Malone - Rockstar Arda Baba  :D 03:38

Post Malone - Rockstar Arda Baba :D

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All..

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba 04:24

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Olaylar 96 İzle 1:30:20

Olaylar 96 İzle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler: Zafer Alcan Süleyman Demirel,Necmettin ErbakanTansu Çiller,Mesut YılmazBülent Ecevit,Bill Clinton Saddam Hüs..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce