#Zeki müren lingo lingo şişeler gerÇek taŞ plak kaydi

Bunun bir duvar resmi olduğuna kim inanır ???? 00:15

Bunun bir duvar resmi olduğuna kim inanır ????

???? Gözünüze yaş, tekerinize taş değmesin. Harika bir gün olsun hepimiz için, enerjisi bol, güzel haberler alacağınız, yüzünüzden kahkahanın eksik olmayacağı, bolluk bereket içerisinde, dertsiz tasasız bir gün olsun.....

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayatının Atışını Yapan İhtiyar 00:28

Hayatının Atışını Yapan İhtiyar

Bir huzur evinin düzenlediği etkinlikte bowling oynamaya giden ihtiyarlardan biri öyle bir atış yapmış ki gençlere taş çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Harlemin Bağrından Kopan Karpuzcu 00:24

Harlemin Bağrından Kopan Karpuzcu

Yurdum karpuzcusu malı dizerken şovunu yapmayı da ihmal etmemiş. Yaptığı hareketlerle Harlem ekibine taş çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jet Sosyete 14. Bölüm - Gelinimi Yerim 07:20

Jet Sosyete 14. Bölüm - Gelinimi Yerim

Gelinler Yarışıyor! Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları du..

Jet Sosyete 14. Bölüm - Seni Eve Kilitlerim 09:16

Jet Sosyete 14. Bölüm - Seni Eve Kilitlerim

Gelinler Yarışıyor! Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları du..

Jet Sosyete 14. Bölüm - Yine Mi Aldatıldım 08:47

Jet Sosyete 14. Bölüm - Yine Mi Aldatıldım

Gelinler Yarışıyor! Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları du..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

Cemal Yılmaz Girişimcilik Tanımı 00:52

Cemal Yılmaz Girişimcilik Tanımı

20 yıldır kapalı gişe gösteri yaparak kendini kanıtlamış bir hikaye anlatıcısının, iş dünyasına da bakış açısı olabilecek, konuşmasından bir kesit bu. Hepimizin bildiği Simon Sinek why how what üçlemesini ilk dinlediği..

  • PengoTV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dağa Taşa Resim Yapıyor 03:01

Dağa Taşa Resim Yapıyor

Dağ, taş, ağaç, gazoz kapağı, asma kilit, bulduğu her şeyin üzerine resim çiziyor. Çoban ressam resim yeteneğini doğadaki nesnelerin üzerinde sergiliyor..

Özgün - Aşık 03:30

Özgün - Aşık

Özgün - Aşık Dinle Söz - Müzik: Murat Güneş Düzenleme: Tolga Işık Yönetmen: Burak Sesli Doydun mu acılara? Gel o zaman yanıma Ne bekliyorsun daha Allah Allah Saralım yaraları Geçelim oraları O gece yarıları Eyvah eyva..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) 04:22

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix)

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) Dinle Miras Tas bastım bağrıma sana yenilmedim Ben hala karşında sözümden dönmedim Bir damla gözyaşı dökmedim ardından Bilirsin ya dönmem ölsem de aşkından Kalbimi kıran vicdansıza Bo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle

Maviş üç tane martı tarafından kovalanmaktadır. Bir köşeye sıkışsa da yine de martılarda kurtulmayı başarır ve 9 taş oynamakta olan dörtlümüzün yanına gelir. Oyun sırasında dörtlümüz üst üste koydukları taşların hareke..

  • ÇocukTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mertcan Ünal - Güneş Ana 03:35

Mertcan Ünal - Güneş Ana

Güneş Ana şarkı sözleri ile Soru sordum kendime Cevap bulamadım bıraktım umudu mavilerde eski bir taş iskelede Bir de sen kıyıda yalnız ben Beklemenin sonu yok Biliyorum Vakit geldi doğur aydınlığı güneş ana Sabır ..

