#Zeki müren lingo lingo şişeler gerÇek taŞ plak kaydi

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video) 09:08

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video)

HİÇ OLDUM Beşer idim şaşkın oldum Yandım belki insan oldum Zahir nedir ki batın nedir ki Dile gelmez bir sır oldum Hakkın emaneti bendedir bende Cümle alem ol sözünde Gurbet nedir ki vuslat nedir ki Sana çıkan bir yol ..

Onay Şahin & Mustafa Bülent “Yastuk” 03:22

Onay Şahin & Mustafa Bülent “Yastuk”

Müzik : Mustafa BÜLENT Söz Derleyen : Onay ŞAHİN Aranjör : Mustafa BÜLENT Kemençe : Anıl YILMAZ YASTUK DİYELİM İKİ TÜRKÜ SESLERİMİZ UYAR Mİ DEDUĞUM TÜRKİLERİ SEVDUĞUM DA DUYAR Mİ BEN BU AKŞAM RÜYAMDA SEVDUĞ..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Furkan Ceran - Bana Göresin 02:43

Furkan Ceran - Bana Göresin

Söz & Müzik : Hakan Altun Aranje & Mix : Onur Aşar Mastering : Onur Aşar Kaval : Vedat Aygıran Müzik yönetmeni : Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Yönetmen : Fatihhan Genç, Sedat Yağız Bedavacı Kurgu & Montaj : Berke Küçük Sty..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video)

Söz, Müzik: Ufuk Şenpire Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Cast: Aleyna Nur Yağlı Color:..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Asker darbe ile ilgili gerçekleri polise anlattı 16.07.2016 darbe görüntüleri 02:06

Asker darbe ile ilgili gerçekleri polise anlattı 16.07.2016 darbe görü

Asker darbe ile ilgili gerçekleri polise anlattı 16.07.2016 darbe görüntüleri..

Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat 06:28

Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat

Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat Bu videoda sizlere mucitleri yanlış bilinen ünlü icatları derledim. İşte 10 önemli buluş ve gerçek sahipleri..

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar 01:02

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar Kimisi baba kucağında kimisi ana karnında savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen minik Suriyeliler, çadırları gerçek ev sanarak büyüyor...

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 53.Bölüm Hazi̇ne Avcıları 11:03

Canim Kardeşi̇m 53.Bölüm Hazi̇ne Avcıları

Müge okulda arkadaşlarından hazine avcılığı, korsanlık ile ilgili hikayeler dinler ve kardeşi Mine ile paylaşır. Mine de hayalinde hemen bir kurgu yapar ve bahçede hazine aramaya başlar. Bölüm de hazine avcılığı, korsanl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Kuzucuk Uçak 03:32

Kuzucuk Uçak

Kuzucuk oyuncak bir uçakla oynuyordur. Bu sırada tepeliğin arkasında gerçek bir uçak görür ve uçurmak ister. Nasıl uçuracağını bilemediğinden tüm düğmelerine basar. Bu sırada hareket eden uçak leyleğin yuva yaptığı rekla..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Heidi Çizgi Film Türkçe Masal 10 07:51

Heidi Çizgi Film Türkçe Masal 10

Heidi tam adıyla Heidi, Girl of the Alps, İsviçre'li yazar Johanna Spyri'nin Heidi kitabının tamamının Heidi adı altında uyarlandığı çizgi dizidir. Küçük Heidİ'nin,gerçek adı Adelheid, annesinin ölümü ve teyzesinin bunun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (Çocuk Gibi Olmak ) çok Eğlenceli 01:48

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (

41 yaşındaki Ash 9 yaşındaki kızı Alex’in hareketlerini taklit etmeye çalışıyor. Biraz motivasyon biraz da eğlence amaçlı jimnastik hareketlerini yapmaya çalışan Ash ne yazık ki kızı kadar başarılı olamıyor. Ancak baba k..

  • Cowboy tarafından
  • 2.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Dünyanın En Büyük Sebze ve Meyveleri 08:03

Dünyanın En Büyük Sebze ve Meyveleri

Gözlerine inanamayacağınız ama gerçek olan Sebze Meyveler. kanalımıza göz atabilir ve abone olabilirsiniz. Keyifli seyirler.....

  • Cowboy tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mühendisler Drone'u kontrol etmek için Sanal Gerçeklik Gözlüğü yaptılar 00:40

Mühendisler Drone'u kontrol etmek için Sanal Gerçeklik Gözlüğü yaptıla

Voronezh Üniversitesi sanal gerçeklik gözlüklerle vizyonu ile kontrol edilebilir drone prototipini sundu. haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanal Gözlük Oyunu Oynarken Evi Soyuluyor, Haberi Yok 01:46

Sanal Gözlük Oyunu Oynarken Evi Soyuluyor, Haberi Yok

Sanal Gözlük Kullanınca Gerçek Hayattan kopunca, Evlerine hırsız girer...neler mi olacak ? haydi seyredleim..

  • Cowboy tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

IKEA, Norveç'teki Mağazasında Bir Mülteci Evi İnşa Etti 00:45

IKEA, Norveç'teki Mağazasında Bir Mülteci Evi İnşa Etti

IKEA, Norveç'teki mağazasında Şam'da 9 kişinin bir arada yaşadığı 25 metrekarelik gerçek bir evden örnek alarak bir ev dekore etti. Mağazada fiyat etiketi veya ürün açıklaması gibi görünen her şey, gerçekte o evde yaşaya..

  • Cowboy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 8 yıl önce