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur 05:43

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur

Trabzon’un Araklı ilçesindeki Hükümet Konağı’nın inşaatında çalışan işçiler strafordan yaptıkları podyumda defile düzenledi. Ellerine aldıkları mala, keser ve çimento mikseri ile ünlü mankenlere taş çıkartacak bir video ..

Yunanlılar Selanik'te polisle çatışmaya girdi 01:52

Yunanlılar Selanik'te polisle çatışmaya girdi

Göstericiler, Kovid karşıtı son tedbirleri protesto etmek için Yunanistan'ın Selanik kentinde yürüyüş yaptı. Göstericiler göz yaşartıcı gazla karşılık veren polise taş ve boya bombası attı...

Evine göktaşı düştü! 01:29

Evine göktaşı düştü!

İDDİASINA GÖRE BİR GECE YARISI EVİNİN ÇATISINA BİRİ TAŞ ATTI... DAHA DOĞRUSU O ÖYLE SANDI... AMA SABAH OLUNCA KENDİNCE GERÇEĞİ ANLADI... ONA GÖRE ÇATISINA DÜŞEN BİR GÖK TAŞIYDI....

Garipses - Şansını Zorlama 02:34

Garipses - Şansını Zorlama

Geri dön bak elin hep aynı dönüyor Kendini tekrarlayan bi sürüsünüz Bi sürüsünüz de biz yaparsak çürürsünüz Ayık olun laik olun desem biraz ayıp olur sana Karın doyur salak Sanata karın doyurmak olarak bakanlar var Ve..

Alamatra - Hemşin Potpori 07:07

Alamatra - Hemşin Potpori

Dağlarun dumani aldi yurudi Sevdaluğun yakti beni kül etti Oy sevdaluk ettuk yandi yüreğum Hasretunle yollaruni gözlerum Armut çiçekli armut Yol ustine durursun Ne mutli dallaruna Her geçeni görursun Gürgen yaprağun s..

Label C5 - Drop 02:13

Label C5 - Drop

SÖZLER : Kafa kafa kafa pilot (ya) Alnında parlıyo red dot Adamlarım 110 kilo Ön koltuktan hırlar dogo (bas) Kafam taş teypte gib gas Dolanıyom mahallende deycas Artıyo gittikçe heyecan Batuflex ile hep facetime Ver..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi 02:47

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi

Ambulans uçaklar, dağ taş, kar kış demeden her türlü koşullarında vakalara anında müdahale edebiliyor. Ambulans uçaklar, gerektiği zamanlarda adeta bir ‘hava hastanesine’ dönüşebiliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre h..

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni 09:49

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni

Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama programı hızla devam ediyor. Bu kapsamda Covid-19 ile ön cephede savaşlarını sürdüren sağlık çalışanları, dağ taş, kar kış demeden sırası gelen herkese aşıyı ulaştırmay..

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor 06:35

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor

Türkiye'nin en büyük köfte fabrikasında çalışan 400 kadın kasap, her gün 150 ton et işliyor. Bıçakları ustaca kullanan kadınlar yılların kasaplarına taş çıkartıyor. Fabrika ve restoranlardaki 10 bin çalışandan 6 bin tane..

Evinin enkazında altınlarını aradı 01:44

Evinin enkazında altınlarını aradı

YANGIN FACİASIYLA EVLERİ KÜLE DÖNMÜŞ, HER ŞEYLERİNİ KAYBETMİŞLERDİ. ARTVİN DEREİÇİ KÖYÜNE ÖYLE ÇOK YARDIM GÖNDERİLDİ Kİ; KÖYLÜLER ARTIK GİYECEK GÖNDERMEYİN BUNLAR BİZE YETER DEDİ... AYNI KÖYDEN EVİ YANAN BİR KÖYLÜYSE E..

Yine bir kadının canına kast edildi! 02:48

Yine bir kadının canına kast edildi!

ALEYNA TÜLAY TAŞ, DAHA ÖNCE ÖLMEK İSTEMİYORUM DİYE HAYKIRMIŞTI SHOW HABER ARACILIĞIYLA.....